woensdag 7 juni 2023

Update ~ Bianca Heinen


Wat is er sinds gistermiddag/avond aan de hand... (het was eerder amper te zien)

Gisteren was het portaal van 6 6... daar hebben we meestal een goede kans dat verdere poorten opengaan om de goede kant op te gaan...helaas komt er op deze dagen ongelooflijk veel donkere energie vrij bijvoorbeeld bij massa meditaties etc ... wat ik aan niemand hoef uit te leggen omdat dit erin gemengd is.. en dit is blijkbaar gisteren GEPROBEERD en angsten/agressie zijn losgelaten.
Daarnaast hadden we een nieuw soort energie van de zon gekregen die ons zal voorbereiden op iets groters vanaf 24 juni 2023
De een of ander had een gevoel van een energetische aanval... heb je dat nog steeds?
Zeg er dan duidelijk en definitief NEE tegen...
Er zijn ook oneindig veel andere factoren die niet onderschat mogen worden...
We bewegen allemaal op een zeer kleine graad op dit moment en de volgende keer zal massaal bijdragen aan waar het wereldwijd heen gaat... helaas is daar alles nog open .. maar WE blijven in geloof
En nu komt de tijd dat velen geconfronteerd worden met beslissingen... go forward or go back (dit zijn feiten en moeten ook aangepakt worden zoals het bij hen hoort... ook om begrip te krijgen voor jezelf en milieu).. Maar het zou je niet moeten tegenhouden..
Het gaat de komende weken alles op de weg brengen... Dit weer gaat gek worden.. Mensen denken misschien dat ze gek worden, natuurrampen in het algemeen.. maar het hoort erbij en moet zo zijn.
Wat zijn jullie toch sterk .. blijf maar doorgaan .. Dit proces hoort erbij en wij mogen erbij zijn

Lieve groet,
Bianca