zondag 21 november 2021

Korte update Zondag 21 november 2021 ~ Marjolein Ingrid Soulpursang



Korte update
Zondag 21 november 2021
Immense invoer van fotonen energie, met vandaag zonnewindsnelheden van >700 km/sec die ons lymfesysteem doorblazen.

Gevoel van onder hoogspanning te staan, grote onrust dmv massale uitstoot stresshormonen uit de cellen. Spierkrampen, pijn, snel overprikkeld en met rust gelaten willen worden alles is teveel, verdrietig, hoofdpijn, voor en achterhoofdpijn, slaapstoornissen, pijnlijke drukkende borstkas, futloos, moedeloos, stroom aan negatieve gedachtenvormen= oude lymfe, pijnlijke lymfeklieren, brandende voetzolen, pijn onder en midden rug ter hoogte van nierchakra punten, extreem moe en uitgeteld zijn. Dit alles tgv activatie keelchakra en thymus.

Ik lig het hele weekend languit, zo sterk en extreem raast de fotonen energie door chakra 5= stroomnetwerk en slaap al 2 nachten niet door voortdurende gedachten stromen en herinneringen die niet te stoppen zijn.

De bijnieren reageren op deze hoge lichtinfusies met uitstoot van enorme hoeveelheden aan stresshormonen met als gevolg; onrust, stress, paniekerig, gevoel wat gebeurt er, wat is er aan de hand en de controle op al het gebeuren willen houden=oude zelven vanuit het vecht/vlucht/bevries/verstijf mechanisme.

Pittige rollercoasters, veel onrust collectief voelbaar.

Marjolein Ingrid Soulpursang