maandag 22 november 2021

Morning Messages: Sterrenzelf Om Te Stralen ~ 22 november 2021 ~ Peggy Black

Sterrenzelf Om Te Stralen

Door: Peggy Black – 21 November 2021

Als mensen ontwaken uit hun onbewuste sluimer, die gevoelloze plaats in het bewustzijn waar ontkenning de frequentie en de gast is – als de kosmische energie blijft toenemen en het bewustzijn van de mensheid overspoelt met de vonk van hun eigen weten en kracht – zullen meer en meer boze mensen uit hun gevoelloze sluimer opstaan en beginnen te protesteren tegen de disfunctionele omstandigheden waarin ze leven. Jullie kunnen de onrust, de protesten en de woede zien of voelen die zich over de hele wereld manifesteren.

Jullie dienstwerk… en het dienstwerk van alle multidimensionale sterrenmensen die wakker en bewust zijn… is om een constante zuivere frequentie van liefde, vreugde, dankbaarheid en waardering vast te houden. Deze frequentie en deze resonantie van deze zuivere, hoge vibraties zullen fungeren als de fundering en de verankering die het nieuwe paradigma mogelijk maken, nu alles verschuift en zich verplaatst naar de hogere dimensies.

Jullie, samen met anderen, hebben je eigen persoonlijke dichtheid om te verheffen en te transformeren, alsook om de frequentie van de hoge vibraties vast te houden voor anderen om mee te resoneren. Sta jezelf toe te lachen, te spelen, in je vreugde te zijn, in je hart te zijn, en in je volle waardering voor dit prachtige spel te zijn. Onthoud dat je zo groot bent als de sterren. Dit lichaam en dit leven zijn slechts een kleine weerspiegeling van je grootsheid. Sta toe en nodig de volheid van je sterrenzelf uit om in je leven te stralen.

 ©2006 Peggy Black Alle rechten voorbehouden. U mag deze boodschap delen en verspreiden zolang er niets aan veranderd wordt, u de auteur vermeldt en deze copyright-vermelding en het webadres vermeldt: www.morningmessages.com

Deel vrijuit, geef door, blijf in je vreugde, dankbaarheid en waardering.

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org