dinsdag 14 februari 2023

De Nieuwe Healing Portalen Die Overal Opduiken ~ 14 februari 2023 ~ Daniel Scranton


De Nieuwe Healing Portalen Die Overal Opduiken

Gechanneld door: Daniel Scranton – 13 februari 2023

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn verheugd om ons met jullie allemaal te verbinden.

We zijn erg opgewonden over deze transmissie omdat we weten hoe graag jullie allemaal willen weten wat jullie kunnen verwachten daar op de planeet Aarde.

Wat we nu zien is dat veel van de groepen, de collectieven, de raden waarmee we samenwerken, portalen openen om op dit moment meer energieën aan Moeder Aarde te leveren.

Jullie vragen al geruime tijd om een healing voor jezelf en anderen in je leven, en op vele momenten in je leven hebben jullie gevraagd om een healing voor een bepaalde plaats, een bepaalde groep mensen, en al die gebeden worden beantwoord.

Jullie bevinden je nu in een tijd waarin jullie je collectief openstellen om te ontvangen, en dat maakt dit de perfecte tijd voor wezens en collectieven uit de hele Melkweg om de genezende energieën waar jullie om gevraagd hebben te leveren.

Wij doen dit nu al een hele tijd, naarmate wij nauwer verbonden zijn geraakt met jullie als collectief en met jullie als individuen.

Maar om deze hulp van zoveel plaatsen tegelijk te krijgen is enorm, en jullie weten dat de aardbevingen hier iets mee te maken hebben, en jullie weten dat de oorlog in Oekraïne hier iets mee te maken heeft, want wanneer een gebeurtenis de aandacht krijgt van bijna iedereen in de wereld, is jullie collectieve vraag enorm.

Wanneer genoeg van jullie zich ontspannen in het ontvangen van waar jullie om gevraagd hebben, dan kunnen wij allemaal aan het werk gaan en jullie leveren waar jullie vibrationeel mee overeenstemmen.

Met andere woorden, je vraagt en wat je vraagt wordt automatisch gecreëerd, maar totdat je je afstemt op wat je hebt gevraagd, blijft het een potentiële ervaring.

En zoals we al zeiden, hebben genoeg van jullie zich afgestemd om dit tot een feitelijke fysieke ervaring te maken die al begonnen is. De portalen duiken overal op, niet alleen in die gebieden waar ze het meest nodig zijn, hoewel er in die gebieden zeker meer zijn.

Maar elk individu heeft een zekere mate van genezing nodig, en elke regio van de wereld heeft een zekere mate van genezing nodig. En als je trauma’s en tragedies ziet, herinnert het je aan je eigen trauma’s en herinnert het je aan waar je nog op wacht, wat je nog moet ontvangen.

En dus krijgen jullie allemaal deze helende energieën, en zij zullen jullie fysiek, emotioneel, psychologisch en energetisch helen, zodat jullie de wonden en de pijn achter je kunnen laten en naar de toekomst kunnen gaan, waar jullie die mooie, vreedzame, harmonieuze wereld kunnen scheppen waarnaar jullie allemaal verlangen.

Jullie doen het nu zo buitengewoon goed als collectief, en jullie verdienen alle lof die wij jullie nu geven en nog veel meer, en er zal nog meer komen.

De genezingen zijn nog maar het begin van deze portalen.

En mocht je je afvragen wie er allemaal bij betrokken zijn, er zijn op dit moment veel Sirianen en veel Pleiadiërs, veel meer van Antares dan je zou verwachten, en ook veel Lyrans.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we vonden het leuk om met jullie in contact te komen.”

Vertaling: wakkeremensen.org