maandag 13 februari 2023

De Arcturische Groep: Jullie helpen de wereld op te heffen ~ Marilynn Raffaele


De Arcturische Groep: Jullie helpen de wereld op te heffen

Welkom, beste lezers. Weet dat wij en de vele anderen die momenteel met jullie samenwerken van deze kant het werk eren, respecteren en waarderenje doet het in de frontlinie.

Zelfs als je het gevoel hebt dat je niets doet, weet dan dat alleen de aanwezigheid van je bewustzijnsstaat helpt om het wereldcollectief te verheffen. Wij assisteren het ascensieproces van de aarde vanaf deze kant, maar jullie hebben de moeilijkere taak om eraan te werken terwijl je er niet aan deelneemt.

Dit bericht gaat over vertrouwen. Jullie kwamen vol hoop en opwinding naar de aarde, ervan overtuigd dat jullie goed voorbereid waren om een ​​rol te spelen in het ascentieproces van de aarde, maar na jaren van wachten zonder schijnbaar geen verandering, merken velen van jullie dat jullie vertrouwen in het proces aan het afnemen is.

Vraag jezelf af, heb je je vertrouwen gesteld in driedimensionale concepten over het ascensieproces – hoe het eruit zou of zou moeten zien, zich zou ontvouwen en wanneer?

Ascentie-energie wordt op dit moment door de meesten ervaren als de verzwakking van het vertrouwen dat de meerderheid altijd heeft gehad in de regering, de gezondheidszorg, het onderwijs en religieuze leiders, wat duidt op collectief ontwaken en persoonlijke empowerment. Afnemend vertrouwen in en het in twijfel trekken van gevestigde autoriteiten, hoe subtiel ook, is een teken van verandering en ontwaken – het ascensieproces.

Zelfs geestelijk wakkere mensen kunnen in de verleiding komen om hun vertrouwen te verliezen wanneer ze uitkijken naar een wereld vol chaos, oorlog, toenemend geweld, natuurrampen en 'leiders' die meer gericht zijn op herverkozen worden en 'koning van het kasteel' spelen dan op werken. voor het welzijn van degenen waarvoor ze zijn gekozen. Je mag vragen; “Heb ik me hierin vergist? Is er echt een Goddelijk Plan? Is de aarde werkelijk aan het opstijgen naar een hogere dimensie?”

Je bent spiritueel klaar en voorbereid op het werk waarvoor je gekomen bent om te leven in de driedimensionale wereld, maar er niet van te zijn door een bewustzijn dat begrijpt dat de negativiteit die nu over de wereld heerst, wijst op de aanwezigheid van hoogfrequent licht dat veel afbreekt. die de mensheid in slavernij heeft gehouden.

Tempels die op zand zijn gebouwd, moeten zowel van binnen als van buiten afbrokkelen en oplossen, zodat ze kunnen worden vervangen door dat wat van een nieuwe en hogere resonantie is. De gewoonte om wereldkwesties te interpreteren als driedimensionale problemen die niets te maken hebben met het ascensieproces, blijft sterk. Laat alle concepten los over hoe dingen wel of niet zouden moeten zijn, omdat de menselijke geest het grotere geheel niet kan zien. Sta in het Licht van je hoogste spirituele bewustzijn en observeer gewoon.

Hoogfrequente energieën die op dit moment naar de aarde stromen, evenals degenen die je automatisch in bewustzijn met je meedraagt, dienen om dat wat niet op één lijn staat met hen uit elkaar te halen. Dit betekent dat veel tradities, overtuigingen en veel zogenaamde "juiste" manieren instorten en zullen blijven instorten. Valse overtuigingen worden alleen gecreëerd, op hun plaats gehouden en in stand gehouden door erin te geloven en nooit door God. Naarmate we steeds meer ontwaken voor eenheid en de hogere waarheden, zal veel dat is gecreëerd vanuit overtuigingen van dualiteit, afscheiding en twee machten eenvoudigweg vervagen.

