woensdag 21 juni 2023

De energie van dit moment ~ Martha Krul


De energie van dit moment

Wij zien dat er gisteren nog even een zonnevlam van X kwaliteit is geweest.
Hij heeft net de X aangetikt. De zon is actief en heeft vele punten die zo maar kunnen gaan fakkelen. Loop er niet op vooruit, maar voel wat je voelt.

Het is vandaag zonnewende (21/6) de zon staat boven de evenaar en gaat dan verder.
In het Noorden de tijd van de zomer, in het Zuiden het aanbreken van de periode van minder zonnewarmte. Dit is een krachtige energie te vergelijken met een Volle Maan energie.
Om 4.34 uur (Ned tijd) zal de juiste uitlijning zijn. Misschien goed om dan te mediteren.

Vanavond is natuurlijk onze gelijktijdige meditatie. Tijd (Ned. tijd) 20.20 - 20.35 uur. Lanzarote tijd 19.20 - 19.35 uur.

--->Zonnevlammen en zonnewind hebben effect op het Centrale Zenuwstelsel (maagslijmvlies), alle hersenactiviteit (inclusief het evenwicht, evenals menselijke gedragingen en alle psycho-fysiologische (mentale-emotionele-fysische) respons.

Zonnevlammen kunnen ervoor zorgen
dat we ons nerveus, angstig, bezorgd, ongedurig, duizelig, bibberig, geïrriteerd, lethargisch en uitgeput voelen, hartkloppingen hebben en vergeetachtig zijn, ons misselijk en ongemakkelijk voelen, stramme spieren en niet in de laatste plaats: langdurige druk in ons hoofd en hoofdpijn hebben.

Wij zien dat de Schumann resonantie ook zich ineens kan laten voelen.

--> De druk van de Schumann resonantie kan de volgende klachten geven, onderrug klachten, angsten, druk op de borst, hartkloppingen, huilbuien, etc: diarree, duizelingen, misselijkheid, evenwichtsstoornissen, piepende- en suizende oren, griep, koorts, tandpijn, hoofdpijn, boosheid, slapeloosheid.

Zonnewindsnelheid: 450,3 km/sec
Instroom fotonen energie - dichtheid: 9,86 protonen/cm 3

Planetaire K-index
Nu: Kp= 2.00 stil
24 uur max: Kp= 2.67 stil