zaterdag 16 september 2017

ENERGIE- SHIFT 16 SEPTEMBER 2017Energie-shift 16 september;
Er is een enorme integratie bezig van energieën in je zonnevlecht, de nieuwe engelenchakra, het 'Gaia-punt', waarbij angst op persoonlijk, genetisch en familieniveau opgeschoond wordt. ' dit geeft symptomen;


•Maag- en verteringsproblemen van allerlei aard: reflux, indigestie, misselijkheid, boeren. Het Gaia-punt en engelenchakra is een balanspunt in je zonnevlecht dat je wezen centert met het Gaia Hart Grid, door je hogere hart, heilige afstammingslijn en hoger zelf.'
•Hartintegratie. Hartkloppingen, je hart klopt sterker. Het fysieke hart past zich aan aan een hogere frequentie en lijnt zich af op de energieën van de ascensie van Gaia. Let op alsjeblief: ook al zou dit een ascensiesymptoom kunnen zijn, raadpleeg toch een arts. Zorg tijdens deze periode van hartintegratie liefdevol voor jezelf, let op je caffeïne-opname.
•Het midden van je Hogere Hart breekt en breidt uit. Voelt alsof je borstbeen in het midden van je borst precies een beetje kraakt. Dit is om de expansie toe te laten van je hogere hart-bewustzijn, en om je lichtvibratie te verhogen.
•Het midden van je Hogere Hart is gevoelig of doet pijn. Je kan activatie aanvoelen als een plotse pijn van het midden van je hogere hart als je aan hogere frequenties en kristallen blootgesteld wordt.
•Hoofdpijn. Wat helpt is meer bronwater of gezegend water te drinken en uit de buurt te blijven van elektromagnetische straling als die van computers, laptops, monitors en gsm's. Gebruik ook heilige geometrische grids, kristallen, stenen, planten, om je blootstelling aan elektromagnetische straling op te vangen.
•Verstoorde slaap, wakker worden in het midden van de nacht, zeker tussen drie en vier, waarbij je je klaarwakker voelt. Moe naar bed gaan en dan niet kunnen slapen en vroeg wakker worden. Bepaalde kruiden met magnesium, calcium, visolie die je voor het slapen gaan inneemt kunnen helpen, en ook voor het naar bed gaan luisteren naar zachte rustige muziek. Toename van de versnelling in het ascensieproces maakt je wakker en het ritme van Gaia past zich aan, net zoals jij.
•Goddelijke Energetische downloads die in het midden van de nacht komen. Dat is iets anders dan niet kunnen slapen door een energie-verschuiving. Ze worden gedaan door je hogere gidsen om je de energetische ondersteuning en goddelijke informatie te geven, om je systeem te her-calibreren, en dat kan alleen maar gedaan worden wanneer er minder elektromagnetische straling is, of storingen door het groepsbewustzijn. Het is belangrijk om die goddelijke leiding die naar je toekomt op te merken.
•Lichaams-verdriet. Je hebt niet noodzakelijk gedachten die droevig zijn, maar het is je emotioneel lichaam dat het verleden en diepe cellulaire herinneringen die je hogere frequentie-belichaming niet meer dienen, loslaat. . Het verdriet gaat weg in een dag of twee. Het is geen depressie, want dat is iets anders, dat veel aandacht nodig heeft. Wat kan helpen, zijn essentiële oliën, alle soorten van bewuste ademhaling, yoga, lichaamsoefening, in de natuur zijn, je armen wijd openen en het leven gulzig inademen, en dan je handen samenbrengen in bid-positie bij je hartchakra.
•Gevoeligheid aan caffeïne.
•Toename van voedselallergieën.
•Grotere synchroniciteit.
•Veranderingen in dieet; vele ultrasensitieve mensen hebben hun voedingspatroon veranderd om balans te houden met de hogere frequenties. Je zal door meer verschuivingen gaan in gevoeligheid naar wat je in je lichaam opneemt, en je zal ook geleid worden naar wat goed is voor je.
•Extra-gevoelig horen en lichaamsbewustzijn van de andere dimensies, rijken en subtiele energieën. Toename in je helderziendheid onder goddelijke leiding. Dit is belangrijk om te erkennen omdat dit je zal helpen te beseffen wat er echt gebeurt, en welke richting het zal uitgaan met alle veranderingen, wat veilig is voor je.
•Je cellen horen vibreren bij energie-opwellingen en downloads; dit maakt een grotere verbinding met de Godsbron in je lichaam op een hoger niveau mogelijk.
•Versnelling van creativiteit, projecten, ideeën, kansen, die de een na de ander en tegelijkertijd komen; alle energieën komen nu vrij om gemanifesteerd te worden. Deze nieuwe gang van zaken zullen we stilaan gewoon raken.
•Veranderingen in, nieuw begin in en beëindigingen van relaties.
•Verdikken en vermageren. Niet in staat zijn om te vermageren.
•Activering in gevoeligheid van het derde oog kan gebeuren, wanneer je pijnappelklier je aflijnt op het uitgebreide bewustzijn van de Schepper. Je kan een toename ervaren in het zien van andere rijken, engelen, hoger dimensionale kleuren, orbs en feeën. Opmerking: in deze periode kan je zicht veranderen, je kan mist zien in je omgeving.
•Je niet gegrond voelen, niet stabiel in je energieveld of je verbinding met het leven. Met zulke snelle versnelling in de hogere rijken en tot je de verschuiving maakt naar de 4D belichaming, kan het aanvoelen alsof je in een vreemd land leeft; maar al snel zal je je meer gaan thuis voelen in deze ruimte, en en zal ze natuurlijker aanvoelen dan je ze ooit ervaren hebt.


