donderdag 14 oktober 2021

De Eindstrijd, Samensmelten Van Tijdlijnen ~ 14 oktober 2021 ~ James Gilliland

De Eindstrijd, Samensmelten Van Tijdlijnen

Door: James Gilliland – 13 Oktober 2021

In de dagen die komen gaan zullen we voor vele uitdagingen komen te staan. Er zullen mensen zijn die de gelegenheid zullen aangrijpen en mensen die zichzelf, hun families, geliefden en de samenleving in het algemeen vrijwillig of onwetend zullen onderwerpen aan een ernstige vermindering en verlies van gezondheid en vrijheid. De integriteit uitgedaagden en de sociaal gemanipuleerden zullen stap voor stap een zeer duister pad bewandelen. Zij worden gedreven door gefabriceerde angst, leugens en misleidingen door de corrupte, gekochte en betaalde integriteit en moreel uitgedaagde politici, de mainstream en de sociale media. De sociaal gemanipuleerden, onbewust zullen beloften van posities, macht en rijkdom worden aangeboden, die slecht verkregen winst zijn. Uiteindelijk zullen ze alles verliezen door de Universele Wet. 

Het is tijd om een beetje basislogica toe te passen op waar de samenleving nu staat. Nooit eerder hebben we zoveel decadentie, corruptie, wetteloosheid en extreme minachting voor het welzijn van de mensheid en de Aarde gezien. Als je achter het gordijn kijkt, zie je dat bijna elke agentschap en organisatie zijn mandaat heeft verraden. 

Zij hebben de mensen die zij dienen verraden en posities van macht over anderen, rijkdom en bekendheid zijn de meest gewilde attributen geworden. Het is alsof het kwaad wordt beloond en naar de top stijgt in deze organisaties en instanties. Hun Goden zijn geld, sex, macht en bekendheid met een volledige veronachtzaming voor anderen of de effecten in hun ziel. Zo hebben ze de deur geopend voor duistere krachten. 

Uiteindelijk wordt de ziel slechts een schaduw voor die duistere krachten. Het begint met een leugentje of twee, acties hier en daar die het eigenbelang dienen of schadelijk zijn voor anderen, een steekpenning hier en daar die allemaal escaleren tot een niveau waarop als je je positie, financiële status wilt behouden of hoger op de ladder van succes wilt komen, uiteindelijk van je verwacht wordt dat je de meest afschuwelijke handelingen verricht. Dat heet zielsonderhandeling.  

We zijn hier niet alleen gekomen. Basislogica dicteert dat er een kracht achter deze neergang moet zitten, een zeer duistere kracht die niets geeft om de mensheid en de Aarde. Logica dicteert ook dat de reden dat er zoveel onmenselijkheid op Aarde is, te wijten moet zijn aan niet-menselijke interventie door wezens zonder medeleven of empathie. Wezens die de mensheid en de Aarde verachten en er oorlog mee voeren. In werkelijkheid is het een oorlog tegen de Schepper binnen de gehele Schepping. 

Of je het nu de Satanisten/Luciferianen noemt, die overal in hoge regeringslagen, religies, de film-/muziekindustrie en alle instellingen op de hoogste niveaus aanwezig zijn. Of als je het de jin, demonische/reptiliaanse/grijze allianties noemt die vaak worden aangeduid als archons, er zijn geziene en ongeziene negatieve invloeden die zwaar wegen op de mensheid en de Aarde. Deze ongeziene negatieve invloeden wachten op een zwakke plek in het harnas, een deur om open te gaan en velen houden de deuren wijd open.

Velen zijn in ongeloof, kunnen niet eens begrijpen dat zulke krachten bestaan. Zij willen gewoon hun sociaal gemanipuleerde, kritisch denkende en door onderzoek aangetaste leven in ontkenning voortzetten. Slechts weinigen zijn zich zelfs maar bewust van de maakbaarheid en nog minder stellen de vraag wie er achter de maakbaarheid zit. De wakkere vraag zou zijn waar deze maakbaarheid ons brengt. Zijn we afgestemd op de Universele Wet of het Eenheidsbewustzijn? Zijn we afgestemd op Universele Vrede, Broeder/Zusterliefde, Individuele Vrijheid en Welvaart voor Allen? Creëren we de Hemel op Aarde?

