maandag 22 november 2021

Kosmos & Ascensie Journaal Maandag 22 november 2021 ~ Marjolein Ingrid Soulpursang


Kosmos & Ascensie Journaal
Maandag 22 november 2021

EEN HOOGSPANNINGS ENERGIE IS VOELBAAR GEEFT VERHOOGDE NERVOSITEIT. DE HARTSLAG VAN GAIA KLOPT LUID EN DUIDELIJK IN ONZE KEEL EN SCHUDT ONS COLLECTIEF FLINK WAKKER! FLINKE HOEVEELHEDEN AAN STRESSHORMONEN WORDEN COLLECTIEF UIT DE CELLEN GESPOELD OM PLAATS TE MAKEN VOOR DE INSTROOM VAN PUUR GODDELIJKE ENERGIE!

***FREQUENTIESTIJGING VAN 246 x***INSTABIEL AARD MAGNETISCH VELD GEEFT DUIZELIGHEID EN MISSELIJKHEID DOOR DE DEINING IN DE ATMOSFERISCHE LAGEN***SR PIEKEN TOT 46 Hz TREKKEN ONS DIEP DE AARDE IN en OPENEN ONS HART EN HOGERHART MET UITSTROOM VAN OUDE ZWARE SLIJMERIGE OUD ZEER***ZONNEWINDEN KP 1-3 BLAZEN ONS KARMISCHE LYMFESYSTEEM FLINK SCHOON***

De SR pieken laten pieken tot 46 Hz zien, deze pieken trillen onze gevoelsbanen vanaf onze middenrug [durale zak] flink schoon met uitstoot van oude aangeplakte energie die vervolgens ons darmvlies wordt in geslingerd en je het gevoel van een overvolle wasmachine ervaart in je buik; opgeblazen, misselijk, onrustig, maagspanning..

Vanaf 40 Hz opent ons hart voor de hogere dimensies en lichtcodes. Dit geef veel lymfe doorstroming met als gevolg; pijnlijke liezen ,oksels, borsten, darmen, knieholtes, middenrif, drukkend/gespannen maaggebied, keelpijn, pijnlijke nek en halsklieren tgv het opruimen van de afvalstoffen[fagocytose].

Ons kristallijnen lichaam is zeer gevoelig voor solaire, lunaire en lineaire golven. Via onze nekwervels lijnen we nu volledig en razendsnel uit met onze blauwdruk= oorspronkelijke vorm= verbonden aan het skelet.

Dit geeft druk en spanningspijnen langs de wervelkolom en mn tussen de schouderbladen! [tip; een warm flesje water tussen je schouderbladen leggen helpt] Tussen je schouderbladen zit het grootste energieportaal van vloeibaar licht[liquor] en o.i.v de drukkende kosmische golven wordt nu deze portaal doorgedrukt en opgeschoond!

Een stroom zonnewind slingert over het magnetisch veld van de aarde en blaast ~ 600-700 km / s.= ze veroorzaken een onrustig zenuwstelsel met hartfladderen, hartkloppingen, hart overslaan, hartritmestoornissen, stress, onrust, benauwd, drukgevoelens borstbeen, emotionele ontladingen. Vooral de druk op de nervus vagus is groot; het hart klopt je in de keel!

Wederom is de energie gestegen met 246 x tov de tsunamigolf van gisteren.

Onbegrijpelijk voor ons om te bevatten nog! Deze megagrote vloedgolf van zuiver wit licht zorgt ervoor dat we mogen ontwaken en opstijgen naar grote en ongekende hoogten en is pure evolutie. Hij lost onze ego pantser oftewel lymfepantser op!

VEEL ACTIVATIE VAN ONZE KLEINERE CHAKRA'S!
GEEFT VEEL DETOX VAN ONS LYMFESYSTEEM[ oplossen van ons lymfe=ego=pantser tussen chakra 3 en 4 aan de voorzijde van je lichaam]:
-koude rillingen, snotterig, grieperig, moe, longklachten, diepvrieskou, darmklachten, pijnlijke lymfeklieren, keelklachten, intense eenzaamheid, verlatenheid.
pijnlijke borsten, gewrichtsklachten, drukgevoelens schedel-nek en wervelkolomroute, gevoel van desoriëntatie en vergeetachtigheid tot aan geheugenverlies, controle drang, behoefte aan cocoonen, gevoel in multidimensionale werelden tegelijk te "lopen" etc,

Een zware eenzame en beangstigende donkere weg is de noodzakelijke zijweg op weg naar het verlichte midden pad!

Uiteraard ervaren we de krachten van het hoge frequente licht op ons fysiek lichaam als een zware druk omdat ons koolstoflichaam omgezet aan het worden is in diamanten licht o.i.v deze hoge druk!

Laten we als zoekende zielen verheugd zijn dat we dit mogen meemaken. We zoeken dit licht al zolang en maakten een innerlijke diepe en ongekende crisis door en vroegen ons wanhopig af waarom? Hierom dus. De diepe crisis en het eenzame en verloren gevoel dwong ons naar binnen te keren en door de duisternis af te dalen wanhopig een uitweg te zoeken.

