maandag 22 november 2021

Energie Update ~ Judith Kusel


We hebben nu de kans om onszelf echt los te maken, onszelf te bevrijden van de 3D-matrix. Ik heb dat gedaan en inderdaad waren er zelfs draden die ze verwijderden.

Deze matrix was verbonden met je schedelgebied, en aangezien de Alta Major chakra nu weer volledig is geactiveerd, kan dit inderdaad vragen dat de oude matrixprogrammering, controleboxen van Atlantis voor altijd worden vrijgegeven.

Deze zien eruit als microchips en zijn rond. Tenticels hebben de neiging om naar beneden te gaan in de wervelkolom en deze te verstoppen, en in het keelgebied. Reinig dus ook het Keelchakra.

Het brengt de kracht van vrijheid van meningsuiting terug, en inderdaad om volledig in je eigen zielskracht te staan ​​en inderdaad je hoogste waarheid met liefde te spreken en te leven.

Wanneer dit wordt verwijderd, kun je veel gemakkelijker naar Eenheidsbewustzijn, balans en heelheid gaan, want de scheidende programmering van Atlantis wordt uiteindelijk verwijderd uit je onderbewustzijn, evenals alles wat na Atlantis is gecreëerd.

Je hebt vrije wil en keuze.