woensdag 21 juni 2023

Het losmaken van mijn Galactisch Potentieel: Mijn Reis als Sterrenzaad ~ 21 juni 2023 ~ Aurora Ray


Het losmaken van mijn Galactisch Potentieel:
Mijn Reis als Sterrenzaad

Door: Aurora Ray, 18 juni 2023

Ik was me altijd bewust dat ik uniek was.

Ik wist op jonge leeftijd al dat er meer was in het leven dan zichtbaar was. Ik keek vaak naar de sterren, me afvragend welke geheimen er buiten onze wereld waren.

Ik besefte niet dat ik een Sterrenzaad was totdat ik vreemde visioenen begon te krijgen. In het begin dacht ik dat het allemaal in mijn hoofd zat en een illusie was. Maar naarmate de visioenen sterker en levendiger werden, realiseerde ik me dat er meer mee was.

Ik begon het onderwerp “sterrenzaden” te onderzoeken en ontdekte dat het zielen waren die op Aarde geïncarneerd waren met de intentie om de mensheid te helpen. Dat het hun missie is om de spirituele evolutie van de mensheid te helpen en positieve verandering in de wereld te brengen.

Ik begon de betekenis van mijn verbinding met de sterren te begrijpen naarmate ik meer te weten kwam over mijn rol als een Sterrenzaad.

Ik begon regelmatig te mediteren en me af te stemmen op de kosmische energieën die door me heen stroomden. Hierdoor leerde ik hoe ik mijn vermogen moest gebruiken en me moest verbinden met andere sterrenzaden en lichtwerkers die werken aan hetzelfde doel.

Als ik mijn blikken laat rusten op de sterren, besef ik dat mijn doel op deze planeet veel groter is dan ik me had kunnen voorstellen. Ik ben hier om de mensheid te helpen bij hun ontwikkeling en om positieve verandering in de wereld tot stand te brengen. En met elke voorbijgaande dag word ik zekerder van mijn vermogens en mijn missie als een Sterrenzaad.

Ik begon boodschappen en leiding te ontvangen van hogere wezens toen mijn verbinding met de sterren zich verdiepte. Ze communiceerden met me zowel in mijn dromen als in mijn dagleven, voorzagen me van inzichten en wijsheid niet gelijkend op iets dat ik ooit eerder ervaren had.

In het begin was ik overweldigd door de veelheid aan informatie die ik ontving. Maar naarmate ik leerde mijn intuïtie te vertrouwen en mijn angsten losliet, ontdekte ik dat ik deze kennis kon kanaliseren en gebruiken om anderen te helpen.

Ik begon met mensen te werken die het op zich hadden genomen om het menselijk bewustzijn omhoog te brengen. We werken samen om programma’s en initiatieven uit te dragen die gericht zijn op het verhogen van besef en het teweegbrengen van verandering. En met elk succes weet ik dat ik mijn bestemming als Sterrenzaad vervul.

Ondanks mijn vooruitgang bent ik me bewust dat er nog heel veel werk te doen is. Onbewustheid, armoede en ongelijkheid zijn nog altijd belangrijke zaken in de hele wereld. En hoewel ik wist dat ik deze problemen niet in m’n eentje kon oplossen, wist ik ook dat elke kleine stap zou helpen.

Als gevolg daarvan ga ik door met mijn pogingen om mijn doel te bereiken. Ik weet dat de weg vooruit moeilijk zal zijn, maar ik weet ook dat ik niet alleen ben. Als Sterrenzaad ben ik deel van een grotere groep wezens die allemaal aan hetzelfde doel werken. En met elke voorbijgaande dag voel ik me meer verbonden met het universum en het enorme netwerk van zielen die werken aan het verbeteren van de wereld.

We werken onvermoeibaar om een nieuw tijdperk van verlichting in te luiden. We delen onze kennis en wijsheid met de mensen om ons heen, helpen ze wakker te maken voor de oneindige mogelijkheden die in hen aanwezig zijn.

En dus wil ik iedereen die dit leest eraan herinneren dat ook zij een doel hebben op deze planeet. Of je nu een Sterrenzaad bent of alleen maar op zoek naar een diepere verbinding met het universum, weet dat je een rol te spelen hebt in de vormgeving van de wereld om je heen.

Denk er in tijden van onzekerheid altijd aan om je instincten en je leiding van hogere wezens te vertrouwen.

We zijn allemaal deel van dezelfde menselijke familie en wij hebben allemaal een doel op deze planeet. Zoek en begrijp je plaats in deze wereld en denk eraan dat je niet werd gecreëerd in isolatie en dat je nooit alleen bent op je reis. Samen kunnen we een betere toekomst bouwen voor onszelf en voor toekomstige generaties. Weet dat je een doel hebt op deze planeet.

We zijn allemaal op reis en er kan iemand zijn die al geweest is waar jij vandaag bent.

De tijd is voor ons gekomen om samen te werken om onze vibratie te verhogen en deze wereld tot een betere plaats te maken. Tenslotte leven we er allemaal samen in.

Iedereen die zich wil ontwikkelen en meer aanwezig wil zijn in zijn/haar leven heeft het vermogen dat te doen. We hebben allemaal de kracht om een mooiere toekomst te creëren en het leven betekenis te geven.

Je doel wordt niet bepaald door je leeftijd. Je doel is te groeien als menselijk wezen en groot werk te doen. Niets is onmogelijk. Omring jezelf met positieve mensen die je optillen en je aan je doel herinneren.

Sluit je aan bij onze prachtige gemeenschap en word een sterker en bewuster mens. Je aanwezigheid is al voldoende voor deze wereld.

Het gaat allemaal over balans. Je bent een Sterrenzaad; je hebt een doel op deze planeet en je kunt de wereld om je heen vorm geven. Dus laten we dat doen!

Laten we zorgen dat het de moeite waard is!

Wij houden zielsveel van jullie.
Wij zijn hier bij jullie.
Wij zijn jullie familie van licht.
Wij zijn de Galactische Federatie.

A’HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Vertaling: Petronella / voor wakkeremensen.org