Je kunt je afvragen over zoveel natuurrampen, maar onthoud dat de aarde een levende ziel is die ook zakken met lager resonerende en dichte energie moet opruimen. Gaia's lichaam en waterwegen zijn gedachteloos vervuild, bebouwd, gebruikt voor oorlog, haar onderdelen zijn uitgeput (olie, mineralen enz.), gebruikt als stortplaats voor afval en nucleair afval, bedekt met beton, ontbost, vergiftigd en beschouwd als iets dat generaties lang zelfzuchtig door mensen kan worden gebruikt voor geldelijk gewin. Gaia is een levende ziel, een Goddelijk Idee in de Geest van God en ze heeft ervoor gekozen haarZelf terug te winnen.

Een tweede en belangrijk punt met betrekking tot natuurrampen is dat ze voor velen een introductie zijn tot het idee van eenheid. Ze dienen vaak om de harten en geesten te openen van degenen die dachten dat ze afgescheiden waren van de problemen of behoeften van anderen. Voor het eerst beginnen ze de behoeften en problemen van anderen op te merken, te erkennen en zelfs te helpen. Het zou wel eens hun eerste stap kunnen zijn om zich open te stellen voor eenheid.

Alles belichaamd in Goddelijk Bewustzijn wordt oneindig op zijn plaats gehouden door Goddelijke Wet die niet gebroken of veranderd kan worden. Als gebrek, ziekte, beperking of onenigheid van welke soort dan ook belichaamd zou zijn in Goddelijk Bewustzijn, zouden ze automatisch voor altijd bestaan, op hun plaats gehouden door Goddelijke Wet, en nooit kunnen worden veranderd of genezen. Daarom is het dwaas en in feite afgoderij om te smeken, te bidden of offers te brengen aan een driedimensionaal concept van God in een poging hem zover te krijgen iets te repareren, te genezen en te veranderen dat in werkelijkheid niet eens bestaat en simpelweg geeft meer energie voor de illusie.

Vertrouw erop dat, omdat er maar ÉÉN is, HET de basis, wet en substantie is van alles wat bestaat. Waar zou iets anders dan deze IT vandaan kunnen komen? Als je dit weet en accepteert, begint automatisch iemands evolutionaire reis ernaartoe en wordt een gerealiseerde bewustzijnsstaat waar deze waarheden zich dan naar buiten beginnen uit te drukken. Verlies nooit het feit uit het oog dat een intellectuele kennis van een waarheid slechts de eerste stap is, het moet iemands bewustzijn worden voordat het zich kan manifesteren, omdat bewustzijn de substantie van vorm is.

Spiritueel bewustzijn betekent niet langer de schijn beoordelen aan de hand van algemeen aanvaarde concepten over hoe dingen moeten of zouden moeten zijn om juist te zijn. Laat alle overtuigingen los over wat goed en fout of goed en slecht is en weet dat goede materiële verschijningen net zo illusoir zijn als de slechte. God is... punt. Sta jezelf toe te accepteren en er volledig op te vertrouwen dat er echt een God is die zichzelf oneindig uitdrukt, manifesteert als... Overtuigingen die hiermee in tegenspraak zijn, vormen door de geest gevormde concepten van werkelijkheid – illusie.

Vraag jezelf; “Zou of zou een alomtegenwoordige God plezier kunnen beleven aan het lijden en de vernietiging van zichzelf, uitgedrukt als mensen, aarde, dieren, natuurgeesten, elementalen en de vele andere levensvormen waarvan mensen zich niet bewust zijn? Als er maar ÉÉN leven is, waarom denkt de meerderheid dan dat ze afgescheiden is van andere levensvormen? Hoe kan een zelfvoorzienende, zelfonderhoudende Bron zichzelf vormen als iets destructiefs voor zichzelf? Wat geloof ik? Wat en wie is de God van mijn bewustzijn?

Reageer op de innerlijke twijfels die in je bewustzijn kunnen komen drijven door jezelf eraan te herinneren dat overvloed al is, veiligheid al is, gezondheid al is, harmonie al is, volledigheid al is. Het is niet nodig om te worstelen, te bidden, ceremonies en rituelen te houden, te smeken of te pleiten, pijn en lijden aan God aan te bieden in de overtuiging dat God van je lijden houdt, naar de kerk te gaan of je te onthouden van alle menselijke dingen enz. om dat te bereiken die al volledig aanwezig is in en als jou.

Geloof, vertrouw en leef de waarheid en het zal een bewustzijnsstaat worden die weet en ervaart:
Alles wat ik zocht, ben ik al.
Wij zijn de Arcturische Groep