vrijdag 17 februari 2023

HOOGTEPUNT VAN DE WERELDGESCHIEDENIS ~ 17 februari 2023 ~ Jahn J.Kassl


HOOGTEPUNT VAN DE WERELDGESCHIEDENIS

Jahn J. Kassl, 16 februari 2023

Gesprek met Meester St. Germain


Omdat deze aarde, met een indrukwekkend groot aantal mensen, een punt heeft bereikt waarop ze haar mishandeling niet langer toestaat. Er zijn steeds meer mensen die niets meer te maken willen hebben met de duistere handelingen en die mentaal en emotioneel uit deze matrix stappen. De omstandigheden op Aarde zijn nu heel anders dan in 1278. De dynamiek van de energetische lading van de Aarde heeft in de laatste decennia een voor jullie onvoorstelbaar niveau bereikt. Enerzijds zijn bepaalde gebeurtenissen vandaag onmogelijk, terwijl andere gebeurtenissen noodzakelijk worden. De lichtvolle visioenen van steeds meer mensen zullen en moeten zich manifesteren volgens de Wet van Resonantie. Wat jullie vandaag ervaren is dat de oude energieën dit toneel verlaten – en dat doen ze met veel tamtam.


Hoogtepunt van de wereldgeschiedenis

De slag op het Marchfeld

JJK: In augustus 1278 stonden Rudolf van Habsburg, koning van het Heilige Roomse Rijk, en de Boheemse koning Ottokar II Přemysl tegenover elkaar op de vlakte tussen Dürnkrut en Jedenspeigen. De slag op het Marchfeld, waarbij volgens de geschiedschrijving troepen van elk 30.000 man tegenover elkaar stonden, was een van de grootste riddergevechten en moest de strijd beslissen over de erfenis van de Babenbergers. Ottokar werd uiteindelijk verslagen en werd waarschijnlijk door zijn eigen mannen gedood toen hij vluchtte. Rudolf legde ondertussen de eerste steen voor de Habsburgse dynastie.

Vandaag, bijna 744 jaar later, had ik de onmiskenbare ingeving om naar Dürnkrut te gaan en de vlakte te bekijken waar deze slag plaatsvond. Tegelijkertijd bezocht ik het barokke kasteel in Marchegg in Neder-Oostenrijk en de provinciale tentoonstelling die daar momenteel loopt. De gebeurtenissen van die tijd volgend, ging ik om 14.00 uur op weg en bereikte 1 uur later de uitgestrekte vlakten van het Marchfeld.

Plotseling voelde ik me teruggevoerd naar 26 augustus 1278. In mijn geestesoog zag ik de strijd, de ridders en mannen die op het slagveld vochten, weldra badend in het bloed of jammerlijk stervend. Een ongelooflijke slachting van mens en dier die ik innerlijk kon waarnemen en zien. Huilend zat ik aan het stuur van de auto en reed – als onder hypnose – over het uitgestrekte land dat zich daar kilometers uitstrekte. Zoveel ellende, lijden en tranen, zoveel haat en pijn, bloed en wreedheid …

En plotseling was ik terug in het hier en nu. Ik dacht aan de oorlog in Oekraïne en aan alle oorlogen die sinds de Slag op het Marchfeld hebben plaatsgevonden.

Hebben wij mensen echt niets geleerd van voorbije tijdperken? Wat is er aan de hand met die Europese politici die nu wapenleveranties voor Oekraïne eisen? Weten deze mensen niet wat dat betekent?

De politici van vandaag zijn ook vóór dit leven geïncarneerd! Wellicht heeft iemand zelfs deelgenomen aan de strijd op het Marchfeld! Zijn de gevolgen van oorlogen zo onderdrukt door de huidige machthebbers dat ze er geen idee meer van hebben? Kunnen ze het zich eenvoudigweg niet meer herinneren? Wat is er aan de hand dat zovelen, te velen wat mij betreft, over vrede spreken maar oorlog bedoelen?

MEESTER ST. GERMAIN: Geliefde mensen, jullie zijn in Gods hand – te allen tijde, op ieder uur. Jullie zijn mensen in Gods handen. Wees niet bang, maar ga vol zelfvertrouwen op de weg die jullie gegeven is.

Over jouw ervaring:

Er werd jou een strijd toegespeeld waaraan jij zelf meewerkte en je volgde de roep van je ziel om genezing te brengen en zelf genezing te ervaren. De tijd was gekomen. Dit proces is nog gaande en zal vanavond tijdens je bedtijd worden voltooid. Wat betreft jouw conclusies:

De mantel der vergetelheid

Inderdaad, de grote mantel der vergetelheid heeft zich over de politici waarover je spreekt verspreid. Ook zij hebben oorlogen, ellende en een pijnlijke dood op een slagveld meegemaakt. Maar voor de meesten van hen ontgaat deze herinnering hen volledig in dit leven.

Het verschil met jou en met mensen die een fijnere perceptie hiervan hebben, is dat sommigen hun kwesties hebben opgelost en hun drama’s hebben losgelaten, terwijl anderen er niet naar willen of kunnen kijken. Verder zijn er onder deze laatste generatie politici van de oude orde heel veel mensen die bewust samenwerken met de lichtloze machten, omdat ze de maat van lichtloze ervaringen nog niet hebben uitgeput. Hun blindheid is opzettelijk en dus kan het lijden en de ellende die elke oorlog voortbrengt zich niet voor hen openen.

JJK: Dat is verschrikkelijk! Dan gaan ze toch gewoon zo door?

MEESTER ST. GERMAIN: Nee, ze worden tegengehouden! Omdat deze aarde, met een indrukwekkend groot aantal mensen, een punt heeft bereikt waarop ze haar mishandeling niet langer toestaat. Er zijn steeds meer mensen die niets meer te maken willen hebben met de duistere handelingen en die mentaal en emotioneel uit deze matrix stappen.

De omstandigheden op Aarde zijn nu heel anders dan in 1278. De dynamiek van de energetische lading van de Aarde heeft in de laatste decennia een voor jullie onvoorstelbaar niveau bereikt. Enerzijds zijn bepaalde gebeurtenissen vandaag onmogelijk, terwijl andere gebeurtenissen noodzakelijk worden. De lichtvolle visioenen van steeds meer mensen zullen en moeten zich manifesteren volgens de Wet van Resonantie. Wat jullie vandaag ervaren is dat de oude energieën dit toneel verlaten – en dat doen ze met veel tamtam.

JJK: Waarom zijn er dan nog steeds zoveel oorlogen? Waarom gebeurt er zoveel onrecht? Waarom is er zoveel honger en lijden, ook onder kinderen – of vooral onder kinderen?

MEESTER ST. GERMAIN: We leven in een tijd van omwentelingen en we lopen nu door een schaars verlichte tunnel. Het zal voorbijgaan!

De geboorte van de liefde

JJK: In deze tijd worden de dingen echter soms ondraaglijk. In plaats van dat het licht aan het eind van de tunnel zich eindelijk laat zien, dreigt het steeds donkerder te worden op aarde – en openen zich voortdurend nieuwe drama’s. Het kwaad lijkt overal te zijn en het lijkt almachtig!

MEESTER ST. GERMAIN: Deze situatie, die steeds nijpender wordt, moet het punt bereiken waarop de slinger de andere kant op slaat.

Wanneer dit hoogtepunt van de wereldgeschiedenis is bereikt, verlaten we de tunnel en toont de Nieuwe Aarde zich aan ons in al haar schoonheid en pracht.

Een tijd die zoveel onmenselijkheid voortbrengt, vervult maar één doel: dat jullie zien wat jullie waren en wie jullie werkelijk zijn, zien wat voor altijd uitgebannen moet worden, en voelen dat deze duisternis alleen overwonnen en genezen kan worden met het licht van jullie liefde, met jullie mededogen. Wat in de harten van mensen geboren wordt vanwege de huidige situatie op aarde – is LIEFDE.

JJK: Welk advies kan je ons mensen op dit moment geven? Hoe moeten we ons gedragen nu alles afbreekt en instort?

MEESTER ST. GERMAIN: Kijk met liefde terug op het verleden en genees – als het zich aan je toont – de wonden van de tijd. Voed je innerlijke visioenen van de Nieuwe Aarde en voed ze door in jezelf een onwankelbaar koninkrijk van vrede te vestigen. Laat niets en niemand je verleiden tot verdeeldheid of haat! Blijf werken aan jezelf, in jezelf en met jezelf – en op een dag zul je, als een rijpe appel die van de boom valt, uit de tijd vallen. Verwacht het onverwachte! Het onverwachte zijn wonderen die nu voor de aarde en jezelf op komst zijn. Wijd al je aspiraties – verbonden met God – en je hele leven aan liefde, liefde voor jezelf en je wonden die deze liefde nodig hebben.

Door jouw reis van vandaag zijn open collectieve wonden geheeld en zijn zielen die daar sindsdien vastzitten naar het licht gebracht. Een voormalig slagveld is een plaats van vergeving geworden. Het licht kan zich nu ook daar verspreiden, net zoals het zich nu kan verspreiden en verankeren in jou, geliefde mens, die deze regels leest.

Laat je licht schijnen op alle paden en dat betekent: Heb lief wie liefde nodig heeft en heb lief waar daar gebrek aan is! Donkere tijden veranderen in licht en wat donker blijft verlaat de aarde – onherroepelijk en eeuwig.

Ik hou oneindig veel van je
Meester St. Germain

Vertaling: Petra – voor wakkeremensen.org