De grootste vraag is, stellen wij grenzen aan diegenen die onze door God gegeven rechten schenden of zijn wij bang om de boot te doen schudden? Deze duistere krachten zijn geïnfiltreerd in elk niveau van onze beschaving. Defensiedepartementen zijn de offensieve departementen geworden, een handhavingsarm van de globale elite en de deep state. Velen op de hoogste niveaus in het leger zijn schuldig aan verraad. Generaals veroordelen en zetten anderen gevangen die hun eer en eed hebben behouden omdat ze hun beslissingen en daden in twijfel trokken. Topgeneraals in het leger waren betrokken bij kinder- en drugshandel, soldaten werden uitgezonden om de papavervelden in Afghanistan te bewaken om de opium te laten stromen. 

Jullie strafrechtsysteem wordt geleid door criminelen op de hoogste niveaus die de grondwet, de hoogste wet van het land, negeren. Het ministerie van justitie is alleen voor ons, wetten voor jullie en niet voor mij. Andere alfabetische agentschappen hebben zichzelf betrokken in geheime operaties op bevel van de globale elite, valse vlaggen, omkoping, smeergeld, het vervalsen van informatie waardoor schade of verlies van vrijheid wordt toegebracht aan hen die werken in naam van de mensheid.

Onderzoek de belegering op 6 januari, wie heeft die werkelijk georkestreerd en vraag jezelf af, wat is er gebeurd met de gearresteerden en hun recht op een snel proces? De gezondheidsdiensten zijn begonnen aan wat alleen maar een eugenetische droom genoemd kan worden. Ziekenhuizen, grote farmaceutische bedrijven, artsen en verpleegkundigen in het algemeen hebben hun eed van Hippocrates losgelaten. 

Geld is belangrijker dan de gezondheid en het welzijn van de patiënten. De minister van volksgezondheid is een zwaarlijvige man die denkt dat hij een vrouw is die de baas is over jouw geestelijke en lichamelijke gezondheid. Laat dat maar eens tot je doordringen. Aan de top van onze voedselketen staat de president, een dementerende man die orders geeft en niet weet waar hij is of met wie hij is. Een man die ervan houdt kinderen te strelen en te besnuffelen, hij en zijn zoon zijn diep in de schulden en ontvangen orders van de CCP, de Communistische Chinese Partij. Waarom zou anders elke actie die hij heeft ondernomen in het belang van China zijn? Hij en zijn corrupte bondgenoten vernietigen Amerika met opzet, het kan niet duidelijker zijn.

Wist je dat socialisme de voorkeursregering van tirannie is? Socialisme/Communisme wordt nu op scholen onderwezen door leraren en professoren als de hoogste weg om te bewandelen. Dit wordt al decennia lang gesponsord door de CCP en de wereldelite. Dit maakbaarheidsplan is uitgevoerd door politici, wetgevers en zelfs de politie, gefinancierd en geïnstalleerd door de CCP en de wereldelite. Wanneer je de macht en rijkdom centraliseert in de handen van enkelen, in dit geval Satanische/Luciferiaanse narcistische miljardairs eugenetisten, waar zal dat dan toe leiden? 

Voor degenen die de geschiedenis niet kennen, Hitler, Stalin, Mussolini waren allemaal socialistische genocidale dictators. Er waren ook communistische genocidale dictators zoals Pol Pot, Mao etc. Ze werden allemaal gesponsord door de internationale banksters, de globale elite die beide kanten van elke oorlog sinds Napoleon financierden. Zij zijn de profiteurs van oorlog en ziekte, de bedenkers van de plandemieën, verdelers van religies, rassen en nu ook geslachten om het eenheidsbewustzijn te stoppen. Zij hebben elke beweging gekaapt om veranderingen ten goede te bewerkstelligen en hebben daarvoor in de plaats haat en verdeeldheid gezaaid. Het 4de Rijk is echt, het leeft en de meeste regeringen zullen, indien niet gecontroleerd door het volk, stap voor stap volgens hetzelfde draaiboek marcheren, eindigend in hongersnood, massale armoede en een totaal verlies van vrijheid. Tirannie heeft vele gezichten en het is internationaal in omvang.

