dinsdag 20 juni 2023

KOSMOS & ASCENSIE UPDATE ~ Marjolein Ingrid Soulpursang


KOSMOS & ASCENSIE UPDATE vanuit de Mekong van Marjolein Ingrid Soulpursang
Ik blijf voor onbepaalde tijd vakantie houden in de Mekong energie
Ik beantwoord geen vragen vanwege mijn eigen processen
Updates plaats ik vanuit mijn gevoel
SR grafiek is weer aanwezig!
ENORME Tsunamigolven geven een enorme hoge instroom aan hoogfrequente gamma licht in iedere cel= genezend UV licht ver voorbij 3D= verbind je weer met de BRON! Hierbij wordt alle laagfrequente en ziekmakende energie uit de cellen geduwd! Deze oude troep komt dan onderhuids te liggen waar de transformatie=omzetting oftewel de celstofwisseling plaats vindt! Dit ervaren we dan als een zware doodse laag die om ons lichaam heen lijkt te zitten met angsten, paniekgedachten, onrust, stress en bovenal hele nare akelige deprimerende gedachten.
Kernpijnen tgv de Schumann pieken die letterlijk op de kern van de cellen inwerken als een brandpunt branden ze oude pijn via de porien weg. poriën die verstopt zaten door de omgevings energie= "'black hats"" Je kunt nu veel verzet/opstandigheid en negativiteit tegen komen tegen oa lichtwerkers. Het ego verdraagt immers het licht niet, hij leeft van drama en stress en leeft dus in het duister en in de lagere trillingen en zal zich hevig verzetten en koppig worden tegen al dat licht.
SR pieken kun je plots voelen dmv- stress, aanvallen van heftige prikkelbaarheid en kort lontje en heftige emoties die plots oplaaien! Dieren voelen dit ook!
Zonnestormen en zonnewinden; geven zenuwstormen=letterlijk de zenuwen krijgen! Ze veroorzaken chaos in brein en lichaam.
Krachtige planetaire energie zorgt voor een snelle afbraak van de oude 3D structuren als de 5D energie stijgt! Geeft grote vermoeidheid tot aan uitputting. Geef je eraan over zo kan ons lichaam de afbraakstoffen verwijderen.
We worden steeds gevoeliger en gevoeliger= super hsp-ers!
De energie doet veel oude en hardnekkige vastzittende energie opdwarrelen in je energieveld!
Duistere klonten drab [slijmproppen] vliegen je om de oren en geeft dat je extra emotioneel kunt worden. Wat helpt om de vastplakkende slijm=drab vol toxinen los te maken gebruik neusdruppels; het zout maakt de klonten drab los en je hoest het op, dit vermindert de spierpijnen [ mn ademhalingsspieren]die de klonten vasthouden en geeft ruimte! Ik geef soms wel 200 cc slijm op/dag=vieze grauwe slijm.
De schildklier [cjhakra 5=blauwdruk zuivering] staat nu onder enorme druk en wordt diep gereinigd. Chakra 5 en 6 brengen je terug naar de kern! Ze activeren je blauwdruk zoals je bedoeld bent ,jouw unieke configuratie en kracht! Hierbij wordt nu eerst onze ongezuiverde blueprint gereinigd van vastzittende drab en de 3D matrix.
Deze hormoonklier die onze basis celstofwisseling regelt is radioactief en reguleert de elektro-magnetische pulsen middels de 12 zenuwbanen. De enorme uitstoot van oude energie uit 3D= onze oude zelven, verstoort de normale stofwisseling en deze kan nu vertraagd zijn of versneld. De schilklier maakt nu overuren en reageert nu of overactief of super passief. Van een 2 strengig DNA naar een 12 strengig DNA! Je zult ook merken dat je heel veel
impulsen [externe en interne prikkels] nu binnenkrijgt alsof je door vele dimensies en paralelle werelden loopt.
Moet je nagaan wat wij aan straling opvangen= Elektro smog die de elektro magnetische velden en dus de schildklier =ether verstoren. Ik zet zelf de Wifi, mobiel en tv zoveel mogelijk uit en vooral s"nachts.
De vrouwelijke energie [yin] is in vele levens onderdrukt toen de mannelijke "'denken-doen" energie het overnam. Het hoofd was de baas!
Hierdoor werden veel emoties niet geuit en kwamen in het onderbewustzijn. Niet geuite emoties zoeken een lege ruimte waar ze zich kunnen ophopen zoals de lege ruimte waarin de organen liggen. Deze ruimte wordt nu opgeruimd zoals je een kast vol troep opruimt.
Versterkte symptomen op emotioneel = orgaangebied; snel opkomende heftige emoties tot aan razernij, vloeken, schelden, klagen, mopperen, chagrijnen die je plots overvallen, kort lontje, enorm prikkelbaar en snel geïrriteerd, diepe gevoelens van hopeloosheid, onmacht en diep verdriet en alleen maar willen huilen, stampvoeten, woede en frustraties die naar boven komen = pure detox van de dikke darm, lever en galblaas.
De kundalini energie [13e hersenzenuw] komt vrij uit de anusspier als jij je diepste punt hebt bereikt. De energie stijgt op langs de wervelkolom en zuivert daar de karma knopen [zenuwknopen] van aangeslibde vervuilde energie= geeft emoties! Ingehouden emoties =ingehouden ademhaling toen het niet veilig was je emoties te uiten [kind drama]
De kundali energie slang eindigt in chakra 6 =ademhaling=lucht=geest=spirit, ziel
Chakra 6 raakt nu snel verstopt door de enorme uitstoot aan gifstoffen uit de lever via de darmen en het bloed. Je 3e oog zit dan weer even potdicht. Geeft ook opgeblazenheid, maat XXXL, obstipatie, misselijk, moe, benauwd gevoel, grieperig, wankel, dizzy, oppervlakkige ademhaling, snotterig , wazig zien, pijn rondom kruin en voorhoofd, neustussenschotje, bijholten en kaken oiv uitzetten en krimpen vd schedelbeenderen.

