zondag 12 februari 2023

De energie van dit moment (vanochtend) Martha Krul


De energie van dit moment

De zonnevlammen zijn wat getemperd. Maar dat wil niet zo veel zeggen, want er zijn 3 zonnevlekken die zich kunnen gaan roeren.

Zonnevlek AR3217 heeft een 'beta-gamma-delta' magnetisch veld dat energie herbergt voor X-klasse zonnevlammen. Die 3217 is degene die zich gisteren heeft laten voelen en die is nog steeds aarde gericht. Die zonnevlek draait naar de aarde toe, dus alle fakkels dit weekend zijn waarschijnlijk geo-effectief. https://spaceweather.com/

De snelheid van de zonnewind is nog steeds hoog, maar niet meer in die extreme snelheden die wij in de afgelopen periode hebben gevoeld.

Zonnewindsnelheid: 469,6 km/sec
De instroom van de fotonen energie is laag;
dichtheid: 6,60 protonen/cm 3
Zonnestormen Planetaire K-index
Nu: Kp= 2.00 stil
24 uur max: Kp= 2.67 stil


Wanneer ik in de gelegenheid heb en ik zie een melding "zonnevlam" zal ik het erop zetten.
Fijne zondag allemaal en wees lief voor jezelf. Je hebt het dik en dik verdiend.

---> Zonnevlammen en zonnewind hebben effect op het Centrale Zenuwstelsel (maagslijmvlies), alle hersenactiviteit (inclusief het evenwicht, evenals menselijke gedragingen en alle psycho-fysiologische (mentale-emotionele-fysische) respons.

Zonnevlammen kunnen ervoor zorgen
dat we ons nerveus, angstig, bezorgd, ongedurig, duizelig, bibberig, geïrriteerd, lethargisch en uitgeput voelen, hartkloppingen hebben en vergeetachtig zijn, ons misselijk en ongemakkelijk voelen, stramme spieren en niet in de laatste plaats: langdurige druk in ons hoofd en hoofdpijn hebben.