dinsdag 16 november 2021

Pandemie Theater: Adamu Verklaart De Overwinning – Deel 3 ~ 15 november 2021 ~ Steve Beckow

Pandemie Theater: Adamu Verklaart De Overwinning – Deel 3

door:  Steve Beckow – 14 November 2021

Met dank aan Isabelle Hartford, in Zwitserland, voor het transcript.

Adamu Spreekt: Adamu Verklaart de Overwinning

Deel 3

(https://zingdad.com/victory)

00:14:48

Dus, om hun plannen te laten werken, wat zij werkelijk willen is dit soort controle, een controle vanuit een plaats waar de bevolking van de planeet dankbaar, met respect, met liefde, met adoratie, voor hen buigt en zegt:

“Meesters, we zien u. U bent ons respect waardig. U bent het waard om op een voetstuk geplaatst te worden. Wij danken u voor alles wat u bent. Wij zullen u dienen.”

En hoe hopen ze dat te bereiken? Ze hoopten u te besmetten met een virus dat hun marionetten, organiseerden, betaalden, onderzochten, uitdachten, bewerkten, creëerden, en vervolgens vrij lieten. Een virus dat zo virulent was dat het chaos zou veroorzaken.

Het ontworpen virus zou net zo besmettelijk zijn als het virus dat u nu meemaakt, maar het verschil is dat het veel dodelijker zou zijn: zo’n 5% van iedereen die besmet zou raken, zou eraan sterven. Zo’n 20% van de geïnfecteerden zou in het ziekenhuis moeten worden opgenomen. Een echte wereldwijde pandemische ramp.

Deel drie begint bij: 00:14:48

Klik op de afbeelding om de video te bekijken.

(https://zingdad.com/victory)

Het verhaal dat u heeft gezien in uw door de oppositie gecontroleerde nieuws is het verhaal van dat virus. Maar aan de andere kant, het virus dat nu circuleert, is niet veel meer dan een griep. Het is helemaal niet meer dan een griep.

De varianten, als ze vrijkomen, worden heel snel meer overdraagbaar, minder dodelijk. Ze gaan heel snel rond, en ze veroorzaken veel minder trauma, veel minder ziekte: het lijkt veel op een griep.

Dit zijn de cijfers, dit zijn de statistieken. Dus hoe is dat gebeurd? Laten we zeggen: goddelijke interventie. En daar laten we het bij.

Dat de ziekte die ze vrij lieten enorm wordt overvleugeld, niet eens meer echt in omloop is. Overwoekerd door varianten die tam zijn. Varianten die heel weinig dood en ziekte veroorzaken.

Zo veel dat ze moeten liegen en verdoezelen, en het verhaal verdraaien, en manipuleren en controleren. Wat betekent dat ze voorheen het virus vrij lieten en gewoon wachtten en toekeken, en jou paniekerig en verlamd van angst lieten worden, zodat ze dan konden binnenvallen en zeggen: “Maar we hebben het geneesmiddel, we hebben het vaccin” – en ik kom zo op het “vaccin”. Het doel van het virus is het “vaccin”.

00:30:41

Als je gestoken bent, is er een goede kans dat je twee keer dezelfde ziekte oploopt. In feite, een hoge waarschijnlijkheid. Omdat het niet alleen in de loop van de tijd afneemt: het is bezig je immuunsysteem te vernietigen.

Dus je immuunsysteem wordt zwakker en zwakker met de tijd.

Dus wat dat betekent, is dat het slechts een kwestie van tijd is. Ze hebben een heel klein beetje tijd om te opereren, om te handelen, om iedereen aan boord te krijgen.

En het werkt niet!

Te veel mensen worden wakker.

En ik zit hier niet voor u om te oordelen over de “gevaccineerden”. Als u zelf bent “ingeënt”, dan bent u misschien bezorgd. Misschien heeft u er last van gehad. Misschien zegt u: “Ik heb de “vax” en ik ben OK.” Dus, misschien. Ik vel geen oordeel.

De oplossing van het probleem is dezelfde, en ik kom zo op de oplossing. Wat ik wil zeggen is: er is een klein tijdsinterval waarin ze de controle moeten grijpen. En als ze dat niet lukt, als ze falen, is het een wiskundige zekerheid dat de mensheid wakker zal worden!

De mensheid is wakker aan het worden.

Er is een soort universele wet, die zich uitspeelt. Dat is de pendelachtige aard van alles wat is. Van het bewustzijn, van het leven, en alles heeft een pendelachtige aard.

