woensdag 17 november 2021

De 9D Arcturiaanse Raad ∞ Jullie Pad Naar Verlichting ~ 17 november 2021 ~ Daniel Scranton

De 9D Arcturiaanse Raad ∞ Jullie Pad Naar Verlichting 

Gechanneld door Daniel Scranton – 15 November 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om ons met jullie allen te verbinden.

We hebben ervan genoten getuige te zijn van het mysterie dat het onbekende voor de mensheid is en hoe jullie verschillende manieren hebben gevonden om met de angst om te gaan die rond het onbekende opkomt. Er zijn zoveel dingen in het leven daar op Aarde die vereisen dat je ergens in gelooft omdat ze onkenbaar zijn. Bepaalde dingen kunnen bewezen worden en steeds weer herhaald worden, zoals het kookpunt van water, het vriespunt van water, enzovoort. Maar in hoeveel van de aspecten van jullie leven moeten jullie geloven in iets dat niet empirisch, wetenschappelijk bewezen kan worden? Het zijn er te veel om op te noemen.

Wat doe je dan met het mysterie van het onbekende? Wel, er is één manier om het onderwerp van het onbekende te benaderen dat jou meer voldoening zal schenken dan het lezen van om het even welk boek, het bijwonen van om het even welke lezing of het bekijken van om het even welke video. Je hebt het vermogen om stil te zijn, naar binnen te gaan, en het onkenbare zich aan je bekend te laten maken. En wat we soms ook zien is hoe gefrustreerd mensen kunnen raken wanneer ze precies doen wat we zojuist hebben gezegd en geen verifieerbaar antwoord krijgen op een vraag, op een dilemma, of op iets zo belangrijks als de betekenis van dit alles.

Wij begrijpen waarom zovelen de pogingen om een innerlijk weten te hebben laten varen, en wij zouden zeggen dat een innerlijk weten geen woorden behoeft te hebben die ermee verbonden zijn. Je hoeft geen theorie over alles te ontwikkelen. Je hoeft geen verhaal te krijgen over het onbekende en je vervolgens aan dat verhaal vast te klampen wanneer je naar binnen gaat en je vrede, liefde en mededogen in jezelf vindt. Dan heb je alles wat je nodig hebt. Als je naar binnen gaat omdat je iets heel waardevols bent kwijtgeraakt, en je wilt dat de Bron, of je gidsen, of je hogere zelf je vertellen waar het is, dan zou je teleurgesteld kunnen weglopen, en wij begrijpen frustratie en teleurstelling.

We genieten er niet van om te zien hoe jullie die ervaringen hebben, maar wanneer je voorbij de behoefte aan antwoorden of aan een solide richting die je gegeven zou kunnen worden stapt, en in plaats daarvan geniet van de stilte, en je geniet van het voelen wat er in je omgaat, dat is wanneer je een van de mysteries oplost. Want als je dat kunt doen, met succes, dan maakt het niet uit wat er gebeurd is met het bezit dat je kwijt was, en kun je je ook opgewonden voelen over het ontdekken van wat onbekend is door het te ervaren. Het hebben van een ervaring is zoveel waardevoller dan het hebben van een filosofie waarin je van ganser harte gelooft en waarin je zelfs verstard raakt door erin te geloven.

Wij nodigen jullie uit om je armen wijd open te houden voor het onbekende en dat wat niet bewezen kan worden. Jullie willen het niet allemaal uitgedacht hebben, niet echt. Jullie willen niet stagneren omdat jullie alles in steen hebben opgeschreven. Jullie willen flexibel zijn, en jullie willen alles wat jullie meemaken zien als een leuk avontuur. Dat is de weg naar verlichting, wat ons betreft. En onderweg zullen jullie veel verschillende overtuigingen uitproberen. Jullie zullen vertrouwen hebben in veel verschillende leringen en manieren om naar de wereld te kijken en in de wereld te zijn, en het is onze hoop dat jullie op een bepaald moment op jullie reis beseffen dat de enige plek voor jullie, de enige manier om werkelijk te begrijpen en te weten, is om naar binnen te gaan en stil te zijn.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben ervan genoten om met jullie in contact te komen.”

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org