zaterdag 11 februari 2023

ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE ZATERDAG 11-2 & VOORUITZICHTEN ~ Manuela v/d Knaap



ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE ZATERDAG 11-2 & VOORUITZICHTEN: kort: veel hoge M- en X-Klasse zonnevlammen, flink verstoord magnetisch veld aarde, zeer mild verhoogde zonnewind, situatie tegen elektronenstorm aan en een andere magnetische verbinding tussen aarde en Zon (HCC).

ALGEMENE SITUATIE
Er zijn veel verschillende verstoringen, het X-raylicht is constant heel erg hoog (hoge C-klasse), met EEN GROTE ZONNEVLAMMEN ALERT en zo gedurende de dag gaat het wel door met regelmatig hogere zonnevlammen (M- en X-Klasse). Het is echt weer zo'n periode met diepe innerlijke licht activaties, net als in december en ook in januari hadden we zo'n periode. Het is heel pittig, maar dient een doel om ons te verrijken en er komen ook goddelijke coderingen mee met de Zon voor het opbouwen van de nieuwe energielichamen en fysieke lichaam. Mijn meditatie webinars helpen je extra om de frequenties te integreren en in evenwicht te brengen. Maandag is er weer een. Zie website of hieronder in een bericht.

GROTE ZONNEVLAMMEN
Veel zonneactiviteit met M- en X-Klasse zonnevlammen en een pittige GROTE ZONNEVLAM ALERT (70% M- en 15% X-klasse). Zie de afbeeldingen voor tijden zonnevlammen. De verwachting is dat de hoge zonnevlammen nog wel even doorgaan. Ook met een nieuwe grotere zonnevlek die zich laat zien op de rand van de Zon. Maar het dient een hoger doel namelijk ons bewustzijn wakker maken en verhogen.

(+1 E.tijd.)(Symptomen zonnevlammen als deze aan de orde zijn: dus pittig als er M-klasse zonnevlammen zijn, gemiddeld met een C-klasse. Alle zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op, zoals een beschadigde zenuw. Verder intens moe zijn, hoofdpijn, migraine, verstand blijft malen, stijven spieren. Slecht slapen. De hoge frequenties kunnen je ook optillen in een mooie ervaring.)

ZEER MILD VERHOOGDE ZONNEWIND
De zonnewind snelheid is vanaf 2:00 uur gezakte naar ong. 490 km/sec. Dat is een milde verhoging. Af en toe was er een reactie van de beschermde magnetosfeer van de aarde tegen zonnestorm aan(kp-4). De verwachting is dat de verstoring verder zal afnemen, misschien af en toe nog een lichte reactie van de magnetosfeer van de aardemet kp-4.
(Symptomen: Kp-4 is gemiddeld, tijdens zonnestorm is kp-5 pittig en Kp-6 heftig: je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, heel erg moe zijn, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Als je goed in je stroom zit, dan kunnen de hoge trillingen een fijne ervaringen geven. Als de verhoogde zonnewind of zonnestorm lang duurt, dan kan dit echt een uitputtingsslag zijn voor lichaam en ook de psyche. Deze frequenties kunnen je optillen in bliss.)

ELEKTRONENSTORM
De elektronen zijn al een paar dagen rondom elektronenstorm. Zo ook weer vandaag. De verwachting is dat dit zo zal blijven voor de komende dagen.
(Zie grafiek +1 uur voor NL tijd.) (symptomen gemiddeld: de energie voelt elektrische geladen aan,

FLINK VERSTOORD MAGNETISCH VELD
Het magnetisch veld was in de nacht heel sterk verstoord. (Symptomen: wisselend goede (warme voeten) en slechte aarding (koude voeten) en aarde verbinding voelt vreemd en onrust.)

MEDITATIE
Maandag is er weer een meditatie webinar om in balans te komen in de stilte en rust in jezelf, los te laten en te helen in de zachtheid van het eenheidsbewustzijn veld. Dit speciale webinar helpt je van binnenuit herinneren hoe je uit de dualiteit van de Matrix stapt en je oorspronkelijke aarding maakt buiten de Matrix, verbonden met het AL-Bewustzijn. Info: https://inzichten.com/.../special-voor.../


HELIOSPERIC CURRENTSHEET CROSSING (HCC)
De Heliosperic Currentsheet Crossing (HCC) is deze week in de andere (niet gangbare) verbinding tussen de aarde en de Zon. Dit heet de Heliosperic Currentsheet Crossing (HCC). Dit duurt ongeveer een week en daarna hebben we cyclisch weer 3/4 weken de normale verbinding. (Milde symptomen: slapende, tintelende of verdoofde handen, voeten of onderbenen. En moeizame of vreemde aarding ervaren. Ook kan de aarde in deze HCC periode de zonnestormen minder goed verwerken en zien we vreemde reacties van de beschermde magnetosfeer van de aarde.)


Mijn laatste video over de groei en processen van de Bronstroom in Leeuw actueel voor 2023 https://youtu.be/9sCtFTGdESE



Heb het goed...
© Manuela van inzichten.com