woensdag 21 juni 2023

Waarom velen de planeet verlaten ~ Vertaling >> Victoria Cochrane


Waarom velen de planeet verlaten

In 2023 komen veel mensen op het kruispunt in hun zielscontracten.
Het leven op aarde is voor velen erg moeilijk geworden en er is de afgelopen tijd een ongekend aantal mensen naar het licht gegaan.
Waarom gebeurt dit?
Er zijn veel redenen waarom zoveel mensen sterven.
Voor sommigen is het gewoon tijd.
Hun lichamen zijn oud en hun tijd op aarde is ten einde.


Anderen zijn zo gedesillusioneerd geraakt dat ze zelfmoord hebben gepleegd, niet in staat om een weg vooruit te zien uit de duisternis die hen omringt.
Er zijn veel zielen wier karmische contracten worden voltooid, of karma is hen opgelegd, waardoor een nieuwe cyclus van incarnatie ontstaat.

Of de dichte vibraties op Aarde hebben zoveel trauma veroorzaakt dat hun essentie gecorrumpeerd is en ze te ziek zijn geworden om door te gaan.
Hogere zielen krijgen om de 5 jaar doodsdeuren aangeboden om hen de keuze te geven of ze doorgaan op hun menselijke pad of vertrekken om hogere bezigheden in het hiernamaals te volgen.

Het is voor velen een bijzonder uitdagende periode geweest, van wie velen ervoor hebben gekozen om op hun eigen voorwaarden te vertrekken, waardoor hun families in shock en verdriet zijn achtergebleven.
Onze onvoorwaardelijke #zielscontracten
liefde schijnt neer op iedereen die rouwt om dierbaren.
Wat de reden ook is, de dood is altijd een keuze en een recht dat moet worden gerespecteerd, ook al laat het veel mensen rouwen.

Er zijn veel niveaus in de geestenwereld, en degenen die zichzelf van het leven beroven, bevinden zich in hetzelfde vasthoudpatroon waarin ze zich bevonden toen ze nog leefden.
Dit is te verwachten, aangezien men niet plotseling positief van geest kan worden als de ziel gebukt ging onder aardse zorgen.

Het is geen gemakkelijke keuze om te maken, en het is ook geen gemakkelijke uitweg.
Er is echter geen oordeel van de Schepper en er is altijd hulp beschikbaar wanneer de ziel erom vraagt.
Velen die het leven eerder hebben verlaten dan hun ziel had gekozen, zijn meesters wiens werk is voltooid.
Als het werk is gedaan, is er geen tijd te verspillen in een menselijk lichaam wanneer er veel meer kan worden bereikt vanuit de etherische gebieden waar alleen liefde bestaat.
In deze gevallen roept de zielenfamilie ons naar huis om de reis naar meesterschap en verlichting voort te zetten.

Meesters kunnen ervoor kiezen om opnieuw te reïncarneren, maar velen zullen dat niet doen.
Ze zullen blijven werken met hun zielenfamilie, die niet noodzakelijkerwijs hun menselijke familie hoeft te zijn, om de aarde naar ascentie te brengen.

Hoe meer zielen in hun meesterschap stappen, hoe beter, omdat meesters eerder observeren dan deelnemen;
.......ze geven leiding in plaats van te investeren en geven het goede voorbeeld door soms hun energie op te offeren voor het grotere goed.
In de energie van de Bron is opoffering helemaal niet vereist, waardoor de ziel meer genezing nodig heeft bij etherische terugkeer.

Naarmate de energie op aarde dichter, vijandiger wordt. turbulent en uitdagend, veel meer mensen zullen zich op een kruispunt bevinden waar keuzes beperkt lijken of zelfs niet meer bestaan.
We dringen er bij alle mensen op aan zich te verbinden met hun zielenlied en advies in te winnen van hun hogere zelf en gidsen.
Verschrikkelijke tragedies laten littekens achter op de afdruk van de ziel die kunnen worden overgedragen naar de volgende incarnatie.

Dit kan zowel slachtoffers als achterblijvers overkomen.
Trauma is buitengewoon moeilijk op te heffen, vooral wanneer het verhaal is ingebed in geweld, verlatenheid en verdriet.
Als je het leven ondraaglijk vindt, zoek dan hulp.

Spirituele, meditatieve oefeningen zijn op dit moment nog nooit zo belangrijk geweest nu de mensheid meer geagiteerd en onder druk komt te staan vanuit alle hoeken.
Zeg het en onthoud dat je nooit alleen bent.
Vraag om hulp voor je hoogste en beste en we sturen hulp in de beste vorm.
Het leven is bedoeld als een geschenk, niet als een vloek.

Laat het gewicht van uw trauma u niet verblinden voor de mogelijkheden voor een oplossing.

U kunt echter werken aan het vinden van innerlijke rust, Lieve Harten.
Het is de enige manier om te voorkomen dat je binnen- en buitenwereld implodeert.