woensdag 15 februari 2023

Leren Onvoorwaardelijk Van Jezelf Te Houden / Door: Vidya Frazier –15 februari 2023



Leren Onvoorwaardelijk Van Jezelf Te Houden

Door: Vidya Frazier – 14 februari 2023

Als je moe bent van alle emotionele bagage die de laatste tijd in je naar boven komt – oude trauma’s en onopgeloste drama’s uit je verleden – kun je weten dat je precies in de stroom zit van wat er deze dagen voor veel lichtwerkers gebeurt. Soms kan het voelen alsof je te maken hebt met de ene emotionele crisis na de andere, zonder veel pauze ertussen. Het kan uitputtend zijn.

Maar het goede nieuws is dat dit betekent dat je vibratie stijgt, en dat er geen plaats meer is voor alle resten van pijnlijke gebeurtenissen en ervaringen die je in je verleden niet volledig kon verwerken en die in je onbewuste geest moesten worden opgestopt. Ze komen nu dus naar boven om eindelijk gezien, begrepen en vervolgens losgelaten te worden. Ze ruimen op, zodat je meer van je Multidimensionele Zelf kunt belichamen, dat nu meer en meer in je lichaam neerdaalt.

Misschien probeer je jezelf te genezen, met technieken die je zelf hebt geleerd of met de hulp van een genezer, en misschien heb je enig succes. Maar wat echt kan helpen is begrijpen dat, als je op enigerlei wijze jezelf niet onvoorwaardelijk accepteert en liefhebt – precies zoals je bent, hoe je je ook voelt – de genezing waarschijnlijk onvolledig zal zijn en niet lang zal duren.

Onvoorwaardelijke liefde voor jezelf is een voorwaarde, niet alleen voor volledige en blijvende genezing, maar ook voor Ascensie zelf. Zolang je vasthoudt aan schuld, schaamte, zelfhaat, zelftwijfel of zelfveroordeling, is het heel moeilijk om je frequentie te verhogen.

De Innerlijke “Criticus”

Begrijpen wat de “innerlijke criticus” werkelijk is – een oude, geavanceerde AI-technologie die niet natuurlijk is voor mensen – is een belangrijke stap in het vrij komen van dit soort negatieve emoties.

De youtube hieronder schetst stappen in hoe je beter kunt begrijpen hoe deze technologie werkt en wat je kunt doen om te beginnen met het ontmantelen ervan in je geest en lichaam – wat je dan automatisch meer vrijheid brengt en je vibratie drastisch verhoogt.

Leren dit te doen heeft ook het bijkomende voordeel dat je niet afhankelijk hoeft te zijn van iemand anders in je leven om je onvoorwaardelijke liefde te geven, want je geeft het al aan jezelf. Als iemand het je geeft, is dat een bonus – maar het is niet nodig om je het gevoel te geven dat je lief bent en gewaardeerd wordt.

En wat echt ironisch is, is dat als je eenmaal leert onvoorwaardelijk van jezelf te houden, je zult merken dat anderen die je ook gemakkelijk onvoorwaardelijke liefde kunnen geven, in je leven worden aangetrokken.

Opmerking: Het is eigenlijk gewoon toeval dat deze youtube klaar stond om op Valentijnsdag geplaatst te worden – maar wat een leuke synchroniciteit!

(Klik op de afbeelding hieronder om het te horen.)


Als u op deze blog wilt reageren, ga dan naar
http://vidyafrazier.com/learning-love-yourself-unconditionally/
Bedankt.

Vidya Frazier
http://vidyafrazier.com/

Vertaling: wakkeremensen.org