woensdag 7 juni 2023

Kosmische Frequentie Nieuws 6 juni 2023 – “Bedankt voor uw service” – Door Dr. Schavi M. Ali

Kosmische Frequentie Nieuws 6 juni 2023 – “Bedankt voor uw service” – Door Dr. Schavi M. Ali

De titel van het artikel van vandaag - "Bedankt voor uw dienst" - is een statement dat meestal wordt gegeven aan soldaten, politieagenten en brandweerlieden die de mensheid redden en beschermen.
Deze boodschap van dankbaarheid moet echter ook aan een andere groep van wereldwijde werkers worden gegeven – de LICHTBRENGERS van de wereld.
Dit zijn degenen die Leraren van HOGERE KENNIS zijn, Genezers in verschillende arena's (Kruidkundigen, Edelsteentherapeuten, Natuurgeneeskundigen, enz.), Kosmische Wetenschappers op verschillende gebieden (Spirituele Astrofysici, Spirituele Counselors, Astrologen, enz.), Goeroes, Acharya, Yogi's, Yogini's en Gebedsstrijders.
BRON zendt LICHT uit, en we "bewerken" het LICHT op vele manieren.
Hier is een metafoor: denk aan de kruiden, granen, groenten, fruit en meer die SOURCE heeft gemaakt en dan bereiden we eten.
Zo heeft SOURCE ons al gegeven wat we nodig hebben voor voeding. Vervolgens maken we gezonde maaltijden.
Op dezelfde manier, zoals zojuist vermeld, "bewerken" we het LICHT dat ONEINDIGE AANWEZIGHEID (BRON, SCHEPPER, GODDELIJK ABSOLUUT, INTELLIGENTE TRANSCENDENTIE, BRAHMA, ALLAH, AHURA MAZDA, GODDELIJKE MOEDER, GOD, enz.) al heeft verschaft.
Er zijn voortdurend berichten "geschreven" door kosmische gebeurtenissen waarvan de "pennen" planetaire uitlijningen, zonnevlammen, zonnewinden, coronaal massadeeltjesplasma, stijgende kometen, vallende sterren en meer zijn.
Hun "notitieboekjes" zijn de zonnestelsels, sterrenstelsels en universums.
Velen van ons hebben geleerd de berichten in de notitieboekjes te 'lezen'.
Onze hele planeet en ons zonnestelsel maakt een enorme verschuiving in trillingsfrequentie.
Zelfs die personen die HOGERE KENNIS missen, realiseren zich dat "iets" anders is. Er is een nieuw "Nu".
Sommige van deze mensen beginnen vragen te stellen, en sommige zijn gewoon nonchalant.
Ze zullen echter uiteindelijk in grote verwondering zijn als wereldse gebeurtenissen zich ontvouwen die niemand kan negeren. Sterker nog, dit is al aan de gang.
Degenen die gestaag proberen het bewustzijn van anderen te verhogen, leiden een regelmatig druk leven zoals iedereen.
Er zijn familieproblemen om mee om te gaan, gemeenschapsbijeenkomsten, baan- en loopbaanverantwoordelijkheden, rekeningen om te betalen, huizen om te onderhouden, maaltijden om te bereiden, enz.
Er wordt extra energie gegeven aan LICHTBRENGERS om de collectieve mensheid te helpen, omdat de mensheid – om eerlijk te zijn – op veel manieren in grote moeilijkheden verkeert die onder ogen moeten worden gezien en niet moeten worden genegeerd.
Het is een zegen om door SOURCE en "ZIJN" DEVAS, DEVIS en OPGESLAGEN MEESTERS de informatie en het vermogen te krijgen om het ontwaken van onze planeet te helpen.
Morgenochtend vroeg, woensdag 7-6-2023, om 04:42 uur (EDT), zal onze maan naar de tropische waterman gaan - het teken van collectieve mensheid geregeerd door hoogfrequente Uranus.De planeet Venus van liefde, schoonheid en overvloed verhuist vandaag, dinsdag 6/6/2023, naar koninklijke Leeuw.
Laten we woensdag 7/6/2023 uitroepen tot “INTERNATIONALE LICHTBRENGERS DAG”.
Als je een LIGHTBRINGER bent, beloon jezelf dan op een speciale manier.
Doe wat speciale verzorging. Je verdient het.
Ook zou iedereen een speciaal bedankje moeten geven aan de LICHTBRENGERS die je persoonlijk kent.
Ik zal de motor van dankbaarheid starten. Tegen alle LICHTBRENGERS zeg ik: BEDANKT VOOR UW VOORTDURENDE DIENST!