zaterdag 20 november 2021

De 9D Arcturiaanse Raad ∞ Is Er Op Dit Moment Een Spirituele Oorlog Gaande? ~ 20 november 2021 ~ Daniel Scranton

De 9D Arcturiaanse Raad ∞ Is Er Op Dit Moment Een Spirituele Oorlog Gaande?

Gechanneld door: Daniel Scranton – 19 November 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij om ons met jullie allemaal te verbinden.

Elke keer dat we ons met jullie verbinden, maken we nieuwe wegen voor jullie groei en evolutie in jullie wakker. Wij zijn altijd op zoek naar de ingangspunten, de gaten in jullie bewustzijn om iets naar binnen te laten glippen dat jullie niveau van bewustzijn van jezelf zal verhogen. Wij wijzen jullie voortdurend terug naar jezelf, in plaats van jullie informatie te geven over wat er daarbuiten gebeurt, of wat er gaat gebeuren. We zouden jullie veel liever de handleiding geven over hoe je kunt creëren wat je daarbuiten wilt en hoe je een tijdlijn kunt kiezen, en dat is dus wat we doen.

En jullie helpen je meer bewust te worden van wat er in jullie omgaat, jullie helpen te ontwaken tot de waarheid van wie jullie werkelijk zijn, dat is waar het ons allemaal om gaat. We willen dat jullie jezelf voeden met goed-voelende energieën. Wij adviseren jullie je te richten op wat goed voor je voelt en wat je wilt creëren, in plaats van je te richten op waar je bang voor bent of wat er zou kunnen gebeuren waarvan je niet wilt dat het gebeurt. Wij willen dat jullie begrijpen dat de enige spirituele oorlog die op dit moment gaande is, zich afspeelt binnen het bewustzijn van ieder wezen en dat wanneer je innerlijke vrede bereikt, je ook vrede buiten je bereikt. Wanneer je je bewustzijnsniveau verhoogt, dan zie je geen woorden, handelingen en overtuigingen in anderen die een lager trillend bewustzijn vertegenwoordigen.

Jullie zijn geen spirituele krijgers in bijbelse zin, waar jullie verondersteld worden diegenen te verslaan die, volgens jullie definitie, de boosdoeners zijn van de planeet Aarde en het heelal in het algemeen. Dat is het niveau van bewustzijn dat oorlogen begint op jullie planeten in deze Melkweg van ons, en er zijn te veel oorlogen geweest in de geschiedenis van onze Melkweg. Het is tijd om een einde te maken aan de strijdersmentaliteit en degenen te zijn die vrede zoeken, die vrede vibreren, die vrede uitstralen, en het begint allemaal bij jullie en jullie bewustzijn. Misschien denk je gedachten zo consequent en geloof je iets met heel je hart, en als zodanig ben je je er totaal niet van bewust dat je rondloopt met wrok, angst en het zoeken om de strijd aan te gaan met iemand, zelfs als het verbaal is, omdat je zo standvastig vasthoudt aan je overtuigingen.

Wanneer je de strijd opgeeft, ontdek je dat er in de eerste plaats nooit iets was om tegen te vechten, want het is op dat moment dat je je ervan bewust wordt dat jij de Bron van dit alles bent. Jij bent de Schepper, en er is niets dat je niet kunt creëren, maar je moet beginnen met je vibratie. Je vibratie is je primaire creatie. Het is de hele tijd actief, of je het nu voelt of niet, en als we je ervan kunnen overtuigen om meer aandacht te besteden aan je vibratie door middel van deze transmissies, dan hebben we ons doel bereikt om ons in de eerste plaats met jou te verbinden.

Je kunt alle andere verhalen elders krijgen, maar het enige verhaal waarin wij geïnteresseerd zijn is het verhaal dat jij creëert met je vibratie en of je wat veranderingen in dat verhaal wilt aanbrengen. Wij zullen jullie de gereedschappen blijven geven om dat te doen, dat zijn de sleutels tot het koninkrijk, en het koninkrijk van de Hemel is in jullie. Het is niet alleen daarbuiten in de vijfde dimensie, wat geen plaats is, maar een staat van zijn. En je controleert je staat van zijn met je bewustzijn, wat betekent dat je elke dag het vijf dimensionale bewustzijn voor een tijdje kunt vasthouden, en je kunt het voor een beetje langer en een beetje langer vasthouden, en je kunt je eigen deel ervan creëren, je eigen stukje Hemel, hier, op dit moment, op de planeet Aarde.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben genoten van onze verbinding met jullie.”

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org