donderdag 7 oktober 2021

Energie update 5 D portaal Donderdag 7 oktober 2021 ~ Marjolein Ingrid Soulpursang



Energie update 5 D portaal
Donderdag 7 oktober 2021

EEN NIEUWE POORT VAN ENERGIE IS GEOPEND-ER STAAT IETS GROOTS TE GEBEUREN-WE VOELEN HET AAN ALLES!!!

***ENORME TIJGING VAN 285 X NA DE MEGATSUNAMI VAN GISTEREN***GAF OPNIEUW EEN ONRUSTIGE EN BEWOGEN NACHT MET VEEL DOWNLOADS UIT ONS CELGEHEUGEN***SR PIEKEN TOT 46 Hz DOET DE PLEXUS SOLRIS TRILLEN MET UITSTOOT VAN OUDE KOUDE VASTGEPLAKTE ENERGIE DIEP UIT DE BINDWEEFSELLAGEN***ZONNEWIND SNELHEDEN TUSSEN 350 -400km/sec BLAZEN ONS LYMESYSTEEM SCHOON***KP 1 VEROORZAAKT DIEPE RONTGENSTRALINGEN IN ONS LICHAAM***INSTABIEL AARD MAGNETISCH GEEFT WANKELIGHEID***

Je kunt het voelen knisperen/kriebelen, borrelen onder en op je huid!

Een gevoel van sterven en naar het licht toe gaan. Onze oude huid laat los, onze ego-jas sterft af, hij verliest zijn strijd van denken-doen,, macht en controle. Hij kan niet overleven in het licht, hij voedde zich met stress en duisternis.

DEZE ENORME KRACHTIGE GOLVEN aan hoogfrequente energieën spoelen ons energiesysteem schoon. Des te krachtiger de golven des te krachtiger de deining in je lichaam alsof je zeeziek bent.

Daarbij des te krachtiger de uitstoot aan duistere energie met een lage trilling uit de cellen oiv de instroom van het hoogfrequente licht. Als deze lagere trillingen vrijkomen uit de cellen heb je het gevoel van achteruit te gaan ipv vooruit en weer bij AF te zijn: schrik niet het is een diepere weefsel laag die zich aan het zuiveren is. Of een gevoel van een loodzwaren modderlaag die over je lichaam heen ligt en geen doorkomen aan= puur zuivering van oude opgeslagen energie uit hele diepe bindweefselslagen.

SR pieken tot 46Hz

Geeft zuivering tussen keel en het hartgebied, wat daarbij loskomt aan oude vergane en gestagneerde lymfe die als ego pantsering ons in 3D diende, wordt nu omhooggeduwd naar chakra 5 en dat voel je vervolgens als druk op je borst, sternum, flanken, opgeblazen middenrif, schouders, nek, sleutelbeenderen, kaken, oksels en daarbij druk op de nervus vagus met als gevolg; paniek, angst, hartritmestoornissen enorme onrust, benauwdheid, snotterig, grieperig tot aan je echt ziek voelen, diepvrieskou, enorme spierpijnen, gewrichtsklachten, stram en stijf gevoel. Vooral de linker kant van je lichaam incl. de onderbuik en beide benen wordt flink opgeschoond middels onze lymfesysteem en daarbij activering van de thymus.

Je kunt de immens krachtige energiegolven nu gaan voelen in je lichaam =cranio sacraal ritme van eb en vloedgolven. Gevoel alsof je in een vorm gedrukt wordt= je oorspronkelijke vorm= je blauwdruk. En alles wat niet langer past in deze authenthieke vorm wordt eruit geperst. Je laat ahw de 'psychische''navelstreng verbinding met je oude jij los van vele levens en vele oude zelven uit 3D. De psychische navelstreng met de oude aarde in 3D!

Hierbij komen de vele onderdrukte emoties en pijn vrij.
Een gevoel van sterven en naar het licht toe gaan. Onze oude huid laat los, onze ego-jas sterft af, hij verliest zijn strijd van denken-doen, Hij kan niet overleven in het licht. Dit kan een ongekende paniek en angst geven van vele levens en voorouderlijke generaties die niet in staat waren te ascenderen/ontwaken uit een illusie, zoals wij nu massaal mogen meemaken in deze nieuwe tijd.

