dinsdag 14 februari 2023

Kosmos & Ascensie Journaal ~ Marjolein Ingrid Soulpursang


Kosmos & Ascensie Journaal

INTENSE EN FYSIEK HEFTIGE TSUNAMI GOLVEN AAN HOOGFREQUENT LICHT STROMEN ONZE AURA BINNEN ALSOF WE GEDEFIBRILLEERD WORDEN EN ALLE CELLEN GERESET! GEEFT HOOGSPANNINGS GEVOELENS EN OVERPRIKKELING-CHAKRA 5 ACTIVATIE-NEK-SCHOUDERS-ARMEN-HANDEN PIJN EN PRIKKELINGEN MET AFVOER DUISTERE ENERGIE VAN VELE KARMA ENTITEITEN UIT DE PORIEN OP DE RUGZIJDE

***ZONNEVLAMMEN VUREN AF EN AAN EN BRANDEN COLLECTIEF KARMA WEG VIA DE PORIEN MET UITSTOOT NEGATIEVE ENTITEITEN***

***NIEUWE SNEL GROEIENDE ZONNEVLEKKENGROEP IS ACTIEF***

Het licht is ongekend FEL en KRACHTIG, de kosmische straling is ongekend hoog en wordt nog eens versterkt door het zonnige winterweer! Het gaat nu dubbelop. Geeft koude vingers, benen en voeten , diepvrieskou tgv verhoogde uitstoot afvalstoffen, koude rillingen, immens moe, stram en stijfheid en overbelast en overprikkeld zenuw -en orgaanstelsel.

SR pieken; geeft opschoning van het maaggebied van macht en onmacht {machts-honger 3D]. Dit gebied kan heftige emoties en pijnlijke gevoelens losmaken van vele levens en generaties.

Kp 1-2=rustig, maar des te sterker is dan juist weer de kosmische straling; gevoel diep de aarde weer ingetrokken te worden en koude duistere energieën naar boven te trekken tot aan je chakra 5=thymus lymfatisch weefsel dat activeert= druk rondom dit hele gebied van borst/ borstbeen/schouders/nek/ hoofd en aangezicht; spanning op de kaken, voorhoofd, druk op de schedel en de hele wervelkolomroute.

De omhooggetrokken duistere oude koude energie drukt vervolgens op de Nervus Vagus met als gevolg stress, hartritmestoornissen, hart overslaan, benauwdheid, paniek en opgejaagdheid met spijsverteringsklachten.

Hoe meer licht we absorberen via onze huid [poriën] hoe meer duistere koude energie we omhoogtrekken t/m chakra 5! Dit immense licht doet ons op onze grondvesten schudden en beven, rillen, trillen en shaken. Bovendien geeft de sterker lichtabsorptie veel gekriebel, huidirritatie, spiertrillingen, huiduitslag, jeuk , activatie littekenweefsel, branderigheid, rode striemen en vlekken.

Ook ultra gevoelig worden we voor externe prikkels als geluid, geur, kleur etc. Alles komt vele malen harder en intenser binnen!
Bewustzijn daalt nog verder af in de cellen. Er kunnen diep gewortelde angsten naar boven komen t/m chakra 5. Laat het gebeuren. Laat deze angsten naar de oppervlakte komen. Neem het waar zoals het komt. Weet dat het geen afspiegeling is van de werkelijkheid, van wie wij werkelijk zijn, maar dat het werd opgebouwd vanuit de verstoringen in ons collectief. We nemen het voor een laatste keer waar om onszelf te bevrijden van het zwaard van Damocles.

Als we de shift naar 5D maken, kunnen 3D-gerelateerde angsten geen grip meer op ons hebben.

De 3e dimensie bewustzijn had zijn gronding tussen je beide knieën, rechterknie staat voor angst en de linkerknie voor de pijn.
Nu we indalen [descensie] gaan we tot onder onze voetzolen=5e dimensie en komen we dus in diep verborgen collectieve pijnen.

Onze schenen en alle uitstekende botdelen bv schouders, zijn zeer gevoelig omdat de huid daar vlak op het bot ligt, ook onze voeten geven verkrampingen, branden en doen pijn. Gemene felle pijnscheuten kun je ervaren als het licht geactiveerd=doorstroomt, wordt in deze gevoelige plekken.

Waar dient dit allemaal toe en waarom kunnen anderen normaal functioneren en lig ik voor half dood? Even de rauwe werkelijkheid noemen van descensie.

Vanmorgen las ik over de 13e hersenzenuw; de Nervus Terminalis, de dode zenuw dus en tegelijkertijd het O point. Alsof je doodgaat ipv leeft zo ervaar je dat. De 13e zenuw is verbonden met de 13e straal van de Zon en is onze levensbron, dat wat ons doet leven en stralen, maar overschaduwd geraakt in 3D.

Deze zenuw ligt 3 1/2 x opgerold aan de basis van je stuit en gelegen in je anusspier.
Deze verstopte zenuw, gaat bij het ontwaken zich uitrollen als de zgn. zwarte slang verbonden aan je linker- energiekanaal verbonden met moeder aarde. Het shit kanaal waar we nu doorheen gaan. Onze darmen [kinderbrein of reptielenbrein]rollen uit en ontplooien zich. Je darmen hebben de grootste energievoorraad en voorziet het hele lichaam, hersenen en zenuwstelsel van bloed!

Uit je darmen ontstonden alle spijsverteringskanalen. Zit je in je hoofd [3D] dan onttrek je dus heel veel bloed aan de rest van het lichaam en kunnen afvalstoffen niet verwijdert worden en voedingstoffen niet opgenomen worden voor een goede werking van je organen=schaduwenergie en negatieve emoties, depressieven gedachtenvormen en somberheid kun je dan ervaren.

Dus in grote lijnen volg je vanaf je anusspier [vasthouden] je darmen, lever, dunne darm, maag, slokdarm, mond en naar je neus. Je 3e oog is verbonden met je darmen, voeten en benen, alsof je op de kop staat. Al deze organen hebben zuurstof, voedingstoffen nodig en het lozen van afvalstoffen Co2 gassen[ opgeblazen als een hoogzwangere] Maar we hebben geleerd veel in te houden, vast te houden en te verstoppen in de vele darmlussen=slakken.

Alles wordt nu door dit binnenstromende licht geactiveerd en dat geeft de vele darmklachten, snotterigheid, vibrationele grieperigheid, enorme moeheid, uitgeput zijn en amper het daglicht kunnen verdragen etc.

De darmen bevatten heel veel lymfevloeistoffen en hebben dus ook veel invloed op je immuunsysteem. Vandaar nu ook de activering van je galactisch systeem=lymfe en de pijnlijke lymfeklieren -en knopen als teken van fagocytose= detoxen. Een actieve Thymus beschermt ons uitstekend tegen virussen; welkom in de 5e Dimensie!

We worden ahw plat gelegd en opnieuw uitgeprint=blueprint zoals we bedoeld zijn=wedergeboorte dankzij dit wonderbaarlijk kosmisch hoogfrequente licht.

SYMPTOMEN
Voor velen van ons weer sterk voelbaar! [druk op de schedel en hersenen, wervelkolom en skelet, activatie zenuwstelsel en draaiingen als een overvolle wasmachine in chakra 3, grieperigheid, diepvrieskou, opgejaagdheid, rillen, trillen, shaken en beven ,hartritmestoornissen, benauwd, depressies, kort lontje, emotionele ontladingen, jeuk, vlekken, wazig, geheugen stoornissen, zwalken, zombie gevoelens, knie pijnen, stram en stijf, darmklachten, opgeblazenheid, pijnlijke lymfklieren, slapeloosheid, stress en onrust omdat we niet meer mee kunnen komen in de haastige wereld vol druk en sociale verplichtingen en to-do's, gevoel iets te zijn vergeten, soms heftige heup, benen en voetklachten etc.
De zeer sterke energie stijgingen zijn enorm voelbaar en legt ons overgave op om vervolgens op te stijgen naar de 5e Dimensie: de blauwe lucht vol sprankelende transparante energie die we via onze voetzolen omhoog trekken! Deze nieuwe frisse energie "botst" met nog oude stukken in onszelf waar we ons nog HARDNEKKIG aan willen blijven vastklampen= het oude vertrouwde patroon/pad dat je nu echter niet langer dient omdat het JOU naar een lagere trillingsfrequentie trekt en je negatieve emoties/zwaarte en vermoeidheid ervaart= de lege negatieve aura tussen je benen = verbonden aan het etherisch web/ miltcchakra=darmvlies.
De miltchakra zuigt als een spons de energie [bloed] op uit ons onderlichaam en slingert deze in ons etherisch web=darmvlies met als gevolg; zwaar beladen gevoel, spijsverteringsklachten= puur oude vervuilde en gestagneerde energie die nu gezuiverd mag worden. Aan de binnenkant van onze beide benen loopt de niermeridiaan weeespiegelen de [psyche van je ouders] omhoog over de voorzijde van ons lichaam en eindigt in onze binnenoren. De vervuilde afvalstoffen die nu massaal vrijkomen hebben een lagere trilling en deze ervaar je dan als je ego stem in je hoofd die negatief en duaal wordt.

We willen LICHTER leven= VER-LICHTER en dat betekent dus de overbodig geworden ballast loslaten. Dat kan een heel VERDRIETIG en EENZAAM gevoel geven omdat je zoveel oude-zelven cq oude levens loslaat.

Bovendien ervaren we een onrustige gevoel of we sneller moeten, nog sneller, we willen harder, vlugger, sneller= 3D tijdspiraal. We hebben juist nu NOOD aan vertragen om weer dicht bij onze ware kern te komen in alle stilte een eenvoud.

We schommelen nog heen en weer in de 4e dimensie van oude energie en nieuwe energie [2 energiestromen] en ruimen zo vele vele levens en oude zelven op uit ons systeem. Je herkent dit nu sterk in anderen=spiegeling en denkt; zo was ik zelf ook ooit! We zijn het oude leven van druk, druk, druk, haast en zijn vele prikkels ONTGROEID!

De Nervus Vagus [ etherisch zilveren levenskoord die lichaam en geest met elkaar verbindt] staat onder grote druk en ondergaat een diepe transformatie. Het is de tunnel naar het licht ahw. De belangrijkste zenuw in ons lichaam. De river of light!

NEEM EXTRA RUST& ONTPRIKKEL JE zodat je fysiek lichaam de energie kan assimileren en de oude vrijgekomen energie kan verwerken!
DRINK VEEL WATER!.

Het gaat razendsnel met onze transformatie/mutatie! Dit geeft een enorme trekkracht en dit voel je als groeispurten met spierpijnen, bandenpijnen. Dat voelt alsof je veel te krappe kleding draagt en amper lucht krijgt tgv de lymfestroom [galactisch systeem]die als een beschermjas heeft gediend vol duistere onderdrukte energie. Deze onderdrukte zware energie komt nu vrij en geeft de ascensie symptomen= pure detoxing!

We laten collectief de oude wereld in 3D los, van denken en doen op weg naar voelen en intuïtie als onze enige navigator.
aangedreven door het kosmische hart van moeder aarde!
SLOW DOWN! JE WARE ZELF ONTWAAKT!

TIP: www.naturalupgrade.nl biedt een geweldige energetische ondersteuning bij ascensie voor een sterke aarding en aura zuivering waardoor je zicht bij jezelf blijft!
De FEETCARE-lotion = werkt fantastisch, geeft gelijk een sterke
aarding,!
De LEGCARE-lotion = bij verkrampingen en vermoeide pijnlijke
benen!
De BODYBUTTER = helpt geweldig bij overprikkeling!
De AURASPRAY = zuiveren de omgeving /aura zodat je
dichtbij jezelf blijft in deze
MAGNESIUM SPRAY = fantastische 1 hulp bij stress, paniek
de olie kalmeert direct de verkrampte
nervus vagus, geweldig om onder de
voetzolen te sprayen!
Ze werken fantastisch en bieden een geweldige ondersteuning tijdens deze heftige transformatie vooral bij HSP-ers!!!
SLOW DOWN!

***Zo dat was even een stampotje uit de losse pols na een nacht van losse darm stampotjes.

***
***VERSCHIJNT OP DINSDAG en VRIJDAG!!***
GEEN pb berichten aub!
Marjolein Ingrid Soulpursang