We leefden horizontaal en vervulden onze emotionele behoeften, hierbij keken we door een bril; het rechter brillenglas liet licht zien en het linker brillenglas liet zwart zien, het lichte glas was goed en mooi en oké, was winnen en macht, bezit, aanzien, materieel voordeel, de buitenkant dus en het zwarte glas liet het mindere zien, fout, verkeerd, niet mooi, lelijk, verliezen, armoede, minderwaardig etc .etc.. Dualiteit dus en ego oftewel de 3e Dimensie. In een crisis kom je door het donkere brillenglas te zien en zo voel jij je dan ook; minderwaardig, lelijk, grauw, onbeduidend, armoedig, vermoeid alleen en verlaten.

Het dwingt je nu door deze donkere brillenglas naar binnen te keren uit pure wanhoop en gaan we verticaal naar beneden en weer naar boven. We ontmoeten de zwarte slang= staat symbool voor de slingerende dikke darm overlopend in de dunne darm en eindigt in de maag, slokdarm, om uit te komen in de mond waar de zwarte slang zijn woede en frustratie, angsten en onmacht in uitspuugt,en het uitschreeuwt als een oerschreeuw,
Zijn vastgehouden gif zo verwijdert uit zijn systeem.

We doorlopen dus in omgekeerde volgorde ons spijsverteringsstelsel, vandaar de uitdrukking-je shit opruimen!.

Uiteindelijk komt het erop neer dat in onze darmen heel veel oud zeer vastzit [immuunsusteem=lymfe=koude stroom alsof je onder een ijslaag ligt,] Dit stamt nog uit de kindertijd toen ons brein nog niet volgroeid was en vele pijnlijke ervaringen zich hebben vastgezet [lymfe-egopantsering chakra 3-4 ] Dit egopantser lost nu geleidelijk op o.i.v de binnenstromende lichtgolven. Dit egopantser is dus letterlijk de plek waar jij in de kou stond, ongezien, ongehoord en verlaten van iedere vorm van warmte en steun. Dit wordt nu flink aan ons gespiegeld door de wereld om ons heen deze oude pijn = triggerpoints 'aanraken" [fibromyalgie].

Veel vastgehouden en weggestopte verdriet komt los nu we ons alleen en verlaten voelen op deze heilige=helende eenzame weg. [in de darmlussen opgeslagen middels een slijmlaagje]
In omgekeerde volgorde komt deze shit er nu uit en het is nogal wat, het kan er zelfs via je neus uitkomen in de vorm van slijm!
Signalen dat we mogen loslaten en onze zielenpad vervolgen zoals we bedoeld zijn in onze puurste vorm zonder vervormingen en zonder afhankelijkheid van anderen hun mening.

De emotionele afhankelijkheids banden [aanhechtingsbanden -en pezen aan je skelet] worden losgemaakt van iets of iemand buiten onszelf. Zodat we weer in de juiste en perfect op maat gemaakte pasvorm [oospronkelijke blauwdruk]. Dit veroorzaakt de groeipijnen en het gevoel zowat uit je borstkas te knappen=expansie van ons lichtlichaam.

SYMPTOMEN Voor velen van ons is de druk weer sterk voelbaar!
Druk op de schedel en hersenen, wervelkolom en skelet, activatie zenuwstelsel en draaiingen als een overvolle wasmachine in chakra 3, grieperigheid, diepvrieskou, opgejaagdheid, rillen, trillen, shaken en beven hartritmestoornissen, benauwd, opgeblazenheid, pijnlijke lymfklieren, darmklachten, gassen, slapeloosheid, stress en onrust omdat we niet meer mee kunnen komen in de haastige wereld vol druk en sociale verplichtingen en to-do's, gevoel iets te zijn vergeten, soms heftige heup, benen en voetklachten, gezwollen lymfeklieren, heftige depressieve gevoelens tgv de energieverschuivingen in je lichaam=pure opruiming.
De verhoogde energiegolven geven weer een versnelling van het lichtlichaam en dus pijn en spierklachten incl. vibrationele griep. Doordat we gedwongen worden tot rust gaan de organen ont -stressen en gooien allerlei opgehoopte emoties en afval eruit, zo loopt chakra 3 snel vol en is overgave gevraagd. Het lichtlichaam ontwaakt en is bezig met he uitlijnen en licht geeft eerst fysiologische pijn.

***TIP: Een echte aanrader tijdens ascensie zijn de speciale en bovenal goed aardende wellness producten van Natural Upgrade. Ze geven bv gelijk een goed aarding aan je voeten mbv de Feetcare of bv de Bodybutter die je energetisch beschermt. Ik ben er enorm dankbaar voor dat ik ze ben gaan gebruiken. www.naturalupgrade.nl

Marjolein Ingrid Soulpursang