Nu hebben de tirannen de massa’s sociaal gemanipuleerd om hun bevelen uit te voeren, deel te nemen aan hun eigen slavernij en uiteindelijke ondergang. De deugdzaamheid signalerende, beschimpende, onwettige handhavers, de pratende hoofden, corrupte politici, eedverraders nemen allemaal deel aan hun eigen ondergang en nemen de sociaal gemanipuleerden met hen mee. Het is een afdaling van vrijheid en welvaart en nu snel op weg naar de hel. De bungelende wortel, “geld” zonder een bewustzijn van onberispelijke integriteit is vergif voor je ziel. Nu is het omgezet in vergif voor jullie lichaam. “De prikken”. De laatste poging om hun bevolkingsvermindering en totale controle agenda uit te voeren.

Wakker is een ander woord voor sociaal gemanipuleerd om het gebod van de poppenspelers uit te voeren. Wakker zijn is weten wie de poppenspelers zijn en wat hun agenda is, evenals de leidende krachten, gezien en ongezien, achter hun woorden en daden. Ontwaken is weten en je eigen persoonlijke verbinding maken met God/Schepper/Grote Spirit, de heilige cirkel van het leven eren en onderscheid maken tussen mindere goden en mindere agenda’s. 

Ontwaken is het erkennen van de alomtegenwoordige Schepper in de hele Schepping, het begrijpen van kwantumverstrengeling, de verbondenheid van alles, de heilige cirkel van het leven en daarnaar handelen. Het overstijgt ras, kleur, cultuur en religie. Zij die wakker zijn richten zich op karakter en het toepassen van de Universele Wet in alles wat zij zeggen en doen. Universele Vrede, Broeder/Zusterliefde, Individuele Vrijheid en Welvaart voor Allen is het fundament van de ontwaakten. Het overstijgt alle culturele en religieuze grenzen. Dit is de opwaartse spiraal. Waarom leren we de kinderen niet wat het betekent om wakker te zijn?

Er wordt veel gepraat over tijdlijnen, dimensies, tijdelijke en multidimensionale oorlogen, verschillende Aarden die net uit fase zijn ten opzichte van elkaar. Er is geen eenduidig antwoord op de vraag wie er gelijk heeft, het ontvouwt zich allemaal. Het is net als de ufologie, zijn ze van de wereld, van ons van back engineering, welwillend, kwaadwillend, Duits, Binnen Aarde voertuigen van oude voorouders, is er een gecontroleerde narratief? Wie heeft er gelijk? Het antwoord is allemaal, het is een meerkeuze vraag. Toch eisen sommigen dat je één antwoord accepteert.

Echte wetenschap is niet de gerecycleerde onwetendheid die aan de meeste universiteiten wordt onderwezen om de massa’s op te leiden tot afhankelijke consumenten zonder ziel, geest en meervoudige werkelijkheden. Als de ware wetenschap zou worden onderwezen, zouden we anti/tegen zwaartekracht hebben, overvloedige brandstofloze energie, verhoogde levensduur en de genezing van alle ziekten. Eigenlijk hebben we dat allemaal al, het is alleen in de handen van de controleurs. Echte wetenschap komt naar je toe, het is buiten de box. Dat is waar de doorbraken ontstaan. Een feit is een theorie waar genoeg mensen het over eens zijn, totdat een nieuwe theorie het uit het water blaast. Verbeelding is echt op het niveau van verbeelding. Omdat iets niet-fysiek is, wil dat niet zeggen dat het niet bestaat. Als het niet in het boek van de oude professor staat, bestaat het niet. Wanneer de oude professoren sterven, worden de nieuwe feiten geboren.

De mensheid bevindt zich in het midden van invloeden van hogere en lagere dimensies die sommigen dichtheden noemen. Het draait allemaal om vibratie en frequentie. Er zijn lagere dimensionale wezens die er zijn in alle maten, vormen en kleuren, gevuld met een lagere frequentie bewustzijn. Angst, woede, haat, jaloezie, hebzucht, trots, het verlangen om anderen te controleren en te overheersen, wrok koesteren, zelfbediening en verdeeldheid denken, al deze houdingen en emoties hebben lagere frequenties. Wanneer we de wonden, trauma’s en verkeerde conclusies uit vroegere ervaringen aanpakken en helen, stijgen we in frequentie.

