donderdag 9 februari 2023

222 Goddelijk Vrouwelijke Emersion - Meg Benadicte


222 Goddelijk Vrouwelijke Emersion - Meg Benadicte

Groeten ,
2023 blijkt nu al een jaar van onverwachte verschuivingen en verrassingen. 2023 ontvouwt een '7' Jaar dat de Mysticus, de Merlijn, de Wijze Wijze symboliseert! 7 is het pad van de oude mystiek, het initiëren van de verkenning van de innerlijke Mysticus in jou. Gedurende 7 jaar zul je je geïnspireerd voelen om contact te maken en meer van je goddelijke aard te ontdekken. 2023 is een geweldig jaar om de diepere, esoterische aspecten van het Zelf te verlichten.

In de numerologie staat '1' voor mannelijke energie en '2' voor vrouwelijke energie. We hebben zojuist het millennium van 1000 voltooid, gedomineerd door de mannelijke patriarchale hiërarchie. Naarmate we verder gaan in het millennium van 2000, is er een crescendo-opbouw die sterkere vrouwelijke kwaliteiten over de hele wereld beïnvloedt. Dit heeft gevolgen voor alle levenswandel. Het is een infusie van vrouwelijke energie in hoe we denken, voelen, geloven, handelen en ons gedragen.

Er is een groeiende malaise en collectieve vermoeidheid met betrekking tot toxische mannelijkheid en controle dynamiek. Het globale bewustzijn verzacht tot een zachtere, medelevende uitwisseling met het hele bestaan. Er is een vloedgolf van empathie voor anderen. Wreedheid en haat worden niet langer getolereerd. De vrouwelijke energie doordringt de structuur van ons leven.

Een triple 2 reeks – 222 – versterkt de groeiende onderdompeling in de vrouwelijke energieën van de Goddelijke Moeder, de Hogepriesteres, de Godinnenessentie. De infusie van '2'-energieën in de jaren 2000 wekt en versterkt heilige vrouwelijke kwaliteiten in ons allemaal. Tijdens 222 gateways kunnen we de deining van vrouwelijke energie in het veld exponentieel intensiveren.
Dit creëert een drempelverschuiving in het collectieve bewustzijn van het vervagende giftige patriarchaat naar een meer gebalanceerde yin-yang circulaire verbondenheid. De goddelijke godin transformeert het wereldwijde besturingssysteem van het ontbindende hiërarchische patriarchaat in een meer rechtvaardige cirkel van samenwerking, gemeenschap en expansie.

De groene komeet ZTF cirkelt al enkele weken rond de aarde. In een gloed van glinsterend smaragdgroen licht heeft de galactische bezoeker onze aandacht getrokken. Fotonen transporteren informatie, intelligentie, bewustzijn van punt A naar punt B. Fotonen gedragen zich als een kosmische pendelbus en brengen lichtbewustzijn over naar onze buurt. Kometen zijn krachtige hemelse boodschappers die naar ons toe komen tijdens bepaalde upgrades (zoals DNA-upgrades) of grote verschuivingen in collectief bewustzijn. Een komeet maakt lange lussen rond de melkweg en verzamelt kosmische energie, coderingsinvoer en goddelijke wijsheid tijdens zijn uitgebreide reizen.

Laten we de vrouwelijke zegeningen vieren terwijl we het veld verschuiven. De Hogepriesteres begeleidt je om integer op je Zielspad te wandelen! Sluit je aan bij andere Lichtwezens en bezoek Sterrenzaden voor de 222 Gateway Activeringen. Reis naar de oorspronkelijke thuisster van je Ziel en activeer je Lichtlichaam. Registreer hier: https://newearthcentral.com/?p=255589