dinsdag 16 november 2021

Spirituele Trendsetters ~ 15 november 2021 ~ Owen Waters

Spirituele Trendsetters

door Owen Waters – 14 November 2021

Is het tijd voor de wereld om te stoppen met angstig zijn?

Angst kweekt angst. Liefde kweekt liefde. Het een heft het ander op. Wat ga je kiezen – liefde of angst?

Als je besluit om meer liefde in je leven te creëren, is de aanpak eenvoudig. Spiritueel bewustzijn versterkt de natuurlijke stroom van het universele bewustzijn dat liefde heet. Door je innerlijke spirituele verbinding te ontwikkelen, trek je meer pure, onvoorwaardelijke liefde aan en zend je die uit, en alle dingen zullen daardoor aan je worden toegevoegd.

Je relaties zullen dieper en harmonieuzer worden. Je zult jezelf meer waarderen, gewoon om het kind van God te zijn dat je bent. Je zult groeien in je professionele of recreatieve activiteiten omdat je creatiever wordt en daardoor meer hulp biedt aan iedereen aan wie je een dienst verleent.

Het is gewoon een keuze. Om liefde te ontwikkelen, begin je met het negeren van de angsten waar de rest van de wereld mee te maken heeft. Laat die angst je niet naar beneden halen. Dat is waar ze voor ontworpen zijn. Als je je er door laat neerhalen, zullen ze je machteloos maken.

Concentreer je in plaats daarvan op wat een verschil zal maken in jezelf. Jouw domein – het rijk onder jouw controle – is in jezelf. Je kunt datgene veranderen wat in jezelf is. Andere mensen zijn buiten jouw domein, dus verander dat wat je kunt – dat wat in jezelf is. Dan zul je, paradoxaal genoeg, ook positieve veranderingen in de wereld teweegbrengen omdat je deel uitmaakt van het globale geestesbewustzijn.

Net zoals er een atmosferische gordel om de wereld ligt, ligt er ook een geestengordel om de wereld. Deze geestengordel wordt voortdurend gevoed door de gedachten en emoties van ieder mens op deze planeet. Mensen zijn als radiozenders en -ontvangers, alleen is de energie geestenergie in plaats van radiogolven. Je ontvangt voortdurend geestenergie van de collectieve geestengordel, conditioneert die via je eigen bewustzijn en zendt die terug naar de geestengordel.

Gedachtenergie bestaat uit gedachten en gevoelens. Het is een vaststaande energie, ook al is ze veel subtieler dan fysieke energieën zoals licht of elektriciteit. Gedachtenergie wordt geconditioneerd en gestuurd door de menselijke wil.

Je kunt beïnvloed worden door de collectieve geestesgordel of je kunt zelf beslissen hoe je reageert op de gebeurtenissen in het leven. Kies nu of je je laat beïnvloeden door elke wending in het spel van het leven, of dat je degene bent die het spel creëert.

Onafhankelijke denkers zijn de trendsetters in de geestesgordel. De manier waarop je denkt heeft invloed op ieder ander mens op deze planeet. De manier waarop je je voelt, beïnvloedt ieder ander mens op de planeet.

Omdat hogere frequenties van denken en voelen veel meer kracht hebben dan lagere frequenties, heeft de onvoorwaardelijke liefde die je genereert door je spirituele oefeningen een veel grotere invloed op de mensheid dan alledaagse gedachten en gevoelens.

Kies voor de ontwikkeling van liefde door regelmatige, toegewijde spirituele oefeningen en je zult de wereld veranderen. Aan het eind van de dag is het enige dat echt telt de mate van spirituele groei die je hebt bereikt.

Hier is een helpende hand in die vitale richting. Met Owen Waters nieuwe e-boek, Hoger Bewustzijn, zult u klaar zijn om een stap te zetten in een verlichte wereld van vrijheid en vreugde, een waarin u echte, transformerende magie ziet gebeuren in uw leven en in uw omgeving… (meer)…

https://www.infinitebeing.com/ebooks/higher.htm

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org