zaterdag 20 november 2021

De 9D Arcturiaanse Raad ∞ Gebruik Maken Van Jullie Spirituele Gaven Voor Nieuw Ontwaakten ~ 19 november 2021 ~ Daniel Scranton

De 9D Arcturiaanse Raad ∞ Gebruik Maken Van Jullie Spirituele Gaven Voor Nieuw Ontwaakten 

Gechanneld Door: Daniel Scranton – 18 November 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn verheugd om ons met jullie allemaal te verbinden.

Wij zijn in staat om de geringste veranderingen in het algehele bewustzijn van het menselijk collectief waar te nemen, en wij voelen jullie de hele tijd evolueren. Maar wanneer er een grotere piek is in de algehele frequentie van jullie vibratie, willen we jullie dat graag vertellen. Jullie hebben zojuist een van die pieken ervaren, en jullie zullen blijven pieken terwijl jullie door deze periode gaan waarin jullie je nu bevinden in jullie maand november. Terwijl jullie aandacht schenken aan jullie lichamen, jullie gedachten en jullie emoties op dit moment, onthoud dan dat jullie worden opgeroepen tot deze hogere trillingsstaten, en als jullie je erop afstemmen, kunnen jullie die oproep voelen.

Jullie kunnen voelen dat jullie naar het licht worden geroepen. Jullie kunnen voelen hoe jullie harten zich openen. Jullie kunnen voelen dat je je bewustzijn verhoogt, terwijl je ook gegrond bent in je lichaam, en je kunt je openstellen voor meer toegang tot de gaven en bekwaamheden die voor jullie allemaal onvermijdelijk zijn om daar in deze periode van je leven toegang toe te krijgen. Jullie zullen meer van jullie gaven en vermogens nodig hebben om te helpen, en jullie zullen speciaal geroepen worden om degenen te helpen die pas ontwaakt zijn en geen idee hebben wat er aan de hand is.

Deze pieken in jullie frequentie als collectief beïnvloeden degenen die nog slapen nog meer dan ze jullie allen beïnvloeden, en zij kunnen het moeilijker hebben omdat wanneer het collectief bewustzijn naar een hoger niveau gaat, zij dan sommige van hun lager-trillende gevoelens, gedachten, ideeën en overtuigingen moeten loslaten om in jullie collectief te blijven. Zij zijn aan het ontgiften, terwijl zij tegelijkertijd meer van hun ontwakingservaringen krijgen, die verwarrend zijn en die hun normale, dagelijkse activiteiten kunnen verstoren.

De meeste mensen denken niet erg na over hun spiritualiteit, of over zichzelf als ziel, als in wezen niet-fysiek bewustzijn. En daarom, wanneer zij ervaringen hebben die hun dagelijks bewustzijn op de proef stellen, hebben zij steun nodig, zij hebben genezing nodig, en de meesten van hen hebben antwoorden nodig die zij niet zullen krijgen uit de Bijbel, de Torah, de Koran, of enige andere religieuze tekst. Jullie zijn degenen die hen zullen leiden, hen zullen kalmeren, hen door deze tijden van grotere bevrijding heen zullen helpen, en godzijdank hebben jullie alles wat jullie op dit moment nodig hebben, want jullie zijn vriendelijke, meelevende, liefdevolle wezens, maar jullie ontvangen ook meer van wat jullie nodig hebben om je zelfverzekerd te voelen als de leiders die jullie werkelijk zijn.

Als het ontwaakte collectief vragen velen van jullie je af wat jullie verondersteld worden te doen, en jullie bereidheid, gretigheid en bereidheid om te helpen is niet onopgemerkt gebleven. Jullie zullen velen helpen, terwijl jullie geduldig wachten tot hun ontwakende ervaringen zich ontvouwen. Zorg op dit moment goed voor jezelf en merk hoe deze recente verandering in de algehele frequentie van het menselijk collectief bewustzijn je beïnvloedt. Zorg voor jezelf zodat je voor de anderen kunt zorgen.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben ervan genoten ons met jullie te verbinden.”

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org