woensdag 7 juni 2023

De Pleiadiërs: De Universele Gemeenschap ~ 7 juni 2023 ~ Christine Day


 

De Pleiadiërs: De Universele Gemeenschap

Gechanneld door: Christine Day – 6 Juni 2023

Geliefden, we groeten jullie,

De universele gemeenschap houdt collectief een uitgebreid raamwerk van licht rond de planeet vast om jullie te ondersteunen om naar een hogere energetische synergie te gaan met de staat van godsbewustzijn die altijd heeft bestaan binnen dit bewoonde universum. De Aarde werd tot dit moment gescheiden gehouden van deze hogere frequentiestaat van zijn. Het Netwerk van Licht dat door onze gemeenschap is samengesteld, is ontworpen om jullie te helpen bij je volgende stap voor jullie heroriëntatie op deze uitgebreide veranderingen. Deze hogere multidimensionale omgevingen die de planeet omringen, zijn begonnen met het verankeren van energetische wortels door de magnetische kern van de Aarde.

Er zijn speciale krachten van licht uitgezonden en verankerd in de afgelopen kalendermaand, die dit monumentale verschuivingsproces in gang hebben gezet dat de manier waarop jullie Aarde nu functioneert heeft veranderd. Jullie planeet heeft zijn dimensionale projector veranderd en houdt daarom een completer functionerend lichaam vast in afstemming en alliantie met het multidimensionale landschap van dit Universum.

Een heilig veld van licht daalde neer op Aarde tijdens jullie laatste cyclische maand die jullie Aarde in een multidimensionale alternatieve realiteitsruimte van het Universum bracht. Deze herpositionering brengt jullie planeet in een meer volledige directe uitlijning met de collectieve arena van de universele gemeenschap. Als een thuiskomst worden jullie ontvangen en erkend.

Er wordt feest gevierd als we zien hoe de Aarde nu wordt getransformeerd, getransmuteerd om de uitgestrekte ruimten van gemeenschappelijke verbondenheid te bevatten. De planeet breidt zich energetisch uit in haar vermogen om een waarachtiger actieve rol in te nemen binnen het collectief door haar bewoners te openen voor een hogere visie op zichzelf. Dit is een voorbestemd gebeuren en we zijn nu in staat om jullie in een heel ander kader in ons gemeenschapslicht te verwelkomen dan ooit tevoren.

Tegelijkertijd ondergaan jullie systemen een snelle transformatie om zich te kunnen heroriënteren op de enorme energetische verandering van jullie omgeving op de planeet en in het Universum. Deze nieuwe arena vereist dat jullie energetische besturingssystemen hun cyclus van trillingsimpulsen verschuiven. Het elektrische systeem van het hart moet functioneren vanuit een verhoogde frequentie. Jullie kunnen verwachten dat er een reeks versnelde verschuivingen zullen plaatsvinden binnen de heilige systemen van jullie hart, waaronder de pijnappelklier, het heiligbeen, de ruggengraat, de hersenstam en de kruin. Dit Niveau Eén van de processen is aangewezen om zichzelf in jullie te voltooien gedurende de komende ruimte die naar 2024 leidt.

Velen van jullie zijn in de war over hoe deze transformatie kan plaatsvinden terwijl jullie het intense drama en de chaos hebben in de 3D-realiteit op jullie planeet. Evenals de ongelooflijk intense omwenteling die momenteel plaatsvindt in alle gemeenschappen op Aarde. Begrijp dat er afzonderlijke werkelijkheden gelijktijdig plaatsvinden op Aarde. Het drama maakt deel uit van één alternatieve realiteit en weet dat deze intensiteit nog een tijdje zal aanhouden.

De energetische transformaties die op Aarde plaatsvinden vinden plaats in een andere alternatieve realiteit. Beide gebeuren en je mag beslissen welke ervaringen je wilt afstemmen en met welke realiteit je wilt omgaan.

Je moet jezelf afvragen, welke realiteit kies ik om op één lijn te komen? Je volledige make-up is je menselijkheid en jouw heilige aard. Net zoals je je menselijke aspect ervaart, de beperking van je Ego-geest die ‘perfect onvolmaakt’ is, heb je je heilige aspect, onbeperkt in zijn multidimensionale potentieel.

De energetische heroriëntatie heeft jullie vermogen om op een heel ander niveau te functioneren verschoven, omdat jullie nu een hogere toegang hebben tot de multidimensionale realiteit in jullie dagelijkse leven. Jullie kunnen er bewust voor kiezen om je bewust af te stemmen op, te leven en te oriënteren op deze veranderde arena. Dit is een leerervaring om jezelf te heroriënteren op deze hogere omgeving.

