zaterdag 16 oktober 2021

Kryon: Attributen van de Ziel Deel 1 – The Bigger You ~ Lee Carroll


Kryon: Attributen van de Ziel Deel 1 – The Bigger You

Gegroet, dierbaren, ik ben Kryon van Magnetic Service.
We hebben zo vaak gezegd dat dit geen wereldwijde boodschap is, maar eerder een persoonlijke boodschap. Dat zeggen we nog een keer. Dit zijn inderdaad moeilijke tijden voor zo velen, en toch zijn we jullie eraan blijven herinneren dat de verschuiving er is. Deze verschuiving, die werd voorspeld door de Ouden, werd ook vele malen voorspeld in mijn channeling voor 2012 – en het is er. Bijna een decennium in, nu zie je waar we het over hadden. Het is niet noodzakelijk dat deze verschuiving je oorlogen tussen landen brengt waarvan je dacht dat ze op dit moment zouden kunnen gebeuren. In plaats daarvan is het een oorlog van donker en licht, en je begint de attributen en de resultaten ervan te zien.

De antwoorden die eerder vandaag [in de uitzending] werden gegeven, gingen over het weggaan van de laagbewustzijnsstrijd naar een plek in je geest waar je je eigen grootsheid kunt zien en voelen. Dit helpt je om deze tijden door te komen. Er zijn verschillende aspecten van deze oplossing. Hoe breng je deze planeet naar meer licht of naar meer vrede? Dat is één aspect, maar terwijl je het doet, hoe overleef je het? Hoe kun je coherent zijn met dat wat spiritueel is, als er overal om je heen het 'geluid' van duisternis is?

Dus nu zullen we je een reeks gechannelde berichten brengen om je te helpen meer te begrijpen van wie je bent, om je te helpen die plaats te bereiken. De vier kanalen van deze maand [in de wekelijkse uitzendingen] zullen "Attributen van de menselijke ziel" heten. Er zullen vier kanalen zijn, allemaal voor iedereen beschikbaar. Dit is de eerste. [www.kryon.com/freeaudio]

Dierbaren, we hebben over de Ziel gesproken sinds we in 1989 aankwamen. Eenendertig jaar geleden begonnen we met berichten over de Menselijke Ziel. In 2014 vroeg ik mijn partner om dit samen te voegen in een lesprogramma waarin we spraken over De Negen Eigenschappen van de Menselijke Ziel , en hoe ze verbonden waren met je leven, je Akasha, en alle stukjes en de delen van jou die esoterisch - zelfs je aangeboren. We zullen inderdaad een deel van die lering opnieuw doen, maar voor nu wil ik het hebben over vier buitengewone eigenschappen waaraan je op dit moment herinnerd moet worden, zodat je zult begrijpen wie je bent.

Lieverds, als jullie jezelf zouden kunnen zien zoals wij jullie zien, zou het jullie de adem benemen. Prachtig ben je, en we hebben het niet alleen over je biologie in een huid, met een brein en enig bewustzijn. Inderdaad, dat is zo vaak de volledigheid van hoeveel van jullie jezelf zien. Je gebruikt dit model van hoe je jezelf herkent om al je vragen te beantwoorden: “Hoe kom ik van A naar B in deze wereld? Hoe ga ik deze puzzel van het leven vandaag oplossen en er doorheen komen?”

De grootste frustraties van het menselijk bewustzijn komen voort uit het proberen multidimensionale puzzels op te lossen met behulp van lineair denken. O, er is zoveel meer aan de hand! Ik wil je eraan herinneren hoe groot je bent.

DE MENSELIJKE ZIEL
De menselijke ziel is een spiritueel deel van jou dat wereldwijd wordt erkend. We hebben dit al eerder gezegd. Elke religie en elk geloofssysteem op de planeet heeft een soort metafoor voor een "grotere jij" - een ziel. Eeuwenlang, en zelfs vandaag de dag, praten zeelieden die de oceanen bevaren [en, sinds de twintigste eeuw, vliegtuigbemanningen die de vliegtuigen besturen] over het aantal zielen aan boord. Er is een erkenning, van het grootste deel van de mensheid en van de hele Schrift, dat er iets groters is dan jij dat op de een of andere manier in jou woont.