Wij laten zoveel vastgezette negatieve energieën los uit onze cellen. Dit kan heel beangstigend zijn als je niet weet waar het vandaan komt. We kruipen snel in ons hoofd om antwoorden te zoeken, maar het helpt niet meer daarvoor is ons denken veel te beperkend.

De energie van fotonen verbindt zich met onze gedachten en dus is het belangrijk dat we weten wat we willen in plaats van wat we niet willen, want anders creëren we alleen maar meer van wat we niet willen. Als je in het proces van verandering en transformatie zit werkt deze energie goed. Als je echter vast wordt gehouden door het verleden, creëer je door woede en de slachtofferrol meer redenen om vast te blijven zitten tot je bereid bent los te laten.

Dit kan een ongekende paniek en angst geven van vele levens en voorouderlijke generaties die niet in staat waren te ascenderen/ontwaken uit een illusie, zoals wij nu massaal mogen meemaken in deze nieuwe tijd.

Wij laten zoveel vastgezette negatieve energieën los uit onze cellen. Dit kan heel beangstigend zijn als je niet weet waar het vandaan komt. We kruipen snel in ons hoofd om antwoorden te zoeken, maar het helpt niet meer daarvoor is ons denken veel te beperkend.

Nu gaan we voelen en dan voelen we hoe zwaar die jas was die we droegen om te overleven. Die loodzware jas laat nu los en haalt nog eens alles uit de [borst]kast om je bang en klein te houden oftewel jou op je oude vertrouwde plek te houden. Die plek ben je aan het ontgroeien want je bent moe, uitgeput en leeg tot depressief ervan geworden.

Geeft vibrationele griep, shaken, beven, rillen en trillen, spanningsklachten, angst en paniekgevoelens, depressieve momenten=vrijkomen van de afvalstoffen die zich als een schaduw laten zien en over je heen lijken te vallen als een zware kleed. Knisperende huid en jeuk oiv activering van je lichtlichaam oftewel 2e huid. Druk op je hoofd, achterhoofd, voorhoofd, bijholten, kaken, keelklachten, nek en schouderklachten, ongekende angsten uit vele levens, extreme moeheid etc.

De invloed van de massale zonnevlammen die we nu hebben o.i.v de enorme activiteit op de zon en invloed uitoefenen op onze cellen/blauwdruk.

Zonnevlammen veranderen de structuur van onze fysieke realiteit omdat ze een krachtig effect hebben onze cellen. Het geheugen van de cellen wordt geactiveerd en opgeschoond. We merken dit vaak doordat ons lichaam plotseling opwarmt. De zonnevlammen kunnen oude gedachtepatronen doorbreken zodat er ruimte komt voor nieuwe. Daardoor kunnen we ons tegelijkertijd hyper en uitgeput voelen. Ze kunnen ook leiden tot storingen in communicatie en de elektriciteitsvoorziening

De energie van lagere emoties als gevolg van bijvoorbeeld traumatische gebeurtenissen wordt opgeslagen in onze cellen.
Fotonen die met de zonnewind de aarde bereiken zijn hoogenergetisch geladen deeltjes. Ze trekken de lagere emoties letterlijk naar boven vlak onder de huid en rondom chakra 5. Vaak worden deze lagere emoties zoals verdriet en woede losgelaten zonder dat we weten waarom.

De elementen van onze blauwdruk zijn nauw verweven met het bewustzijn van onze cellen. Wanneer de blauwdruk wordt versterkt door de fotonen sijpelen de verschillende elementen in ons bewustzijn en beginnen we ons doel te herinneren. Er wordt aan ons getrokken om te veranderen, maar we weten niet waarom.

Mensen die ermee bekend zijn kunnen de Schumann-resonantie goed gebruiken om ‘met de flow’ mee te gaan. Dat voelt als dat je aan het zwemmen bent en met de stroom mee gaat ipv ertegen in zwemt=weerstand=verzet!

Marjolein Ingrid Soulpursang