donderdag 16 februari 2023

Uw capaciteiten verbreden ~ Mashubi Shekiniah


Uw capaciteiten verbreden

Geliefde heiligen,
De transformatie van de aarde vindt plaats in meerdere dimensies, en jij als een heilig en essentieel onderdeel van haar transformatie wordt beïnvloed en neemt deel aan deze meerdere dimensies met de Heilige Aarde en met alle andere belichaamde wezens.
Je kwam naar deze aarde met reeds gevestigde capaciteiten en gaven waarvan je wist dat ze nodig waren voor deze tijd.
Je kwam ook met de hoop en gebeden van je ziel voor genezing, verzoening, transformatie van die aspecten van jezelf waarvan je wist dat ze een stap vooruit konden zetten in deze belangrijke periode.
Op dit moment, dierbare heiligen, verbreedt en breidt het goddelijk licht dat voortstroomt uit het hart van God en vanuit het centrum van de Heilige Aarde de mogelijkheden van elke persoon en elke ziel uit om licht te belichamen en meer van hun volledige leven te manifesteren. ziel die in het fysieke is.
Veel van deze beweging is op dit moment onzichtbaar, en toch kun je hier een vermoeden van krijgen. Een teken van de aanwezigheid van meer van jezelf is goddelijke vreugde, die zich zelfs in grote moeilijkheden kan voordoen.

Goddelijke vreugde vereist geen optimale omgeving. Het bestaat gewoon omdat jij bestaat. Geliefden, goddelijke vreugde is ook een cellulaire ervaring die meer en meer komt naarmate elk wonderbaarlijk deel van je belichaamde wezen meer en meer vibreert in harmonie met dit nieuwe goddelijke licht dat zich vestigt op de heilige aarde.

Net als een plant die in nieuwe aarde is geplaatst, kunnen je wortels nu op nieuwe manieren uitzetten en groeien en naar de zon reiken. We moedigen jullie aan om deze nieuwe manieren te vinden die bestaan ​​en die aan jullie worden gepresenteerd.

Het goddelijke licht van de Ene bestaat in meerdere dimensies en kan directer, vollediger verankerd worden in je fysieke vorm.

Laat dit gebeuren. Sluit je bij ons aan om deze vibratie van goddelijke vreugde en goddelijke liefde in het fysieke lichaam, in je fysieke wezen, te creëren. Sta jezelf toe, liefste, heiligen, om nieuw te worden.

Onze stem spreekt nu door velen en door de aarde, door de rotsen en de bomen, de bloemen, de grond, het water, de lucht, jouw heilige adem. Ontvang dit liefste geliefden. Laat los wat voorbij is, zodat je aanwezig kunt zijn bij dit wonderbaarlijke nieuwe begin. Met alle liefde en zegeningen, Amen.