Giftige Geheimen
Door: Owen Waters – 19 Februari 2023
Niets in de Schepping is in wezen goed of slecht, maar wij beoordelen lagere trillingen als slecht, omdat ze in strijd zijn met ons natuurlijk verlangen om ons bewustzijn te verhogen.
Zo trillen gifstoffen in voedsel op een lagere frequentie, terwijl gezondheidsondersteunende voeding op een hogere frequentie trilt. Omdat lichaam, geest en ziel met elkaar verbonden zijn, drukt giftig voedsel de frequenties van je geest en ziel en je lichaam.
Naast voedsel, zullen gedachten en gevoelens die giftig zijn je vermogen om te ascenderen naar de vreedzame en verlichtende rijken van spiritueel bewustzijn belemmeren. Zo zal blootstelling aan negatief nieuwsmateriaal dat aanzet tot verdeeldheid tussen mensen hen verder afbrengen van de onderliggende realiteit dat al het leven in wezen één is.
Het is geen verrassing dat het verhogen van je bewustzijnsfrequentie een helend effect heeft op je lichaam, maar hier is een verrassende ontdekking die die eenvoudige waarheid op een krachtige manier ondersteunt. Viktor Schauberger (1885-1958) was een natuurwetenschappelijke pionier die, geholpen door zijn scherpe intuïtie, waarnam dat bergstromen zichzelf zuiveren van giftigheid. Hij merkte op dat de meanderende stroming van bergbeken vortex wervelingen bevatten, dat zijn gebieden van cirkelvormige beweging.
Wij weten nu dat de sleutel tot de verklaring van de zuivering van water door vortex bewegingen ligt in het besef dat de cirkelvormige rotatie van een vloeibare vortex langs zijn as etherische energie opwekt.
Gifstoffen bestaan binnen hun eigen frequentiebereik. Wanneer ze in water worden meegevoerd en de frequentie van het water voldoende wordt verhoogd, kunnen de gifstoffen zich niet langer manifesteren in fysieke of pre-fysieke etherische vorm.
Het energieverhogende effect van het toevoegen van etherische energie transformeert gifstoffen met een lagere frequentie feitelijk uit hun bestaan!
Watervallen zijn een andere oorzaak van zuivering in bergbeken en rivieren, omdat zuurstof een gemakkelijke drager is van etherische energie en de door de waterval veroorzaakte beluchting het mogelijk maakt dat zuurstof energie toevoegt aan het water.
Geen wonder dat een stevige wandeling in frisse, zuurstofrijke lucht zulke gezondheidsvoordelen oplevert!
Vers fruit en groenten worden gewoonlijk bespoten met insecticiden en herbiciden. Dit zijn vergiften die, hoewel ze onvoldoende zijn om grote lichamen zoals mensen te doden, toch bijdragen aan iemands algemene toxiciteitsniveau. Het lijkt vreemd dat dergelijke levensmiddelen “gewoon” worden genoemd, terwijl de onbespoten, niet vergiftigde alternatieven een speciale naam krijgen (“biologisch”), waardoor ze klinken als de niet-reguliere optie.
Het gifniveau wordt nog verhoogd door ongefilterd, gefluorideerd water en smog in de lucht. Bewerkt voedsel is een belangrijke bron van giftige chemicaliën. Kijk maar naar de ingrediënten op het etiket, vooral de mysterieuze chemicaliën met lange, onuitspreekbare namen!
Nu we weten dat gifstoffen de frequenties van ons lichaam verlagen – fysiek, mentaal en spiritueel – kunnen we onszelf gemakkelijker leiden naar gezonde keuzes in het leven.
Owen Waters
*Owen Waters is de auteur van het e-book, Hoger Bewustzijn.
Vertaling: wakkeremensen.org