woensdag 21 juni 2023

ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE WOENSDAG 21-6 & VOORUITZICHT ~ Manuela v/d Knaap



ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE WOENSDAG 21-6 & VOORUITZICHT: M-klasse zonnevlammen in de middag, GROTE ZONNEVLAM ALERT, elektronenstorm en hoge Schumannresonantie pieken.

HOGE ZONNEVLAMMEN
Weer M-klasse zonnevlammen waarvan 1 om 17:30 aarde gericht was M-1 en rond 14:30 uur en M-1.1 vanaf de rand van de Zon. De GROTE ZONNEVLAM ALERT is weer hoger met 60% kans M-klasse en 20% X-klasse zonnevlammen. Zoals in het artikel op de website gisteren al aangegeven neemt de activiteit op de Zon naar het einde van de week.
(Symptomen zonnevlammen:pittig als er M-klasse zonnevlammen zijn, gemiddeld met een C-klasse. Zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op, zoals een beschadigde zenuw. Verder intens moe zijn, hoofdpijn, migraine, verstand blijft malen, stijven spieren. Slecht slapen. De hoge frequenties kunnen je ook optillen in een mooie ervaring.

Lees meer over de huidige processen in jezelf en in de wereld: https://inzichten.com/het-cadeau-van-diepe-transformatie/

ELEKTRONENSTORM & VOORUITZICHT
De elektronen zijn vanaf zaterdag 17-6 rond 13:00 uur in elektronenstorm, nu nog steeds. De verwachting voor de komende dagen ook elektronenstorm. Dit betekent hogefrequente elektrische energie, met meer gemak in hogere frequenties komen. Apparaten die dienst weigeren of kapot gaan. (Zie grafiek +2 uur voor NL tijd.) (symptomen: de energie voelt elektrische geladen aan, allergische reacties, helder zijn, moeilijk slapen of verstoord slaapritme, intense moeheid, apparaten gaan kapot, black-outs.Deze hoge frequenties kunnen je ook optillen en bliss ervaringen geven.Dat gebeurde meestal wanneer je goed in je vel zit, in je natuurlijke stroom)

DONDERDAGAVOND!!!
Alles integreren en tot rust komen in het meditatie webinar met het Eenheidsbewustzijn donderdag 22 juni: https://inzichten.com/.../special-voor.../

HOGER SCHUMANNRESONANTIE PIEKEN
Er waren 2 pieken Schumannresonantie activiteit rond 13:00 uur met hoge intensiteit 58 amplitude en om 14:00 uur met 37 amplitude. Die eerste is best wel hoog en goed voelbaar.
(Symptomen HOOG: opspelen van zwaktes in de gezondheid, bekende blokkades, zoals bijvoorbeeld zwak punt in het zenuwstelsel, beschadigde tand, enz, maar ook hoofdpijn. De SR is vooral heftig als er ook andere verstoringen waren er met M-klasse zonnevlammen en elektronenstorm. Bij een full spectrum activiteit worden alle frequenties hoog en laag in beweging gezet in ons. Deze verstoring was full spectrum en dus alle de frequenties in ons worden geactiveerd rond de tijd van de activiteit.)

Er is nog steeds een grote activatie bezig van het hart en grote omvattende frequenties die we mogen verwerken. Daarom is de situatie extra heftig. Lees meer in het artikel van de nieuwe Maan:

Heb het goed...
©Manuela van inzichten.com