Als je dingen kunstmatig in een bepaalde richting duwt, dan is er die natuurlijke drang om terug te keren naar balans. Alles wil in balans komen: als je het deze kant op duwt, wil het terug duwen.

En ze zijn niet alleen aan het pushen geweest. Om hun doelen te bereiken hebben ze in sneltreinvaart op het collectieve bewustzijn in moeten slaan, op jullie moeten meppen om jullie te shockeren, om jullie getraumatiseerd te houden, om jullie uit balans te houden, om jullie niet in staat te stellen je te oriënteren en zo. Maar wat verstandig is, wat zinvol is, niet in staat te zijn om samen te komen, om groepen te maken… om jullie gezonde afweer in te schakelen.

Maar ze kunnen dit maar een korte tijd doen voordat mensen zeggen: “GENOEG!”

En beginnen terug te duwen.

Dus dit is wat we zien in de slagveld landen.

De bevolking van Australië was zelfgenoegzaam geweest. Mensen die geloofden in hun regering, in hun sociale stelsels, ze geloofden dat ze echt een prachtig vrij land hadden, waar ze hun vrijheden als vanzelfsprekend beschouwden. Zij geloofden in hun democratie.

En de flagrante greep naar controle heeft hen geschokt, geïmmobiliseerd, verdoofd, verlamd. En dus, is de controle zeer intens in Australië. Ze slaan terug, het ontwaken is bezig, maar het ziet er donker uit in Australië.

De andere drie slagvelden zien er, op de een of andere manier, een stuk beter uit. De mensen komen veel meer terug.

In de Verenigde Staten, bijvoorbeeld, zijn er, zou ik zeggen, duistere staten, en heldere staten.

Er zijn staten waar de staatsautoriteiten erg meegaan in de agenda. Ze houden zich bezig met opsluiting, controle, misbruik van de bevolking, manipulatie en het inzetten van paramilitaire troepen om controle af te dwingen. Ze zitten daar helemaal in op één lijn.

En er zijn heldere staten, waar zelfs regels en wetten en instructies van het type “executive order” worden uitgevaardigd, dat de staat zich niet zal scharen achter dit soort onzin.

En dan zijn er staten daartussenin, die proberen uit te vinden hoe ze het allemaal moeten uitzoeken. Maar het punt is, er is niet – zoals in grote mate het geval is in Australië – er is niet een monolithische beweging naar controle.

En de duistere elite heeft dat nodig. Ze willen dat dat gebeurt in die vier landen, en dan willen ze dat het wereldwijd gebeurt.

Dit proces van het creëren van een politiestaat is niet houdbaar.

Zelfs niet – er is maar een klein venster waarin je het kunt doen. En dan worden de mensen wakker en komen ze terug. Mensen willen niet op die manier gecontroleerd worden.

Het wordt erg moeilijk om dit allemaal te beheren.

Nu, de d-elite / delete heeft middelen van controle. Zij bezitten bijvoorbeeld de geldvoorraad. En dat weten we.

Het ding waar we het op de planeet Aarde collectief over eens zijn, wij mensen, dit is wat macht is geld, je weet dat ding … Ze drukken het, ze bezitten het, het is van hen. Dus, ze hebben enorme middelen, enorme financiële middelen.

Hun netwerken zijn oeroud. Ze zijn er altijd al mee bezig geweest. Dus macht en controle is echt wat ze hebben. Maar ze moeten heel, heel, heel hard werken om een bevolking te controleren die terug vecht.

Ze kunnen het niet over de hele planeet doen: met al hun middelen kunnen ze niet overal tegelijk doen wat ze nu in Australië doen. Te veel tegenwerking, te veel branden overal, ze kunnen het niet beheersen.

Dus hebben ze jou nodig om mee te doen met het plan. En dat doe je niet.

00:36:59

Wat je hebt is twee groepen aan beide kanten van de schaal.

Als je van hieruit naar de wereld kijkt, zeg je: “Dit is slecht! Dit is volslagen krankzinnig! Nee! Nee, ik zal niet toestaan dat je je doodsteek in mijn lichaam steekt! Omdat ik kan zien dat het niet veilig is en dat het niet nodig is! Nee!”

Misschien heb ik immuniteit, of misschien heb ik echte redenen. Ik ben weg! Ik ben er tegen!

“NEE!”

En de andere groep zegt:

“Maak het alsjeblieft gewoon beter! Laten we alsjeblieft gewoon weer normaal doen”.

