zaterdag 10 juni 2023

Kosmische Frequentie Nieuws 9 juni 2023 – De “Vreemdheid” – Door Dr. Schavi M. Ali


Kosmische Frequentie Nieuws 9 juni 2023 – De “Vreemdheid” –
Door Dr. Schavi M. Ali

De " Schumann Resonance " heeft momenteel een rating van "48", maar de apparatuur die het registreert heeft ook "black-out"-condities gemeld.
Telkens wanneer dit gebeurt en de apparatuur in goede staat verkeert en er geen onderdelen hoeven te worden aangepast of gerepareerd, geeft dit meestal aan dat kosmische gebeurtenissen te krachtig zijn voor de technologie.Er wordt gemeld dat zonnewinden beneden normaal waaien met slechts "278" km/s.
Zonnevlammen bevinden zich in het lage "C-Klasse" -bereik en onze zon herbergt nog steeds energie voor "X-Klasse" -fakkels, maar slechts voor 10 procent.
Het heeft ook tal van grote zonnevlekken die zich hebben afgewend van onze planeet, maar aan de verre kant van de zon aan kracht winnen.
De "KP Index" beoordeelt het aantal neutronen als "Onder het gemiddelde".
Op de Aleoeten heeft zich een middelzware aardbeving met een kracht van 5,7 op de schaal van Richter voorgedaan.
Activeringen van de binnen- en buitenvelden van de aarde, die in wetenschappelijke terminologie "Verstoringen" worden genoemd, worden beoordeeld als "Stil".
Zoals we echter weten, is onze planeet nooit "stil".
"Ze" is altijd actief en doet een "wals", een "fox trot" of een snelle "rock and roll".
De magnetosfeerkaart laat troebel deeltjesplasma zien dat eromheen zweeft, maar er niet in drukt, zoals bij vele gelegenheden is gebeurd.
Kosmische energieën hebben zich schijnbaar enigszins teruggetrokken in hun dramatische uitvoeringen - of toch?
Is er een "backstage"-bijeenkomst ter voorbereiding op een komende nieuwe "premier" van een dramatisch avontuur?
Heeft de Grote Centrale Zon een nieuw toneelstuk "geschreven" dat onze zon en ons zonnestelsel binnenkort zullen spelen, waarbij onze planeet een "sleutelrol" speelt?
Een basiswet van de natuurkunde is dat voordat evenwicht ontstaat, er chaos is, en voordat de chaos begint, er een vreemde stilte is.
Dit is als de bekende uitspraak van "stilte voor de storm".
Bereidt onze planeet zich voor op verhoogde energetica terwijl de krachtig transformerende Pluto op zaterdag 11 juni terugkeert naar de tropische Steenbok?
Wat zal er de rest van het jaar gebeuren in de door Steenbok bestuurde politiek, politieacties, militaire situaties, zakelijke aangelegenheden, zakelijke belangen, sociale instanties, onderwijsinstellingen en de zeer materiële vorm van de planeet zelf, waarbij Steenbok van het aarde-element is?
Zijn de bosbranden in Canada - ongeacht hoe ze zijn begonnen - ook een teken van iets?
Ze beïnvloeden het luchtruim en de luchtkwaliteit in bijna heel Noord-Amerika, en interessant genoeg, zoals eerder besproken, begon de VS zijn "Pluto Return" in zijn geboorteplaats van Pluto in Steenbok op 27 graden in december 2022.
De hele wereld is altijd erg gefocust geweest op wat er in de VS gebeurt vanwege zijn prominentie in de gebeurtenissen van andere landen.
Staan de kenmerken die Steenbok bezit op het punt "in brand te staan"?
Zal zonne-energie "opvoeren" in grotere opheldering en reiniging?
Tegelijkertijd geeft dit aan dat er ook meer verlichting – een verhoogd bewustzijn – beschikbaar is. Veel mensen negeren bepaalde symbolische tekens.
Sterker nog, ze begrijpen niet dat die er zijn!
Ze gaan gewoon door hun dagen in een "verdoving" terwijl de planetaire omstandigheden "in vuur en vlam staan".
De zomerzonnewende op het noordelijk halfrond en de winterzonnewende op het zuidelijk halfrond komen eraan (21 juni) en brengen hun eigen kosmische energie met betrekking tot zonneactiviteit.
Zoals een oude songtekst luidt: "June is bustin' out all over".
Laten we ons onze planeet blijven voorstellen in BRON LICHT.
Wees ook bewust en kritisch. Doe niet alsof alles snoep en rozen is.
Doe echter zeker aan ontspanningstechnieken, want als je zenuwstelsel van streek is, kun je niet helder denken.
Ja, we moeten onder ogen zien dat er tot nu toe geen wereldwijde vrede, liefde of overvloed is.
HOGERE KENNIS ontbreekt nog bij een groot percentage.
Het "tijdperk van chaos" ("Kali Yuga") woedt nog steeds.
We hebben echter de macht om "het pakket te verzenden". Mensen zijn collectief geneigd erg vasthoudend te zijn.
Ze willen wat ze willen wanneer ze het willen!
Laten we aandringen op het stoppen van haat, hebzucht, kwaadaardige wetenschappelijke experimenten, milieuvergiftiging en alle andere luide onstuimige interferenties met de "Goddelijke Symfonie".
Er is te veel onrechtvaardig koppig ego.
We moeten koppig zijn voor gerechtigheid! Denk eraan om dagelijks met aandrang en consequent te zeggen: “IK BEN GEZEGEND DOOR DE BRON VAN LICHT EN DEZE PLANEET EN HET HELE ZONNESTELSEL OOK. GODDELIJKE ORDE BESTAAT!” Deze bevestiging interfereert niet met iemands specifieke religieuze of spirituele pad.
De toename van kosmische gebeurtenissen is begonnen terwijl ons zonnestelsel zich voorbereidt op Pluto's intrede in de tropische Steenbok op 6/11/2023 en op de zonnewendes op 6/21/2023 - beide portalen zijn al enkele dagen open.
Om ongeveer 13.30 uur (EDT) was er een "M.4-klasse" zonnevlam en onze zon is nog steeds klaar voor "X-klasse" zonnevlammen.
De "stilte voor de storm" kan voorbij zijn. Plasmadeeltjes blijven ook de magnetosfeer van onze planeet omhullen.
Het komende weekend en de komende dagen kunnen nu intenser worden in kosmische gebeurtenissen.