Het is jammer, lieverds, dat op een lineaire planeet met lineaire geloofssystemen, met een magnifieke, liefhebbende God, je zou worden verteld dat de Ziel om één reden bestaat: om gestraft of beloond te worden aan het einde van een menselijk leven. Het is bijna alsof de ziel [waargenomen wordt als] een soort voertuig dat bestaat om vast te leggen hoe je handelt gedurende de korte tijd dat je op aarde in je lichaam bent, en dan brengt het het resultaat daarvan naar een hiernamaals met horror of schoonheid. Klinkt dat goed voor jou? Dat verhaal is lineair, zwart-wit en lijkt heel erg op een menselijk verhaal.

Luister, geliefden: je ziel is een deel van de creatieve bron. Wist je dat? Het bestaat al sinds God. Het verhaal of verhaal dat je is verteld, is de versie van een arm kind van iets dat veel grootser is dan alles wat je je kunt voorstellen.

Ik wil praten over hoe groot je bent. Hoe groot is de ziel van een mens? Er zijn mensen die er afmetingen op hebben gezet. De menselijke ziel kan niet worden gemeten. In plaats daarvan meten velen het “3D-energieveld” dat rond een fysiek lichaam wordt gecreëerd, de Merkabah. Dat is een soort spirituele bubbel om je heen in lineaire vorm terwijl je over de planeet loopt. Dat energieveld is acht meter breed rond ieder mens. Dat is echter niet jouw Ziel.

SPIRITUELE LOGICA
Laten we het hebben over een diepgaande logische puzzel. Het is een kwestie van timing en het toont een menselijke vooringenomenheid die de spirituele realiteit altijd in de weg staat.

Wanneer kregen mensen hun ziel? Het antwoord is ja. Het is een schijnbaar onzinnig antwoord, maar het is het enige dat kan worden gegeven. Dat hebben ze nooit gedaan! In plaats daarvan was het altijd zo. Denk daar even over na.

Het is waar dat multidimensionale concepten moeilijk te onderwijzen en te begrijpen of te herkennen zijn, omdat de mens lineair is. Voor een logische menselijke geest heeft alles een begin en een einde in jullie dagelijkse realiteit op de planeet. Of het nu uw leven is, of uw auto, of een paar sokken, of een touwtje, of daglicht - het heeft een begin en een einde. Daarom heb je de neiging om dezelfde perceptie op alles toe te passen – totdat je bij God komt.

Wanneer mensen vragen: "Wanneer was het begin van God?" Het antwoord is: "Er was er geen, omdat God er altijd was." Dit is een ware uitdrukking, maar het is niet begrijpelijk voor een mens. Dus zelfs binnen deze discussie realiseer je je dat er sommige dingen zijn die niet overeenkomen met je bekende natuurkunde met God, of de timing van spirituele dingen. De eersten die hun hoofd knikken in overeenstemming met deze verklaring, zijn kwantumfysici, die ook deze zelfde raadsels in hun werk ontdekken.

Dus, geliefden, laten we wat spirituele logica gebruiken: als je ziel deel uitmaakt van Gods Creatieve Bron-energie, dan was het, net als God, altijd zo. Jij, hoe groter jij, de Ziel van jou, was altijd en is altijd geweest. Het zal altijd zo zijn.

'Dat slaat nergens op, Kryon. Hoe verhoudt dit esoterische, eeuwige Ziel-idee zich tot het humanisme en alle dingen die ons zijn verteld en die helemaal NIET zo zijn? Mijn kerk vertelde me dat ik mijn Ziel kreeg toen ik geboren werd!”

Dierbaren, dit is een puzzel voor jullie, en we hebben het vele, vele malen uitgelegd. Op jouw eenvoudige, lineaire manier lijk je intuïtief te weten dat de Menselijke Ziel bestaat, dus door de eeuwen heen heb je systemen in je geest verzonnen om het te beredeneren en dat vervolgens toe te passen op je "spirituele regels" van God. Het is gebaseerd op één idee. LEVEN is alleen chemisch en daarom heb je maar een paar aardse jaren bewustzijn terwijl je hier in dit ene lichaam bent.

