zaterdag 18 februari 2023

De energie van dit moment ~ Martha Krul


De energie van dit moment

Gisterenavond, daar was hij. Een flinke zonnevlam.
Zonnevlek AR3229 vormt een bedreiging voor sterke X-klasse zonnevlammen. Gisteren ontketende het een categorie X2.2 flare. Ook verschijnt er een nieuwe zonnevlek op de omcirkelde locatie.

De nieuwe zonnevlek AR3229 brak uit op 17 februari (2016 UT) en veroorzaakte een sterkezonnevlam van de X2.2 -klasse.

Zonnevlammen en zonnewind hebben effect op het Centrale Zenuwstelsel (maagslijmvlies), alle hersenactiviteit (inclusief het evenwicht, evenals menselijke gedragingen en alle psycho-fysiologische (mentale-emotionele-fysische) respons.

Zonnevlammen kunnen ervoor zorgen
dat we ons nerveus, angstig, bezorgd, ongedurig, duizelig, bibberig, geïrriteerd, lethargisch en uitgeput voelen, hartkloppingen hebben en vergeetachtig zijn, ons misselijk en ongemakkelijk voelen, stramme spieren en niet in de laatste plaats: langdurige druk in ons hoofd en hoofdpijn hebben.

Zonnewindsnelheid: 444,3 km/sec - dus niet extreem
Instroom fotonen energie laag dichtheid: 5,31 protonen/cm 3
Zonnestormen Planetaire K-index
Nu: Kp= 1.00 stil
24 uur max: Kp= 1.67 stil uitleg

Blijf in een luchtige sfeer. Je ziet de tarotkaart van vandaag, feestje. Zing en dans. Aquarius in het 7e huis. Luister die video en zing. Je zal het meteen voelen. Er gaan deuren open. Vertrouw. Je hoeft niet alles te zien. Je voelt het. Het lijkt chaos, maar er worden flinke vooruitgangen geboekt. VOEL en voel je vrij. Jij bent je eigen schepper. Jij bepaalt hoe je je wil voelen