Je moet jezelf terugbrengen, jezelf opnieuw afstemmen op je heilige goddelijke aspect van licht. Niemand anders dan jij kunt dit in beweging zetten. Dit is altijd al het plan geweest. Dit is het pad van je bestemming dat wijd open voor je ligt. Bewust kiezen om terug te keren naar het heilige multidimensionale wezen dat je van nature bent. Je bewoont een fysieke vorm, je hebt een menselijke component die essentieel voor je is in deze algehele ervaring, maar het is niet je bestemming om in de beperking van je ego-geest te blijven.

Er is een energetische arena voor jullie beschikbaar om te verschijnen met je heilige natuur, die net achter de sluier volledig intact is. Om te verschijnen als een vlinder die uit de cocon komt. Een essentieel aspect van deze transmutatie is het begrijpen en eren van je menselijke ego denkgeest. Je menselijke aspect met liefde, mededogen en geduld vasthouden terwijl je dit pad van transformatie bewandelt en een natuurlijke onthulling van je hogere heilige zelf toestaat.

Er zijn trillingsinteracties, zoals een radiozender die telepathisch naar jouw telepathische centrum wordt gestuurd via je pijnappelklier voor een heroriëntatie van je heilige zintuigen. Je wordt geroepen om je af te stemmen via je Hart en je bewust te openen om jezelf te ontvangen en om ondersteund te worden, opnieuw uitgelijnd door het krachtveld van licht dat we gestaag naar je uitzenden.

Als je tevoorschijn komt als een multidimensionaal wezen, is je menselijke aspect voorbestemd om intact en actief te zijn in je dagelijkse leven. Je kwam hier om de menselijke ervaring te hebben terwijl je opnieuw ontwaakt voor je heilige aard in deze menselijke fysieke vorm. Dit hele proces is een essentieel aspect van jullie missie op Aarde. Je bent voorbestemd om een menselijke ervaring te blijven hebben zolang je in dit fysieke lichaam bent. Dit heeft altijd het plan.

Wanneer je begint met het proces van het opnieuw afstemmen op je heilige natuur, kan je menselijke aspect op een ander niveau gedijen. Je heilige aard, je hogere licht is gemaakt van een puur bestanddeel van onvoorwaardelijke liefde. Deze Liefde voedt jullie menselijke ego-geest en brengt een rustgevende vrede naar dat kwetsbare menselijke aspect voor genezing. Dit aspect van pure liefde brengt ook een krachtige vorm van voeding met zich mee die verrijking, een nieuw gevoel van kracht en genezing voor je fysieke lichaam brengt.

Je Hart is je multidimensionale gereedschap, een doorgang om toegang te krijgen tot je heilige natuur. Onthoud dat deze terugkeer een stap voor stap, van moment tot moment, proces van herverbinding is. Een moment van kiezen om je af te stemmen via het multidimensionale gereedschap van je Hart begint levens van oude cycli van beperking en zelf-sabotage binnenin te verschuiven.

Met de steun van de nieuwe, verankerde energetische arena kun je gemakkelijker afstemmen, je via je Hart overgeven aan je heilige component. Benader dit proces als een spannend avontuur waarin je een ander aspect van jezelf verkent. Je betreedt bewust een ruimte van onbeperkt potentieel voor jou! Je Hart, je heilige natuur kan de hele dag de rol spelen als actieve ondersteuning voor jou.

De Woorden, “IK BEN“, claimen actief je heilige geboorterecht in het licht. Terwijl je ‘de woorden’ uitspreekt, creëert je unieke frequentie van deze woorden een resonantie in je hartcellen en vindt er een natuurlijk herschikkingsproces plaats in de cellen van je Hart. De cellen beginnen open te gaan als een bloem voor de zon en reageren op de essentie van je geluid. Je hogere zelf-natuur begint zich via jou opnieuw af te stemmen.

Wij presenteren jullie een heilige klank: ENTAHNNN…(uitgesproken als entarn) die fungeert als een sleutel tot de deuropening van je Hart, tot je plaats binnen dit heilige platform van jou.

Gebruik het heilige geluid in combinatie met de woorden om je meer toegang te geven.

Dit is de tijd voor zelfopstanding, dit is jouw ontwakingsproces, jouw ontwaken, jouw actieve bewuste keuzeactie van de herschikking van jouw plaats binnen dit heilige Platform van je Hart.

De inzet van ons, de Pleiadiërs en de hele gemeenschap van het Universum is om te blijven getuigen, terwijl we een vibrerend licht rond de Aarde houden. Weet dat dit anders is dan elk ander betrokkenheidsproces dat eerder is verlopen. De zuivere platformfrequentie van het licht is verankerd en zal tot het einde van dit jaar blijven opbouwen.

Gebruik! Ontvangen! Ontwaken!

We zijn getuige van jullie en erkennen deze volgende stap van jullie reis.

zegeningen,

De Pleiadiërs

Kanaal: Christine Day

Bron

Vertaling: wakkeremensen.org