vrijdag 10 februari 2023

ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE DONDERDAG 9-2 & VOORUITZICHTEN ~ Manuela v/d Knaap


ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE DONDERDAG 9-2 & VOORUITZICHTEN: Hoge zonnevlammen, zonnestorm, elektronenstorm en wisseling magnetische verbinding aarde met de Zon (HCC).

HOGE M-KLASSE ZONNEVLAMMEN
Het is weer heftig met zoveel hoge zonnevlammen achter elkaar. We krijgen dus zeer hoge hoeveelheid X-ray licht te verduren. Dat is vooral heftig voor het zenuwstelsel. Het licht kan je optillen of helpen om blokkades op te lossen door deze extra voelbaar te maken.
Veel zonneactiviteit met M-Klasse zonnevlammen en een pittige GROTE ZONNEVLAM ALERT (75% M- en 25% X-klasse). Zie de afbeeldingen voor tijden zonnevlammen, om 15:30 trouwens nog een die er nog niet bij staat. De hoge zonnevlammen kwamen vanaf de rand van de Zon, dus niet aarde gericht. De verwachting is dat de hoge zonnevlammen nog wel even doorgaan. Ook met een nieuwe grotere zonnevlek die zich laat zien op de rand van de Zon.


(+1 E.tijd.)(Symptomen zonnevlammen als deze aan de orde zijn: dus pittig als er M-klasse zonnevlammen zijn, gemiddeld met een C-klasse. Alle zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op, zoals een beschadigde zenuw. Verder intens moe zijn, hoofdpijn, migraine, verstand blijft malen, stijven spieren. Slecht slapen. De hoge frequenties kunnen je ook optillen in een mooie ervaring.)

ZONNESTORM (eind van de dag is het voorbij)
De zonnewind snelheid zakte van 575 naar ong. 490 km/dec. Rond de 500 km/sec is een milde verhoging. De hele dag regelmatig een reactie van de beschermde magnetosfeer van de aarde tegen zonnestorm aan (kp-4). Tussen 5:00 en 5:30 uur kort zonnestorm (kp-5). De verwachting is dat het vanaf eind van de dag voorbij is met deze verstoring.
(Symptomen: Kp-4 is gemiddeld, tijdens zonnestorm is kp-5 pittig en Kp-6 heftig: je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, heel erg moe zijn, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Als je goed in je stroom zit, dan kunnen de hoge trillingen een fijne ervaringen geven. Als de verhoogde zonnewind of zonnestorm lang duurt, dan kan dit echt een uitputtingsslag zijn voor lichaam en ook de psyche. Deze frequenties kunnen je optillen in bliss.)

ELEKTRONENSTORM & VOORUITZICHT
De elektronen zijn al een paar dagen rondom elektronenstorm. Vanaf 16:00 uur weer opnieuw naar elektronenstorm level. De situatie beweegt cyclisch in en uit elektronenstorm. De verwachting is dat dit zo zal blijven voor de komende dagen en vrijdag ZEER HOGE ELEKTRONENSTORM.
(Zie grafiek +1 uur voor NL tijd.) (symptomen gemiddeld: de energie voelt elektrische geladen aan,

MEDITATIE
Vanavond is er weer een meditatie webinar om weer in balans te komen in de stilte en rust in jezelf, los te laten en te helen in de zachtheid van het eenheidsbewustzijn veld. Dit speciale webinar helpt je van binnenuit herinneren hoe je uit de dualiteit van de Matrix stapt en je oorspronkelijke aarding maakt buiten de Matrix, verbonden met het AL-Bewustzijn. Meer info: https://inzichten.com/.../special-voor.../

WISSELING MAGNETISCHE VERBINDING ZON (HCC)
De Heliosperic Currentsheet Crossing (HCC) is rond 7:00 uur vanochtend in de andere (niet gangbare) verbinding tussen de aarde en de Zon. Dit heet de Heliosperic Currentsheet Crossing (HCC). Dit duurt ongeveer een week en daarna hebben we cyclisch weer 3/4 weken de normale verbinding. (Milde symptomen: slapende, tintelende of verdoofde handen, voeten of onderbenen. En moeizame of vreemde aarding ervaren. Ook kan de aarde in deze HCC periode de zonnestormen minder goed verwerken en zien we vreemde reacties van de beschermde magnetosfeer van de aarde.)

Mijn laatste video over de groei en processen van de Bronstroom in Leeuw actueel voor 2023 https://youtu.be/9sCtFTGdESE


Heb het goed...
© Manuela van inzichten.com