Chakra 1 en chakra 6 werken [conceptievat] nauw samen en zijn volop aan het reinigen van vele levens en generaties waarin emoties onderdrukt werden. Dit is collectief gaande. Zodat de yin en yang energie weer in een gezonde evenwichtige balans mogen komen=schildklier=tao.
Ascensie symptomen; misselijk en /of darmklachten door de hoge snelheid die het fysiek lichaam bij chakra 3 binnenkomt.
Intense moeheid en gezwollen lymfeklieren [keelpijn] in de hals=zuivering gezicht en hoofdhuid oftewel activeren nervus vagus.
Stress, onrust en controle drang=de grip willen houden op wat er wereldwijd gaande is= verhoogde spierspanning, vibrationele griep symptomen.
Veel "doorddruk""pijn nek, schouders, tussen schouderbladen= grootste portaal],hoofd en wervelkolom; we worden letterlijk in de juiste vorm/figuur= wervelkolom/skelet geduwd middels het cranio-sacraal ritme die op zijn beurt weer geactiveerd wordt oiv de fotonengolven via chakra 7.
Openen chakra 7 en temporaal kwabben= hier ga je dan de stemmen horen van de sub personen [gedachtenvormen] die je beïnvloed hebben.
Oude zelven ga je nu herkennen en integreren =heel wording.
Koude rillingen, beven, trillen en bevroren gevoelens die uit de diepe weefsels aan de oppervlakte komen en warmte =aandacht willen van ons.

AANRADER -De sterk aarde verzorgingsproducten van NU biedt een geweldige energetische ondersteuning tijdens ascensie voor een sterke aarding en aura zuivering!
*MAGNESIUM OIL SPRAY =1E HULP BIJ STRESS-PANIEK -kalmeert
de Nervus Vagus die verantwoordelijk
is voor de nare stress aanvallen.
*DE FEETCARE & LEGBALM VOOR AFVOER VAN VERVUILDE ENERGIE & ONMIDDELIJKE AARDING
*DE BODYBUTTER OP JE BOVENLICHAAM GEEFT ONMIDDELIJKE AURA BESCHERMING
*DE HANDBALM DOET JE HANDEN AARDEN EN JE AURA BESCHERMEN
*DE AURASPRAY,S SCHONEN JE ENERGIEVELD OP EN ONTDOEN JE VAN DE VIBES VAN ANDEREN
Ze werken fantastisch en bieden een geweldige ondersteuning tijdens deze heftige transformatie vooral bij HSP-ers!!
**Ik kan ze zelf van harte aanbevelen dankzij eigen ondervinding;
.Ze werken fantastisch en bieden een geweldige ondersteuning tijdens deze heftige transformatie vooral bij HSP-ers!!
**Ik kan ze zelf van harte aanbevelen dankzij eigen ondervinding;
Marjolein Ingrid Soulpursang