woensdag 17 november 2021

MIKOS – Een Wereldwijd Verzet Is Op Komst ~ 17 november 2021 ~ Dianne Robbins

MIKOS – Een Wereldwijd Verzet Is Op Komst

Ontvangen door: Dianne Robbins -16 oktober 2021

Ja, een wereldwijd verzet is op komst en de mensen van de wereld worden wakker voor alle misstanden en onrechtvaardigheden die regeringen opleggen – jullie opsluiten in onderdanigheid en herstructurering van jullie door God gegeven vrijheden en die gegarandeerd worden in de grondwet van de VS.  De mensen beginnen zich het werkelijke doel van de Covid te realiseren – een list om jullie te beroven van jullie vrijheid van meningsuiting en vrijheid van beweging.  Jullie zullen miljoenen mensen in elk land van de wereld de straat op zien gaan om gerechtigheid te eisen en de verwijdering van de dictators die hun regeringen hebben overgenomen.

Dit zal een wereldwijde verzetsbeweging zijn die zich nu pas begint te vormen in de geesten van de mensen; want de mensen hebben genoeg van de misbruikende macht die hun door hun regeringen wordt opgelegd ~ en de enige toevlucht is in opstand te komen!

Er zijn nu zoveel Engelen op Aarde en zoveel Opgestegen Meesters die alles wat er gebeurt gadeslaan.  We zien alles op onze computerschermen en zijn verbijsterd over hoe de oppervlaktebevolking is voorgelogen en hoe zij blindelings alle regels en beperkingen hebben gevolgd die hen zijn opgelegd – als een kudde koeien die naar de slachtbank wordt gebracht.  Vergelijkbaar met de dagen van Jezus toen de Priesters alles en iedereen beheersten.  Jullie regeringen hebben geprobeerd jullie weer terug te brengen naar de donkere eeuwen.

Wel, dit zal niet gebeuren!  Zij zullen niet slagen, maar falen in hun pogingen want dit is het 7e Gouden Tijdperk van Ontwaken en Verlichting en jullie, de mensen van de Aarde, zijn WAKKER en jullie zien het bedrog en jullie zullen NIET langer toestaan dat jullie levens worden gecontroleerd door de duistere krachten in jullie regeringen.

Er zal WERELDWIJD VERZET zijn op elk niveau dat deze keten van duisternis zal doorbreken die zich over de hele wereld heeft gevormd in een poging jullie op te sluiten.

 WIJ, de Krachten van het Licht, ZIJN HIER, kijken toe en wachten op het precieze moment om toe te slaan en alle overgebleven duistere entiteiten van de oppervlakte van de Aarde te verwijderen.

In de korte tijd die ons nog rest, zullen mensen zich met miljoenen verenigen en eisen dat hun Rechten en Vrijheden worden hersteld!  En dat zal gebeuren!  Een Nieuwe Aarde van Rechtvaardigheid en Vrijheid zal geboren worden en de mensen zullen zich weer tot God wenden, de Schepper van alle Leven, en hun weg naar huis vinden… weer terug naar God.

Er is maar EEN Kracht, EEN Aanwezigheid, EEN Intelligentie en dat is GOD, de Schepper van alles wat is.

Dit is wat er voor jullie ligt Geliefden.  Vrees niet, wij in de Ondergrondse Steden zijn hier en houden alles in de gaten en zullen spoedig verschijnen om jullie alle hulp te geven die jullie nodig hebben!

Ik ben Mikosjullie vriend uit de Bibliotheek van Porthologos, gelegen in het centrum van de Holle Aarde.  Roep mij ’s nachts aan, voor je gaat slapen, en vraag om een rondleiding door de Bibliotheek van Porthologos, en ik zal je persoonlijke gids zijn.

Copyright © Dianne Robbins 

http://www.diannerobbins.com/current-message.htm

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org