dinsdag 12 oktober 2021

Kosmos & Ascensie Journaal Dinsdag 12 oktober 2021 ~ Marjolein Ingrid Soulpursang


Kosmos & Ascensie Journaal
Dinsdag 12 oktober 2021

RIEMEN VAST!! HEVIGE TURBULENTIE IN DE ATMOSFEER MET FORSE GEOMAGNETISCHE ONRUST! GROTE LYMFE DETOX EN ACTIVERING VAN ONS VOLLEDIG IMMUUNSYSTEEM!
***ZONNESTORMEN VARIEREND TUSSEN CODE ROOD EN GEEL GEVEN OVERBELAST ZENUW-EN ORGAANSTELSEL MET DIEPE EMOTIES***GEOMAGNETISCHE ONRUST***HOGE PROTONENDICHTHEID GEEFT ZWARE GEVOELENS***FIBRLLATIEGOLVEN VAN DE ELECTRONEN EN PROTONEN GEVEN CHAOS MET UPS AND DOWNS***
Nog geen recente data verder ...volgt

ROND 02.00 UUR BEGON DE ZONNESTORM KP 6 OP TE STEKEN VOOR VELEN GOED VOELBAAR WANT HET BRACHT EEN ENORME VERGANE LYMFESTROOM DETOX OP GANG RICHTING DE KEELCHAKRA MET EEN VOORTDURENDE NEGATIEVE GEDACHTENSTOOM TOT GEVOLG***ROND 05.00 ZWAKTE DE STORM AF NAAR KP 5 EN MOMENTEEL IS HET CODE GEEL IN DE ATMOSFEER MET ZONNEWINDSNELHEDEN TOT 460 km/sec.

Opent en geeft een diepe reiniging vd plexus solaris, je losmaken en ontwortelen uit de oude 3D aarde= pijn in de midden en onderrug rug opgeblazen, misselijk, dizzy en spijsverteringsklachten. Onze darmvlies maakt overuren als een wasmachine op volle toeren en komt flink omhoog te liggen vlak tegen de buikhuid aan, voorheen zat hier het egopantser = slijmlaagje] vol met vergane en duistere lymfe.

Deze vergane lymfe wordt nu flink opgeschoond en komt op gang richting de keelchakra waar het zich vervolgens ophoopt wat je dan kunt herkennen aan een voortdurende stroom aan negatieve gedachten die als een zware kleed over je heen vallen, je wilt ertegen gaan vechten want we hebben ons immers op het positieve te richten maar we zijn veel te moe om te vechten en we kunnen ons alleen maar overgeven tot de zwaarte wegstroomt via onze bloedvaten in het gebied rondom het kuiltje van je hals. Het overtollige lymfe wordt vervolgens afgevoerd via de nieren en herken je aan veel plassen.

De intense zonnestormen geven een enorme lymfedetox=galactisch genetische zuivering!

Thema's als macht en onmacht van onze oude zelven komen als negatieve gedachtevormen nu vrij. Ze komen allemaal aan de oppervlakte van ons bewustzijn. Hele negatieve gedachten komen vrij als; -heeft toch geen zin-ik ben waardeloos-lukt mij toch niet-qua dood-etc.

Veel zuivering vindt nu plaats via onze zenuwbanen= de 12 meridianen oftewel de 12 hersenzenuwen, ze ontspringen bij je achterhoofd..

De hoge lichtfrequenties van de kosmos komen via ons zenuwstelsel ons lichaam binnen en kunnen een overbelast zenuwstelsel geven waardoor verkrampingen ontstaan en hartritmestoornissen, drukgevoel, gewrichtspijnen, hoofdpijn, last vd ogen, ademnood , vibrationele griep.

Ons hart reageert op deze impulsen uit de kosmos oftewel de ionen= geladen deeltjes in de atmosfeer die golven vormen. We pikken nu ook heel veel frequentie golven op! Wat je ook kunt merken is dat de omgeving lijkt te gaan golven, bv een muur golft of een straat die opeens lijkt te bewegen!

Rondom de zenuwen ligt een ultra fijn etherisch web die de zenuwen voeden en de afvalstoffen verwijderen.

Hoe schoner dit systeem hoe meer licht we ontvangen en ervaren.
Door de hoge lichtfrequenties die ons nu bereiken wordt er heel veel opgeslagen troep verwijdert uit de cellen die een geheugen hebben, dit geheugen wordt losgemaakt/getrild door de hoge lichtgolven en komt in het omringende weefsel terecht, dit geeft verkrampingen in dat gebied met als gevolg pijn.

Oud zeer komt er dus uit inclusief de emoties die daar het gevolg van zijn en lang zijn onderdrukt] van kind af aan].

Het ultrafijne gevoelige vlies rondom de zenuwen raken overvol of zitten al heel lang verstopt en vragen nu om gezuiverd te worden, dit doe je door overgave, rust en vertrouwen zodat je lichaam de kans krijgt om de oude troep=pijn=spierpijn/verkrampingen, op te ruimen.

Het geeft dus ongemak en grieperigheid, koude rillingen tot het ijskoud hebben. Wees lief en begripvol naar jezelf, neem alle rust en de nodige stilte om zo het zelf genezend vermogen van je lichaam zijn werk te laten doen.

Bij verzet kan je lichaam nl. niet opruimen en onttrek je al je energie=bloed ,uit je lichaam naar je hoofd toe en ga je in je hoofd zitten die daar allerlei vreselijke rampen en drama schept als ego.
Zak uit je hoofd en kom in je lichaam=overgave!

Een echte aanrader tijdens ascensie zijn de speciale en bovenal goed aardende wellness producten van Natural Upgrade. Ze geven bv gelijk een goed aarding aan je voeten mbv de Feetcare, Roomspray of bv de Bodybutter die je energetisch beschermen tegen negatieve invloeden en je gelijk terugbrengen bij je ziel. Ik ben er enorm dankbaar voor dat ik ze ben gaan gebruiken. .www.naturalupgrade.nl

Een stampotje uit de losse pols vandaag

Marjolein Ingrid Soulpursang