DE MYTHE VAN DE WERKELIJKHEID (een metafoor)
Een tijdreiziger uit 2022 liet 5000 jaar geleden per ongeluk een smartphone op aarde achter. Na verloop van tijd werd het aanbeden en de mensheid nam gewoon aan dat het engelachtig was. Er waren zelfs verhalen over de paar dagen dat het "levend was en speciale berichten gaf" [voordat de batterijen stierven] aan die "gezalfden" die het vonden. Door de geschiedenis heen werden afbeeldingen ervan gevonden op stenen en piramides, en er waren veel verhalen over de helende eigenschappen ervan. Sommigen waren ervan overtuigd dat het magie bevatte, en ze sneden snuisterijen om tijdens het leven om hun nek te hangen of om mee begraven te worden na de dood. Er werden boeken geschreven over wat het te zeggen had, en velen stierven terwijl ze probeerden de voor de hand liggende spirituele doctrines en betekenissen te verdedigen die het met zich meebracht. Het origineel werd nooit ontdekt, omdat het ofwel werd afgezonderd door degenen die het aanbaden of vernietigd werd door degenen die geloofden dat het de duivel was.
Ondertussen, in 2022, had bijna elk kind in de eerste wereld boven de 12 er een en sms'te terloops naar vrienden met behulp van systemen voor energieoverdracht die in deze tijd gebruikelijk waren, maar magie of kwaad in een eerdere tijd. De waarheid was verbazingwekkend anders dan de perceptie van degenen die het wisten en begrepen, versus degenen die dat niet wisten.
DE BOVENSTAANDE METAFOOR BEGRIJPEN
Op dit moment bevindt deze planeet zich in de donkere middeleeuwen van spirituele vooruitgang. Het is nog steeds lineair. Het heeft alleen de technologie ontwikkeld van wat er omheen is (elektriciteit) en is nog niet eens begonnen met het begrijpen van de 'fysica van het bewustzijn'. Het heeft de renaissance van het bewustzijn nog niet gezien, of besefte nog niet dat de volledige invloed van alle fysieke en chemische dingen uit de geest kan komen. Het is een donkere tijd.
De menselijke ziel is als het object dat werd achtergelaten door de tijdreiziger. Stel je voor dat je 5000 jaar geleden tijdreizen aan iemand zou uitleggen, of elektriciteit, of internet, of iets anders dat er duizenden jaren over heeft gedaan om gemeengoed te worden. De menselijke ziel is als de smartphone in het verhaal en is totaal verkeerd begrepen. De ongelooflijk hoge "spirituele technologie" die het mogelijk maakt om op een multidimensionale manier door universums te werken, kan nog niet worden begrepen.
Begrijp je wat ik je zeg?
EEN HOGERE WAARHEID
Deze eeuwige Ziel van jou is ontworpen om precies die dingen te doen die je nu doet: het is het spirituele "stukje van God" dat je in staat stelt te incarneren op verschillende plaatsen in dit universum, de menselijke vorm vandaag op aarde aan te nemen en een evoluerend bewustzijn te ontwikkelen om de puzzels van energie (licht en donker) uit te werken. Als je klaar bent met een leven, ga je terug naar de Ziel, en het gaat misschien ergens anders heen, of het gaat in een verbazingwekkende planningssessie die je in staat stelt om een ​​bewustzijn op aarde voort te zetten in een ander lichaam terwijl je alles wat belangrijk is binnen de DNA.
Je ziel maakt allemaal deel uit van een universeel systeem van schoonheid, welwillendheid en vriendelijkheid. Er is een doel voor. Er is een doel voor de sluier [de energie die je scheidt van al het weten]. Er is een doel voor de vrije keuze die je op deze planeet hebt, waar je beperkte menselijke bewustzijn beslissingen kan nemen zonder tussenkomst van een engelachtige ouder die naast je staat en zegt: "Doe dat niet." Dit heeft allemaal een reden.
DE PRAKTISCHE TOEPASSING
Je ziel is immens. Hoe groot is Allah?
Je zou kunnen vragen: “Oké, ik begrijp dat ik het niet begrijp – dat de Ziel enorm en immens is en dat ik een Mens ben en nu hier ben. Maar hoe helpt die kennis mij?”
Oke. Nu herinneren we jullie aan de verschuiving en de energie die op de planeet aan het veranderen is. WEET DIT: Ieder mens draagt ​​een deel van de multidimensionale Ziel in zich. Het zit in je DNA, wat betekent dat het in elke cel van je lichaam zit. Het ontwaakt nu in vele Oude Zielen en begint licht te ontvangen. Dat is waar de verschuiving over gaat. Luister: de verschuiving op de planeet gaat over het ontvangen van meer multidimensionaal bewustzijn en meer multidimensionaal inzicht, dat begint te evolueren naar een hoger bewustzijn. Misschien wil je dat nog eens lezen!
Dit is evolutie. Het is de evolutie van bewustzijn die nu plaatsvindt. Je begint die multidimensionale ontwakende energie te ontvangen, die de evolutie van bewustzijn creëert – licht, bewustzijn. Dat is wat alles in beweging brengt wat je nu ziet, en dat is ook wat uiteindelijk veel dingen tot oplossingen zal roeren. Het is omdat jullie allemaal uiteindelijk meer bewust zullen worden.
“Kryon, ik weet niet echt hoe ik meer multidimensionaal kan zijn. Wat betekent dat?" Laat me je een hint geven: er zit veel meer in je DNA dan je je realiseert. Het is veel, veel meer dan complexe chemie. Je bewustzijn en de multidimensionale delen en stukjes van je DNA zijn immens. Je DNA bevat zelfs een herinnering aan universele zielservaring. Met andere woorden, u hoeft er niets voor te doen, behalve te erkennen dat u het kunt gebruiken. Het is er altijd geweest en wordt nu wakker.

