maandag 13 februari 2023

Dit lijstje met kenmerken van Sterrenkinderen geeft je herkenning en houvast







Dit lijstje met kenmerken van Sterrenkinderen geeft je herkenning en houvast:
1. Je voelt je vaak alleen en anders. Misschien heb je zelfs ooit wel gedacht dat je gek was, of letterlijk gezegd ‘Ik heb het gevoel dat ik van een andere planeet kom’.

2. Je zintuigen zijn (over)gevoelig. Licht, geluid, smaken, sensaties, emoties van anderen… ze komen allemaal hard binnen bij jou. Hetzelfde geldt voor fysieke pijn en temperaturen.

3. Je had of hebt een ‘fictieve’ vriend die een eigen identiteit had en wellicht ook wel gewoon met je sprak.

4. Als kind had je vaak het gevoel dat je ‘gevangen’ zat en wilde je je uitdrukken op manieren waar anderen moeite mee hadden.

5. Je schept graag allerlei fantasiewerelden, waarin buitenaardse wezens een rol kunnen spelen.

6. Onrecht raakt jou diep. Je wilt de wereld verbeteren, het ‘juiste’ doen.

7. Je raakt soms je gevoel voor tijd helemaal kwijt en/of de tijd gaat voor jou (afwisselend) heel snel of juist heel traag.

8. Je hebt al lang het gevoel dat er een grote verandering op aarde gaat plaatsvinden, die de materiële wereld overstijgt.

9. Je hebt een bovengemiddeld IQ en/of ‘bijzondere’ interesses. Daarom heb je moeite met het vinden van gelijkgestemden maar áls je ze vindt, waardeer je ze diep.

10. Je hebt een sterk gevoel dat veel religies een belangrijk element missen. En je hebt een afkeer van zeer dominante religies die bijvoorbeeld veel verbieden of bepaalde groepen mensen onderdrukken in de naam van iets hogers.

11. Je voelt je aangetrokken tot sterke krachten in de natuur zoals storm, bliksem en watervallen. Ook richting de rest van het heelal voel jij een mysterieuze aantrekkingskracht.

12. Sterke dieren – zoals beren en wolven – en roofvogels – zoals adelaars en haviken – fascineren jou. Met dieren in het algemeen voel je een diepe verbinding.

13. Je voelt een afkeer van routineuze banen en/of voor het idee voor iemand anders te werken. Je zet je liever in voor een groter doel.

14. Ergens voel je heel sterk dat je méér bent, dat er meer is, je wilt op onderzoek uit en je weet dat je een belangrijke missie te vervullen hebt.

15. Je weet soms zeker dat je ergens bent geweest, maar anderen ontkennen dat. En wanneer je ergens bent, heb je soms in een flits het gevoel ergens anders te zijn. Net zoals je besef van tijd, is je gevoel van ruimte ‘anders’ dan voor de meeste mensen.

Alle reactie