vrijdag 22 september 2017

ENERGIE UPDATE 22 SEPT 2017 ~ SENIA MELCHIZEDEK





ENERGIE UPDATE 22 september
Hierbij even een energie update over wat momenteel gaande is en dat daarbij de groei en transformatie vooropstaat, deze energie wat momenteel op aarde komt dwingt ons om naar in onszelf te kijken, heb inmiddels vernomen van vele mensen dat ze last hebben van een ovrberlast zenuwstelsel, hoofdpijn, griepverschijnselen, last van spieren, misselijkheid, duizeligheid en evenwichtstoornissen en slaap problemen, dit zijn ascensie verschijnselen oftewel de frequentie wat omhoog gebracht wordt in je systeem, kijk daarom goed naar je innerlijke groei processen.



Vannacht heeft zich een grote verschuiving plaatsgevonden, vanuit de cosmos is een groot radioactief stof vrijgekomen plus de extra fotonen energie wat zich momenteel op aarde neerdaalt, daarnaast zijn de zonnevlammen ontzettend actief en brengt het veel emotioneel disbalans en zuivert een hele boel, dit is nodig omdat zich een portaal aan het openen is waar we door heen gaan die de frequentie omhoog brengt van de aarde en de mensheid, dit zorgt ervoor dat de mensen die zich niet willen openen of ontwikkelen ziek worden enz.. met alle gevolgen van dien, dit is hun een vrije keus, hou je vast aan het oude of transformeer je mee.
De hele wereld staat momenteel op zijn kop en de Bron is zijn oordeel aan het uitspreken, weet dat dit nodig is om naar de volgende dimensie te gaan, we gaan eerst alle rommel opruimen voordat we gezuiverd door kunnen gaan naar het volgende niveau.

De komende weken zal de energie toenemen en de wereldveranderingen ook, laat je niet bang maken over wat je ziet in de media, sterker nog, kijk er niet na, werk aan jezelf, op welke wijze jij dat ook doet, werk aan je innerlijke processen want zoals ik al eerder aangaf, de Bron is zijn oordeel aan het vellen, ook al oordeelt de Bron normaal gesproken niet, nu doet die dat wel, want niet iedereen kan mee in die energie verandering aangezien niet iedereen mee wil en zich zal verzetten, dat heet leven in dualiteit, en dit is hun vrije keuze oftewel vrije wil.

Een aantal tips wat ik je mee wilt geven voor de komende weken, stop per direct met koffie drinken want koffie houdt de gifstoffen vast in je lever.
Eet elke dag of om de twee dagen een klein handje vol walnoten en amandelen, drink minimaal 2 liter water per dag los van alle andere drankjes, eet licht en niet te zwaar en vermijd te veel rood vlees, beter is het om deze te laten staan.

Reinig jezelf zo goed mogelijk, dit zal je lichaam helpen zich makkelijker aan te passen.
Vermijd zoveel mogelijk toxines, rook je? stop dan en gun jezelf om weer in het lichaam te komen zodat je volledig de transformatie kunt ervaren want je lichaamscellen hebben zuurstof nodig.

Ik hou jullie verder op de hoogte
Blessings & Love
Senia Melchizedek