dinsdag 5 september 2017

DRINGENDE OPROEP VOOR EEN ZUIVERINGSPROJECT ~ RAINBOW PHOENIX

Rainbow Phoenix URGENT 5 September 2017 / DRINGENDE OPROEP VOOR EEN ZUIVERINGSPROJECT

Rainbow Phoenix URGENT 
5 September 2017
Een Boodschap van Rainbow Phoenix
DRINGENDE OPROEP 
VOOR EEN ZUIVERINGSPROJECT
Dit is een speciale oproep aan mijn dierbare broeders en zusters.
  
1) De Bron heeft me een richtlijn gegeven betreffende alle verwoesting die in deze tijd aan de VS wordt toegebracht. Het is noodzakelijk dat we ONVOORWAARDELIJKE LIEFDE zenden aan orkaan Irma, het instrument dat wordt gebruikt, de manipulatoren en allen die door het ernstige weer worden aangedaan, denk daar dan aan op elke tijd van de dag. Haal alle gedachten weg van boosheid/vrees voor ieder soort. Dit project heeft alleen jullie onvoorwaardelijke liefde nodig. De Bron heeft veel informatie verzorgd over wat je kunt doen en dat zal ik enige keren overdag doen, minstens voor de volgende week.
We proberen het niet te stoppen of ons ergens mee te bemoeien. De Goddelijke Bron zal de onvoorwaardelijke liefde wel gebruiken die we zenden om te doen wat die het beste vindt. Wij hebben de macht van het gehele Universum tot onze beschikking. Ik hoop dat jullie je realiseren wat dat echt betekent omdat wij deze macht elke dag zullen gebruiken. Deze orkaan is bedoeld om veel van de oostkust te verwoesten. Het is zeer wel mogelijk om dit tot maar een regenstorm te verlagen. Zend jullie liefde naar het oog van de orkaan die dan kan imploderen tot niets. Probeer niet om iets te laten gebeuren. Laat Spirit doen wat het zal doen.

2) Terwijl je richt naar de orkaan zijn er andere, heel belangrijke zaken om je op te richten. Een is de buiten controle zijnde Wilde Vuren in de VS die ook zijn bedoeld om verwoesting aan te richten en vernietiging op aarde en haar bewoners. Laat dit een prioriteit worden net als je met de orkaan doet. Stuur ONVOORWAARDELIJKE LIEFDE naar de vuren, naar de manipulators en zij die er bij zijn betrokken en die er door worden aangeraakt. Ik zal ook de verzachtende dingen gebruiken die door de Bron worden gegeven bij de vuren, overdag ook.
3) De andere prioriteit door de Bron gegeven zijn de aardbevingen door de centrale VS. Zoals Bewustzijn heeft gezegd dat die waren ‘losgetrokken’ en dat er een Doos van Pandora was open getrokken. Aardbevingen en vulkanen zijn zeer een grote mogelijkheid die ook Yellowstone betreffen zelfs zonder dat NASA hier een uitweg drillt. Stuur opnieuw overdag je ONVOORWAARDELIJKE LIEFDE naar die gebieden van Moeder Aarde en naar iedereen die iets onzinnigs doet.
Wij kunnen hier iets doen dat de manipulatoren opnieuw hoofdkrabbend achterlaat. Wees in liefde en angst-loos. Wij zijn god en god heeft geen angst. Weet dat jullie god zijn. Wees wat je echt bent specifiek in deze tijd.  Wij maken een verschil.
Met Liefde, Lenred en Gayla


Please keep this in your heart as you go about your daily business.
 Houdt dit in je hart als je overdag met je dagelijkse dingen omgaat.
Doe met ons mee met je bedoeling en weet dat we een verschil maken!
We at Rainbow Phoenix are continually working to provide you with tools to assist you in these challenging times.  Thank you for support!
 
~Rainbow Phoenix Team~
 
Rainbow Phoenix http://rainbowphoenix.wildapricot.org/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten