zaterdag 18 februari 2023

Gekopieerd van de pagina van Raising Vibrations


Gekopieerd van de pagina van Raising Vibrations

Er zijn twee krachtige gateway-openingen op de 18e = een 9-dag van februari 2023, dit is ook gelijk aan een 9, 9's zijn krachtige gateways, en ze gaan allemaal over voltooiing. Dus verwacht een ongelooflijke opluchting te voelen op de 18e, aangezien veel ascenderende zielen hier nu een diepe behoefte aan hebben, de laatste paar dagen hebben extreem intens gevoeld voor velen die ascenderen en een gevoel dat ze gewoon niet weten hoeveel ze nog meer aankunnen.

Dit komt door de versnelling van het vrijkomen van dichtheid in de cellulaire structuur,
onze fysieke lichamen zijn aan het zuiveren, ongelooflijke hoeveelheden gifstoffen en lood die vastzaten in alle valse geloofssystemen, de valse gedachten, de valse emoties, de valse programmering.

Deze opruiming is het moeilijkste werk in iemands leven.
Je kinderen zullen dit niet hoeven te doen, je kleinkinderen zijn gezegend door je helende zielenwerk hier, dit is waarom we dit doen voor de toekomstige generaties, we zaaien nieuwe paradigma's terwijl we ascenderen.

Dit is ook de reden waarom je zo uitgeput en uitgeput bent. En gedurende deze tijd hebben we meer hydratatie in het lichaam nodig, wat het genezingsproces zal versnellen, is in de buurt van of in het water zijn, in de natuur zijn, bossen, bossen, bergen, meren, rivieren, in de zon zijn. Mediteren onder de maan

Breng jezelf naar een plek met je hoogste helende intenties en je zult die plek verfrist en verjongd verlaten. Je betreedt dan geheel nieuwe tijdlijnen en ervaart dimensieverschuiving.

Dit is hoe je de genezing integreert die nodig is op vele niveaus, de nummer negen energie van de 18e is een sterk portaal voor jezelf en binnenstappen in je overvloed, en dit begint altijd in onze bewuste geest het nummer 18 dat gelijk is aan negen betekent dat je voltooid bent veel cycli in de afgelopen vijf jaar is zoveel van wie je was nu tot rust gebracht, wetende dat het toen allemaal heel hard nodig was.

Als u echter geen zin heeft om dit allemaal te doen
op dit moment en angst verzet zich tegen de veranderingen of genezingen, weet dat dit ook volledig deel uitmaakt van dit genezingsproces. Wat dit werkelijk betekent, is dat afleidingen je weg hebben gehaald van je bewuste innerlijke werk, het ego-zelf verzet zich tegen wat het nodig heeft om te beëindigen of te veranderen. Dit kan betekenen dat er dieper schaduwwerk nodig is, dit alles is een natuurlijk onderdeel van het loslaten van schaduwzelf, werk. we incarneerden met een hoofddoel, om onze innerlijke dualiteit te helen en in balans te brengen,

Het is ook belangrijk dat we oplettend zijn om het collectieve afval van energie niet te absorberen, omdat je volgende niveau je naar waarnemers- en ontvangstmodus-energieën brengt.

Het getal 18/negen staat ook voor relaties die afscheid nemen van oude relaties, maar ook voor het opnieuw aanwakkeren en nieuwe relaties. Portaal nummer 18, negen portaal gaat je innerlijke gedachten verheffen, ideeën verbeteren, vrede brengen in je gevoelens en optimistische en lichtere trillingsfrequenties en gevoelens in het opstijgende lichaam brengen.

Je toekomstige focus zal liggen op het creëren van je overvloed in jezelf en op aarde. Dit nummer
18-energie is een katalytische energie die op veel gebieden van het leven enorme hoeveelheden verlichting zal brengen, het is belangrijk om je niet te verzetten tegen deze verandering en dit proces, vertrouw gewoon en weet dat het een liefdevolle, opstijgende energie is die jou en ons altijd leidt allemaal, jullie opklimmende collectieve teams samen maken al deze kanalen mogelijk. Aangezien het een inspanning van het Ascentieteam is.

Deze nummer 18 gateway zal jullie naar veel hogere tijdlijnen verplaatsen. Het zal je fysieke verlichting brengen terwijl je paradigma's integreren in de genezing van je fysieke lichaam. Nummer 18 gaat heel erg over onafhankelijkheid op alle gebieden en focust op wat de fundamenten nu nodig hebben om dit middel te versterken, zoals binnen zo buiten,
Interne en externe gloednieuwe structuren zijn aan de gang in je leven.

Het getal 18 herinnert ons eraan dat we ons waardig moeten voelen voor de overvloed die diep in ons zit.
We zijn hier om ons geboorterecht terug te eisen,
ons goddelijk recht en om dit te delen voor het hoogste goed van allen.

Op 18 februari zul je je veel lichter voelen in je fysieke lichaam, aangezien er op deze dag een zuiverende opwinding plaatsvindt.
Je zult het filteren van ingebedde gifstoffen voelen die in verborgen delen van je cellulaire structuren werden vastgehouden, inclusief je bloedcellen en orgaanweefsels, dit is de reden waarom de afgelopen dagen voor velen gewoon meedogenloos hebben gevoeld.

We gaan echter niet door iets dat we niet aankunnen. We zijn uit veel kracht gesmeed om te volharden en door te gaan. We hebben superieure innerlijke veerkracht en aanpassing.
We kozen er uiteindelijk voor dat de dood / wedergeboorte-ervaring hier en nu zou plaatsvinden, dit was toen het was gepland en bedoeld was. Starseeds, jullie zijn overlevers en bloeiers en zullen hier alleen maar veel sterker van worden.

We zijn goddelijk gerustgesteld dat prachtige helende en liefdevolle lichtfrequenties binnenkomen om vele aspecten van het residu van pijn uit het verleden, trauma, de aanhoudende aspecten van verdriet te helen.

De goddelijke Ascentiemeesters weten dat we extreem uitgeput zijn op een diep zielsniveau en soms echter te moe om door te gaan
gebeden en trillingen zijn uitgelijnd en zijn beantwoord.

Goddelijke lichtwezens zijn hier om te helpen op alle manieren die jij ze toestaat. Ze staan ​​liefdevol klaar in afwachting van je verbinding en instructie.
Ze brengen ons prachtige zegeningen op de
18e de mystieke toegangspoort, geniet ervan en geniet ervan, nog maar een paar dagen te gaan

Velen van jullie zullen speciale en belangrijke gebeurtenissen hebben die op de een of andere manier aangenaam verrassend en impactvol zullen zijn.

GELOOF BETEKENT DAT JE HET IN JE HART HEBT VOORDAT JE HET IN JE OMSTANDIGHEDEN HEBT.

En zo is het
In Lichte liefde en helende zegeningen
Ascentie Lichtwerkers


Afbeelding Pintrest
Instagram 'vibraties verhogen met jo'