zaterdag 10 juni 2023

Ja, Onze Overleden Huisdieren Kunnen Onze Spirituele Gidsen Worden! ~ 10 juni 2023 ~ Losha


 

Ja, Onze Overleden Huisdieren Kunnen Onze Spirituele Gidsen Worden!

Door: Losha – 24 Maart 2023

 

Het brak mijn hart toen we besloten dat het tijd was om onze geliefde hond Bobo te laten gaan.  Behalve mijn man heb ik waarschijnlijk meer tijd met Bobo doorgebracht dan met enig ander wezen in mijn leven. Ik gaf hem mijn hart en ziel en hij gaf het zijne terug aan mij.

Nooit in mijn wildste dromen had ik verwacht dat mijn geliefde Bobo mijn spirituele gids zou worden!

De dag nadat we afscheid hadden genomen van Bobo, voelde ik me erg verloren dus besloot ik om te kijken of ik contact kon maken met zijn geest. Ik verwachtte niet veel, maar zodra ik aan zijn naam dacht om contact met hem te maken, voelde ik drie zachte likken over mijn wang.  Bobo likte nooit zomaar om te likken… hij likte alleen iemand als hij heel blij of opgewonden was, dus ik wist dat hij in orde was. Hij was nog steeds bij me… dat hielp veel.

Wat me het meest verraste was dat ik, nadat ik die connectie met hem had gemaakt, hem en wat hij voelde of dacht de volgende dagen heel duidelijk kon voelen. Een paar dagen na zijn overgang bijvoorbeeld, kon ik het gewoon niet meer aan en stond ik mezelf toe om te huilen.  Het werd echter al snel jammeren en zodra ik begon te jammeren voelde ik Bobo letterlijk ineenkrimpen!  Ik voelde dat het hem erg stoorde dat ik zo hard huilde omdat ik hem kwijt was.  Hij wilde niet dat ik zo aan hem dacht, zo over hem dacht of zoveel pijn had.  Daar schrok ik echt van en het hielp me ook om mijn verdriet te temperen, omdat ik wist dat hij er zo van streek van was.

Op een dag, kort nadat Bobo was overgegaan, voelde ik me behoorlijk depressief en ik voelde hoe Bobo me aanspoorde om “verder te gaan”.  Hij drong er echt op aan… hij zei me dat ik moest ophouden met verdrietig te zijn omdat ik hem miste… om op te houden met schuldgevoelens en schaamte omdat ik de dingen in mijn hoofd niet helemaal goed had gedaan met betrekking tot de laatste dagen dat Bobo bij ons was… en om op te houden met thuis niets te doen!

Zelfs nadat Bobo me had geholpen om weer vooruit te komen, was hij nog niet klaar…ik dacht na over hoeveel genegenheid ik Bobo graag gaf tijdens zijn leven bij mij…maar toen kreeg ik het vreemde gevoel dat ik het me niet goed herinnerde…nadat ik er verder over had nagedacht, realiseerde ik me dat ik Bobo eigenlijk niet zoveel genegenheid had gegeven als ik dacht.  Die realisatie zorgde ervoor dat ik me intuïtief “herinnerde” dat ik in het algemeen mijn hele leven lang niet erg aanhankelijk was geweest.

Nou, dat was een openbaring!  Ik had altijd gedacht dat ik heel aanhankelijk was… met dieren en vrienden en familie… maar toen ik echt achterom keek, zag ik dat mijn perspectief van mezelf op dit gebied echt scheef was.  Sindsdien heb ik geprobeerd om dit probleem, dat volgens mij in mijn jonge jaren begon, op te lossen.

Deze kwestie van genegenheid bracht ook een grotere vraag bij me naar boven… hoeveel andere gebieden “zie” ik mezelf op zo’n manier dat ze niet accuraat worden weerspiegeld in mijn dagelijks leven?

Ik ben verbaasd dat ik al deze prachtige inzichten heb gekregen doordat mijn hond, Bobo, me begeleidde…wat een zegen!

Toen ik dit allemaal aan een vriend vertelde, stelde hij voor dat ik er een bericht over zou schrijven… om anderen te helpen begrijpen dat onze geliefde overleden huisdieren echt onze gidsen van de andere kant kunnen worden.

De afgelopen drie weken heb ik veel connecties gehad en veel emoties van Bobo gevoeld terwijl ik door mijn dag ging, vooral als het te maken had met het feit dat ik bleef proberen om zonder hem verder te gaan.  Ik ben er zelfs echt van overtuigd dat de meeste aansporingen van Bobo om verder te gaan zo waren dat ik in feite deze post zou schrijven.

Eén ding waarover ik wilde schrijven en dat ik wilde overbrengen, is dat in alle channelings die ik heb gedaan met dieren, honden, katten en zelfs eekhoorns… ik vóór deze nieuwe interactie met Bobo niet echt begreep hoe immens diep hun spiritualiteit is en hoeveel een leidend licht ze voor ons kunnen zijn.  Ik sta er gewoon versteld van.  Het spijt me, schoonheid, dat ik jullie authentieke en medelevende zielen in het verleden niet heb waargenomen!

Nu Bobo is overgegaan en ik me bijna duidelijker met hem kan verbinden dan toen hij fysiek bij me was, kan ik niet geloven wat een krachtig wezen hij is geworden, althans voor mij. Het is alsof hij al zijn fysieke zwakheden, problemen en uitdagingen die hij in dit leven heeft gekregen van zich heeft afgeschud, net zoals wij allemaal hier in deze wereld. Het is alsof hij nu helemaal heel is… en hij heeft er niet lang over gedaan!  Het is gewoon verbazingwekkend voor me… en ik ben zo gezegend dat hij me helpt om op zo’n directe en spirituele manier verder te gaan.  Ik had het nooit verwacht, maar ik ben zeker blij dat het zo is!

Zegeningen voor jullie allemaal!

Losha.

Afbeelding hierboven is onze geliefde Bobo.

Vertaling: wakkeremensen.org