zondag 12 februari 2023

Straal positieve vibes uit ~ KejRaj


Straal positieve vibes uit

Groeten aan jou! Van hart tot hart op dit moment dat we spreken, ben ik KejRaj. De hier uitgedrukte informatie is die van mijn perspectief, mijn standpunt. Want alle waarheid wacht op je in je hart. Stem af op het licht in jezelf.

De transformatie die op aarde plaatsvindt, wordt mogelijk gemaakt en succesvol gemaakt met de energie van liefde. Echte expansie en evolutie ontvouwen zich met de energie van liefde. En het begint allemaal met liefde voor jezelf.

Dit is wat velen in dit leven leren bereiken: onvoorwaardelijke liefde voor zichzelf. Want het moeilijkste wat een mens kan doen, is van zichzelf houden met heel zijn hart. Geen twijfel, geen spijt, geen oordeel, pure vergeving, pure goddelijke liefde voor het Zelf. Als je dit echt hebt ervaren, ben je voor altijd veranderd. Je begint het licht en de liefde in alle anderen te zien.
Elke dag veranker je meer licht en liefde in je wezen en straal je het ook uit in de wereld. Dit wordt mogelijk gemaakt door jullie zuivere intenties, vasthouden van het licht, meditaties, standvastig blijven ondanks alle beproevingen.

Dit is waarom je op dit moment op aarde bent.

Jullie hebben het grote geluk om op dit moment op aarde te zijn. Jullie bestaan ​​in een wereld waarvoor miljarden zielen in de rij stonden in de hoop de kans te krijgen om te incarneren en het leven op planeet Aarde te ervaren. Je hebt het cadeau gekregen. Oh, dat denk je nu misschien niet, dat dit een geschenk is. Te zijner tijd zullen jullie het allemaal vanuit een hoger perspectief zien, en jullie zullen beseffen hoe gelukkig jullie zijn geweest om zoveel groei te ervaren in de lagere gebieden van de Aarde.

Een planeet die ooit in duisternis was ondergedompeld, wordt door jou opgetild naar een hogere dimensionale realiteit. Een waar liefde, vrede en vreugde de dominante energieën zijn.

Jij en de Aarde worden gebaad in het hogere licht dat straalt vanuit het Galactische Centrum. Dit zal ervoor zorgen dat alle vormen van dichte energieën in totaal weer naar boven komen voor observatie en transmutatie.
Heb lief en vergeef alles. Bevrijd jezelf van de last en laagfrequente gedachten van woede, haat, wraak, die voortkomen uit angst en innerlijk lijden. Laat die gedachten en energieën naar de oppervlakte komen, observeer ze en zie ze allemaal transformeren in licht.

Straal positieve vibes uit op elk moment van je dag. Reciteer "Ik roep mijn innerlijke licht aan om mijn lichaam en geest te genezen." Als je terug moet kijken, kijk dan alleen terug om te zien hoe ver je bent gekomen.
Open je hart en stuur je licht en liefde de wereld in. Hoe meer je deelt van dit licht, deze liefde, gaven, wijsheid, hoe meer deze uit je innerlijke essentie en Bron zullen vloeien en zich manifesteren in je realiteit, waardoor verdere expansie ontstaat.

Dit is een tijd om je te concentreren en je visies en verlangens te bezielen met de kracht en het licht van je Hartcentrum. Het is een tijd van prachtige manifestaties. Een tijd om het oude binnen en buiten voor eens en voor altijd los te laten en naar hogere frequenties te verheffen.
De ware realiteit voorbij de beperkte matrix is ​​daar, in je Hartcentrum. Dat is ook de bron van onuitblusbaar en onuitputtelijk licht en liefde.

Straal hoge vibraties uit vanuit het Hartcentrum, en alles wat op je pad komt, zal worden getransformeerd in licht en met je opstijgen.
De nieuwe energetische liefdeszaden die uit deze transformatie zijn voortgekomen, zullen worden gebruikt voor het creëren van nieuwe werelden en worden geplant in reeds bestaande werelden die worstelen op de lagere niveaus.

Jullie moeten het werkelijk geweldige werk nog realiseren dat jullie doen door hier op dit moment te zijn, de Aarde en de mensheid bij te staan, terwijl je tegelijkertijd zelf veel wijsheid en expansie verwerft.

Het transformeren van angst in liefde is de grootste opgave. Wat een wereld naar verheffing leidt. Dit is wat jullie, de lichtwerkers, op aarde zijn komen doen. Alleen dat je het niet alleen voor jezelf doet, of alleen voor de Aarde. Je doet dit voor de hele schepping.

Je bent klaar om te vliegen en de wereld op je vleugels te houden. De nieuwe realiteit van het paradijs betreden, de missie voltooien, de weg vrijmaken voor de rest van de melkweg en verder naar hogere bestaansgebieden.