… Er is geen weg terug naar normaal, dat gaat nooit gebeuren.

Maar zij geloven het.

“De wetenschappers op TV, dat zijn de autoriteiten. En zij weten het, zij weten het het beste. Zij zijn degenen die geïnformeerd zijn. Zij zeggen dat ik gewoon het ‘vaccin’ moet nemen, en we moeten natuurlijk allemaal gewoon ‘het paspoort’ krijgen. Dat is gewoon redelijk, want we willen veilig zijn.

“We willen Oma veilig houden, we willen de kinderen veilig houden, het is voor de kinderen. En voor Oma.

“Dus neem gewoon het vaccin. En iedereen moet gewoon het vaccin nemen. En als ze het vaccin niet willen nemen, bind ze dan vast en dwing ze, want zij zijn de slechten! Zij zijn degenen die de nieuwe varianten, de nieuwe varianten of de dingen die maken dat het vaccin niet werkt….”

Dit is die mening. OKÉ.

En dan is er nog de groep in het midden.

De groep in het midden is heterogeen. Het zijn wezens van de derde dichtheid die niet willen beslissen. Ze willen gewoon hun leven leiden. “Laat me gewoon met rust, ik wil het vaccin niet. Ik wil gewoon doen wat ik aan het doen ben.” Je weet wel, de rekeningen betalen en de kinderen eten geven, of het leven leiden dat ik kies. “Dat wil ik gewoon.”

Maar met een beetje druk kun je ze zover krijgen om dit te kiezen. Of als je druk uitoefent, zeggen ze “wacht, dat is niet oké” en kiezen ze dat.

Dus dat is echt wat er gebeurt. Deze twee groepen groeien, zodat de onbesliste uiteindelijk in het ene of het andere kamp terechtkomen.

Het was niet de bedoeling dat het er zo uit zou zien. Het was bedoeld om er zo uit te zien. Dat was hun bedoeling.

Hoe ziet het er dan uit? Het is een soort van: ze kunnen niet winnen als het een soort van zo is.

Want elke keer dat je de paramilitaire politie inzet, elke keer dat je de waterkanonnen opent op demonstranten, elke keer dat je demonstranten die alleen maar een bord willen vasthouden en zeggen “Nee! Ik doe dit niet!”, elke keer dat je die krachten op hen richt, verander je demonstranten in oproerkraaiers.

En elke keer als je dat doet, heb je mensen aan de zijlijn die zeggen: “Is dit onze democratie? Zijn dat onze politiemachten?”

En als je echte soldaten gaat inzetten, dan heb je een burgeroorlog.

En wat ik zeg is dat ze een wereldwijde burgeroorlog niet aankunnen. Ze verliezen.

En denk aan die politieagenten en vrouwen, die soldaten: zij wonen ergens. Ergens thuis is er hun familielid die, om hun eigen redenen, deel uitmaakt van deze groep die “NEE!” heeft gezegd.

Ergens binnenin hen is er een diepe dissonantie. Het is maar tot zover dat je bereid bent te gaan omwille van het salaris. Als je gevraagd wordt je tegen je eigen mensen te keren.

Dus het is een soort van wiskundige zekerheid: gegeven de tijd, als deze groepen samenkomen, breidt deze groep zich uit, en die groep krimpt.

Als deze groep merkt dat het “vaccin” echte gezondheidsproblemen veroorzaakt… En, vrienden: het gaat echte gezondheidsproblemen veroorzaken!

Nu al zijn de gezondheidsproblemen veroorzaakt door het “vaccin” onaanvaardbaar. Nu al draait de machine, de media, big tech, politici, wetenschappers, medici die onder controle zijn, nu al draait die machine op volle toeren.

Weet je, je kunt je een motor voorstellen die roodgloeiend staat, omdat hij zo snel draait, om het verhaal te controleren, om de leugen in stand te houden dat het “vaccin” veilig en effectief is, die machine staat al roodgloeiend.

Na verloop van tijd nemen de verwondingen door het vaccin toe. Na verloop van tijd wordt het erger en erger en erger. Elke nieuwe booster die je hebt gehad vermenigvuldigt de problemen, en heeft verdere verwoestende effecten op het immuunsysteem.

Er is dit kleine venster waarin je de controle over iedereen grijpt, want als je het niet krijgt in dat venster: dat gebeurt. Het is een wiskundige zekerheid. Het is druk aan het gebeuren.

00:42:56

(Wordt vervolgd.)

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org