vrijdag 10 februari 2023

De Aardbevingen In Turkije & Syrië ~ 10 februari 2023 ~ Daniel Scranton


De Aardbevingen In Turkije & Syrië

Gechanneld door: Daniel Scranton – 9 Februari 2023

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn vereerd om ons met jullie allemaal te verbinden.

Wij zijn hier om onze energie en ons bewustzijn op jullie daar op de planeet Aarde te projecteren. Wij zijn hier om jullie een perspectief te geven dat jullie kan en zal helpen om een leven van schoonheid, vreugde, creativiteit, liefde, vrede en verwondering te leiden. Jullie kunnen onze energie aftappen, zelfs wanneer wij hier niet via het kanaal komen. Wij stellen ons beschikbaar voor ieder van jullie, en wij laten ons nog meer zien in tijden van trauma en tragedie daar op de planeet Aarde. Wij weten dat er veel mensen zijn gestorven in Turkije en in Syrië, en wij weten dat de aardbevingen lijken te impliceren dat jullie allemaal wakker geschud moeten worden. Maar daar gaat het niet om.

Alles gaat erom jullie naar een hogere staat van bewustzijn te brengen, en degenen onder jullie die in staat zijn een natuurramp van verre mee te maken, kunnen liefde, vrede en genezing sturen naar degenen die pijn lijden, verlies lijden en nu dakloos zijn. Jullie hebben het vermogen om een prachtige verschuiving in bewustzijn te creëren, samen met degenen van ons die verschijnen vanuit het niet-fysieke, vanuit de hoger-dimensionale vlakken, want wij zijn er allemaal om te helpen, en onze hulp neemt toe in tijden van grotere nood.

De mensheid verschijnt ook in die tijden van nood. Jullie brengen het beste van jezelf naar voren wanneer je medemensen in moeilijkheden zijn. We hebben dit keer op keer gezien, en het gaat door in de uren en dagen na de tragische aardbevingen die zovelen het leven hebben gekost en zovelen gewond, dakloos en zonder voedsel en water hebben achtergelaten. Wij zijn hier om te helpen de genezing en het medeleven van de rest van de mensheid te versterken, en we zien het al. We zien hoe jullie op deze momenten reageren op de tragedie en het trauma van anderen. Wij weten dat dit een heel goed teken is voor de mensheid, omdat wij weten dat mededogen de vibratie en het bewustzijnsniveau van de mensheid verhoogt. Daden van dienstbaarheid doen hetzelfde. Telkens als je van iemand, een dier of wat dan ook houdt, doe je hetzelfde.

En dus komen jullie op voor iedereen die door de aardbevingen is getroffen, en wij ook. En we werken samen, we co-creëren samen een betere Aarde, en we co-creëren een soepelere rit, een vreugdevollere overgang naar de vijfde dimensie waar natuurrampen, financiële ineenstortingen en andere chaotische gebeurtenissen niet nodig zijn. Wanneer je toegang hebt tot meer liefde, vergeving, mededogen en genezing in jezelf, en je stuurt het uit naar iedereen die het nodig heeft, creëer je een andere versie van de voltooiing van de verschuiving, en tril je op een tijdlijn waar je het op die manier kunt ervaren.

Maak je geen zorgen dat het daar op Aarde slechter zal gaan, want van wat wij kunnen zien is de prachtige manier waarop de mensheid reageert op degenen die in nood verkeren een enorme indicator van wat er voor jullie allemaal gaat komen. Wat onvermijdelijk is, is vrede en harmonie daar op Aarde en meer vreugde, meer creativiteit, meer van alles waar jullie individueel en als collectief om gevraagd hebben. En wij zijn hier om jullie te helpen daar te komen, om jullie in die richting te sturen, en dat is wat wij zullen blijven doen.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben genoten van de verbinding met jullie.”

Vertaling: wakkeremensen.org