maandag 22 november 2021

Het Venster van Mogelijkheid ~ 22 november 2021 ~ Judith Kusel

Het Venster van Mogelijkheid

Judith Kusel: 20 november 2021

De energieën gonzen op dit moment, en er komt zoveel naar boven dat nog losgelaten moet worden.

Het is het onderbewuste dat nu in beroering wordt gebracht, dus zeer diepe zielsgeheugenbanken, hetzij van dit leven in de 3D, of zelfs van andere levens. Alles moet eindelijk vergeven en losgelaten worden, zodat jij bevrijd kunt worden en de anderen ook.

We hebben nu de kans om onszelf werkelijk los te maken, onszelf te bevrijden van de 3D-matrix. Ik heb dat gedaan en er waren zelfs draden die ze hebben verwijderd.

Deze matrix was verbonden met jullie schedelgebied, en aangezien de Alta Major chakra nu weer volledig geactiveerd is, kan dit inderdaad vragen om de oude matrixprogrammering, de controleboxen uit Atlantis voorgoed los te laten.

Deze zien eruit als microchips, en zijn rond. Tentakels hebben de neiging om naar beneden te gaan, de ruggengraat in, en deze te verstoppen, en in het keelgebied. Dus maak ook het Keel chakra vrij.

Het is het terugbrengen van de Kracht van Vrijheid van Spreken, en inderdaad om volledig in je eigen zielenkracht te staan en inderdaad om je hoogste waarheid met liefde te spreken en te leven.

Wanneer dit verwijderd is, kunnen jullie veel gemakkelijker naar eenheidsbewustzijn, evenwicht en heelheid gaan, want de afscheidingsprogrammering van Atlantis is eindelijk uit jullie onderbewustzijn verwijderd, evenals alles wat er na Atlantis is gecreëerd.

Jullie hebben vrije wil en keuze.

Jullie kunnen kiezen om gewoon door te gaan in de Oude Aarde zoals voorheen.

Of ervoor kiezen om eindelijk toe te staan dat alles wordt gezuiverd en inderdaad oplost wat nu niet langer jullie hoogste zielenheil dient en inderdaad in de volheid van jullie zielenmeesterschap, eenheid en harmonie binnen en buiten, en in het nieuwe Lichtlichaam en volledig herboren in de Nieuwe Aarde.

Het is uiteindelijk zo bevrijdend, om eindelijk in de volheid van Zijn te stijgen, en die diepe innerlijke balans te vinden, en heelheid, eenheid, harmonie en onvoorwaardelijke liefde, in steeds grotere mate.

Hoe meer je opstaat in het Nieuwe, hoe meer je beseft wat ware vrijheid is.

Je vindt je vleugels en je vliegt nu inderdaad hoger dan je voorheen kon dromen.

 

Judith Kusel

 

 

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org