Sterkere telepathische en empathische verbindingen
Je zal sterkere telepathische en empathische verbindingen ervaren met de natuur/Gaia de aarde en de dieren. Zelfs al hebben de meeste Blauwe Stralen en Lichtdragers een heel goede verbinding met de Natuur, toch zal die nog versterken, en dit maakt deel uit van het in de grotere stroom zijn van de Godsbron die door je heen vloeit.Toename in waarnemen van Verschijningen van het Goddelijke
Doordat de openingen naar de rijken, dimensies en in de sluier groter worden, zal je meer verschijningen zien van goddelijke wezens, engelen, lichten en orbs. Je zal meer activiteit zien in de lucht, in de vorm van ongewone formaties en het land en de natuur die je toespreken.Toename van de Donkere Negatieve Energieën
Nu de licht- en engelen-portalen toenemen, zal ook het duister en de negativiteit op aarde toenemen. Dit is een natuurlijk verschijnsel en balans-vorming, dat plaatsvindt wanneer je een nieuwe tijd ingaat. Hetgeen belangrijk is, is dat je als Lichtdrager gefocust blijft op wat ware goddelijke kracht is, op wat het licht van de Godsbron van opperste liefde is die jij bent. Als je de nieuwe tijd en de nieuwe goddelijke mens creëert, is er een grotere dispensatie van goddelijke kracht die uitstraalt vanuit de Legioenen van Licht, de grote engelenraden en ondersteuningsgroepen. Roep ze aan en lijn jezelf af om ondersteuning te krijgen, en om het goddelijke plan van Liefde en Licht te ontvangen.

Toename in Overvloed en Voorspoed
Als je je aflijnt op de Scheppingsbron die door je heen beweegt in het eenheidshart- bewustzijn, zal er een toename zijn in overvloed en voorspoed. Je zal ontdekken dat je behoeften, verlangens, hoop en dromen gemakkelijker manifesteren. Dit zal je kansen op voorspoed vergroten; zelfs wanneer anderen en groepen het tegenovergestelde kunnen ervaren, namelijk gebrek, zal jij helpen bij het bewustzijn te verschuiven, door deze overvloedscode van de Eenheidsbron op aarde te ankeren.

Versnelling van de Tijd
Toename in tijdsversnelling. Wat aanvoelt als een versnelling in tijd, is hoe je aangepast was aan het leven in 3D, waarin je meer stille perioden nodig had van integratie, om je aan te passen aan de hogere levenskracht-energie. Nu je ascendeert naar de hogere rijken van 4D, 5D en 6D, gebeuren je downloads en integraties onmiddellijk, en in het begin lijkt dat op een tijdsvernelling.
Je zal gewend raken aan het leven in de hogere rijken, want wat in het verleden snel leek, zal nu gewoon en als vanzelf lijken te komen.

Terugkeer van de Oude Heilige Klankfrequenties in de Licht-taal voor Goddelijk DNA en voor het Afstemmen van de Planeet op Harmonie.
Er zal een toename zijn in ontwaken in het gebruik van de verloren 528 Hz Oude Solfeggio Frequenties die de Licht-Taal zijn en het mathematische evenbeeld van de schepping. De wetenschap zal zich verder bezig houden met het in balans brengen van de mathematische klankfrequenties, die een brug zullen slaan tussen wetenschap, spiritualiteit en metafysica en de wereld. De oude klankfrequenties worden terug in je bewustzijn gebracht door de hemelpoorten die geopend worden en hebben een groot effect op de activering van het DNA en aflijning op de Godsbron. De klank-harmonieën van de Schepping in de Licht-taal worden nu in vele Lichtdragers wakker gemaakt, want dit helpt bij het afstemmen van de planeet en de cellen op harmonie, balans en licht.

Wees vreugdevol, want het einde van het lijden en de afscheiding komen eraan, en je hebt meegeholpen om deze glorieuze tijden tot leven te brengen, door te zijn wie je bent, en door al wat je bent geweest.


Vert. Fran Tielemans

1 opmerking: