donderdag 16 februari 2023

Ik Geloof ~ 16 februari 2023 ~ Nicky Hamid

Ik Geloof

Door: Nicky Hamid – 14 februari 2023

Ik Geloof.

Ik geloof dat nu zovelen van ons werkelijk “glimlachen”, het oude spel is snel aan het verdwijnen voor het HUman Collectief.

Ik geloof dat de mensheid in haar diepste weten heeft gezegd “genoeg is genoeg”.

Ik geloof dat een groot aantal van ons echter nog niet klaar is met deze planeet van “vaste” vorm en dimensie, wij zijn zeer zeker multidimensionale Wezens.

Ik geloof dat wij verlangen naar een Nieuwe Aarde Droom van overvloed en vreugde in alle aspecten van ons zien en het samen beleven van het leven.

Ik geloof dat wij de volheid van de ZIEL-waarheid zullen verkennen door samen te creëren via “vrije wil” en onbeperkte keuze.

Ik geloof dat wij hier zijn om alle Mensenharten te helen en dat de planeet niet gebroken is.

Ik geloof dat we hier zijn om ALLES te zijn wat we kunnen zijn.

Ik geloof dat het de bedoeling van velen van ons is om alles te WETEN wat er te weten valt over de door Liefde geïnitieerde creatie, en wanneer WIJ klaar zijn…..

geloof ik dat WIJ, dit Weten, gebaseerd op onze ervaring, naar de verre uithoeken van de kosmos zullen brengen als afgezanten en dragers, en Scheppers van de Kennis van de Liefdevolle Levende Bibliotheek van de Aarde.

En wat ik heb gezegd is niet alles, want het is veel, veel meer.

De afstand tussen geloven en weten is slechts een heel eenvoudige en gemakkelijke val van geest naar Hart.

Blijf Schijnen

Ik hou zo van jullie

*************************

PS: VOEL JE VRIJ om dit naar eigen inzicht aan te passen en te veranderen en je Droom door te geven aan al je vrienden. Jij/WIJ zijn de Singulariteit van ons allen.

Jij bent de Kracht van Eén.

Als je niet droomt en verbeeldt en vertrouwen hebt in je kracht om dat te doen creëren WIJ niet maar verlengen wij de oude versleten illusie.

Droom GROOT.

Verantwoordelijk zijn is je vermogen gebruiken om in dit moment te reageren en bewust de mogelijke ervaringen te creëren waar JIJ naar toe gaat (in).

Nicky Hamid

Vertaling: wakkeremensen.org