dinsdag 12 oktober 2021

Energie update ♥ Fran Tielemans ♥

Energie update ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland


Deze week kan je veel beweging en healing brengen, wanneer je de voorbije weken de moed hebt gehad door je eigen sluiers heen te stappen en hier en daar stukjes lichter te maken voor jezelf.

Dit is een periode om verder te bouwen aan jouw fundamenten: goed te kijken naar alle aspecten van je leven en je functioneren, prioriteiten te herkennen en daar je energie aan te besteden.

Misschien krijg je veel inzichten over hoe jouw leven eenvoudiger te maken, en hoe dat concreet aan te pakken.

Tot half december gaat het immers vooral over aarding, over met je voeten op de grond gaan staan en rustig te kijken hoe je een en ander kan aanpakken, om stabiliteit te brengen daar waar misschien wat chaos was, en om je eigen lichaam te geven wat het nodig heeft om optimaal te functioneren.

 Wat betekent healing op dit moment voor jou?



Welk deel van jezelf heeft het meest aandacht nodig (je denken, je emoties, je energieveld, je lichaam, je spirituele zelf), en wat kan je doen om jezelf aan te vullen tot er opnieuw balans is?

Dit zijn vragen die je kan meenemen in je week


Het helpt je alvast vooruit om open te staan voor nieuwe ideeën, voor verandering, voor nieuwe frisse lucht in delen in jezelf die benauwd aanvoelen. En je weet: het helpt je ook vooruit om heel eerlijk te zijn met jezelf over dingen die niet werken in je functioneren en leven.

Een rol spelen kan je lang volhouden, maar op de duur gaat je échte ik en de behoeften van je hoger zelf zo protesteren, dat die zelfgecreëerde cocon van onechtheid open barst, zodat jij zélf in je ware glorie tevoorschijn komt.

 En dan kan je pas écht verder met je leven.

Fran Tielemans
www.maitreya.be