HERINNERINGEN: DINGEN DIE JE KUNT ZIEN
Kent u een identieke tweeling op deze planeet? Waarom vraag je ze niet wat ik nu ga zeggen? Als je dat doet, zullen ze het verifiëren: de ene tweeling bevindt zich misschien op het ene halfrond op deze planeet en de andere kan op het andere halfrond zijn, maar als er iets gebeurt dat hen allebei kan raken (zoals bijvoorbeeld de dood van hun moeder), zullen ze zullen het allebei meteen weten.
De ene tweeling kan de andere bellen en de ander zal antwoorden en zeggen: 'Ik voelde het; Ik weet het." Met andere woorden, met identiek DNA zijn deze twee individuen, twee bewustzijnen, op zo'n manier met elkaar verbonden dat ze, duizenden kilometers van elkaar verwijderd, dezelfde informatie krijgen. Dat heeft een fysieke nomenclatuur - een term - een naam, en het wordt verstrengeling genoemd. Het is een multidimensionaal aspect – sommigen noemen het een kwantumaspect omdat het voorbij het lineaire gaat.
Je bent misschien geen identieke tweeling, maar het laat zien dat er energieën in de mens zijn die veel, veel verder gaan dan de lineaire dingen waarover je verteld is. Je bent een multidimensionaal wezen!
Verstrengeling is welbekend bij natuurkundigen, maar wordt nog niet volledig begrepen. Het is iets dat verbazingwekkend is. Stel je voor - je bent zo groot als je verstrikt bent, dat je op een ander sterrenstelsel zou kunnen zijn, op een andere planeet, maar als er iets gebeurt met een deel van jou, zou de andere het meteen weten. Afstand maakt niet uit. Tijd maakt niet uit. Dat bestaat echt, lieverds. Vraag een natuurkundige. Het is echt. Het gebeurt zelfs in je DNA. Hoe groot ben je? Lieverd, je Menselijke Ziel is verstrikt met God.
Dus, is het magie? Aanbid je het? Stop je het in een doos en probeer je het lineair te maken? Maak je er regels omheen voor goed en kwaad? Velen zouden dit inderdaad kunnen doen als ze de tweeling zouden zien reageren, maar het hoge bewustzijn in het DNA dat bestaat niet begrepen.
GEBRUIK DIT PRACHTIGE ASPECT VAN JEZELF
Ik wil dat jullie begrijpen dat ieder van jullie het vermogen heeft om in je Ziel te vallen, in je hart, zoals ze zeggen, en de meest welwillende golf van liefde over je heen te laten komen. Je kunt verstrikt raken in de engelenwereld! Je kunt verstrikt raken in de 'grotere jij'. Je kunt naar een plek gaan waar dat hogere bewustzijn van jou de retoriek van alle negatieve dingen zal stoppen en stelt:
"Het is in orde.
Ik ben dat ik ben.
Ik ben de toekomst van mezelf.
Ik arriveerde voordat ik was.”
Dat is multidimensionaal praten, lieverds, maar het stelt dat je weet wie je bent. Je bent een deel van de Schepper die bestond ver voordat de aarde werd gemaakt, en je weet waarom je hier bent.
Als je deze verbazingwekkende dingen zelfs maar marginaal kunt beginnen te herkennen, zal het je beginnen te helpen om door alle strijd heen te komen die zo lineair is - dat is nu zo.
Er is hoop voor deze planeet, lieverds. Er is hoop en er zijn oplossingen als je aan de hoop vasthoudt. Dat is de gedachte. Dat is het licht. Licht begint zichzelf te versterken en in het proces verstoort het het donker enorm en de duisternis wil opstaan ​​en je vertellen dat het niet gemakkelijk zal verdwijnen. Dat is waar. Het licht zal deze puzzel echter winnen. Op bepaalde gebieden wint het licht al. Houd vast. Weet wie je bent.
Ik ben Kryon, verliefd op de mensheid.
En zo is het.
KRYON
**Kanaal: Lee Carroll