Liefde, vreugde, gelukzaligheid, dienstbaarheid aan anderen, de Schepper in heel de Schepping, een zegen zijn voor het leven zijn frequenties van de hoogste trilling. Er wordt gezegd dat hoe dichter je bij het Nirvana of de Hemel komt, wat een staat van bewustzijn is, hoe meer de demonen hun lelijke koppen opsteken. Je wordt een bedreiging voor het ongeheelde en het onbewuste, zowel fysiek als niet-fysiek. Leer emoties, energieën en daden van anderen te de-personaliseren. Oefen liefdevolle onthechting, bedank hen gewoon voor het vaststellen van hun onwetendheid en karakter en ga verder. Beetje dimensionale humor daar. Vergeet nooit dat de enige reden waarom iemand macht over je heeft, is omdat je iets van hen wilt. Of het nu liefde, acceptatie, goedkeuring of veiligheid is, alles kan van binnen gevonden worden. De tempel is altijd van binnen geweest, God/Schepper/Grote Geest is van binnen, een interne niet een externe reis.

De mensheid en de Aarde bewegen zich door een cyclus, een hoog energetische plaats in de ruimte, het elektromagnetische lichtspectrum neemt toe met nieuwe banden, de Zon gooit CME’s uit, coronale massa ejecties of fakkels, de Schuman Resonantie is ‘off the scale’. Met andere woorden, we ondergaan een trillingsverheffing en genezing die sommigen Ascensie noemen. Dit beïnvloedt meerdere dimensies. Binnen dit proces zijn er de tijdelijke oorlogen, verschuivende tijdlijnen, de sluiers tussen werelden worden dunner met doorbloeding van gebeurtenissen die zich ontvouwen in verschillende dimensies die sommigen dichtheden noemen. Velen ervaren de houdingen en emoties van wezens met een lagere dichtheid. Woede, verdriet, angst, tegenzin, “ja, dat woord heb ik verzonnen”, een overvloed aan emoties stroomt deze dimensie binnen, in de energievelden van de mensheid op zoek naar een plaats om zich te uiten. 

De elektromagnetische velden rond het lichaam worden binnengedrongen, vooral degenen die al op een lagere frequentie werken. Velen noemen dit negatieve invloeden of bezetenheid in extreme gevallen. Alles van buitensporige woedeaanvallen, geweld, ongegronde angsten, droefheid, emoties en attitudes die bij vergissing worden uitgevoerd op ondenkbare manieren zonder de bron ervan te kennen. We noemen dit ongeziene negatieve invloeden en ze zijn niet beperkt in de tijd. Ze kunnen afkomstig zijn van overleden voorouders uit de oudheid en de recente geschiedenis, vorige levens, voorbije culturen, religieuze leugens enz.

Het goede nieuws is dat net zoals er een donkere kant is met een lagere vibratie, er ook een lichte kant is met een hogere vibratie. Er zijn verlichte wezens boven de mensheid die helpen bij het ontwaken en helen van de mensheid en de Aarde. Er zijn wat worden genoemd engelen, Aartsengelen, Opgestegen Meesters, Spiritueel en Technologisch Geavanceerde Buiten-Wereldsen. “We zijn niet alleen en zijn nooit alleen geweest”.

Er zijn ook zeer geavanceerde culturen die multidimensionaal leven in het binnenste van de Aarde. Er zijn gereedschappen om deze energieën op te ruimen, ik noem ze krachtwerktuigen. Ze moeten worden aangesloten op je hogere zelf of op degenen die zijn geascendeerd. Deze hulpmiddelen kunnen gebruikt worden in samenwerking met de hoog vibrerende wezens om deze lagere vibrerende invloeden op te ruimen. Zoals we eerder zeiden, kunnen buitensporige angst, woede, verdriet, geweld en zelfs ongelukken voortkomen uit deze negatieve invloeden. 

Dit kan allemaal worden geheeld door het gebruik van positieve invloeden met een beetje assistentie met gebruikmaking van hulpmiddelen en technieken zoals het juiste gebed, meditatie, aanroepingen van Heiligen, Wijzen, Meesters, Spiritueel en Technologisch Geavanceerde Buiten-Wereldsen. De hulpmiddelen zijn gratis op onze website www.eceti.org en in de boeken op de site die meer in detail worden behandeld. We worden in beide richtingen getrokken, er is de opwaartse spiraal die een liefdevol, vreugdevol, overvloedig leven leidt in dienst van anderen, de Schepper in de hele Schepping en de neerwaartse spiraal, een leven van angst, woede, verdeeldheid, hebzucht, zelfbediening enz. De opwaartse spiraal zal doorgaan, de neerwaartse spiraal zal imploderen en in zichzelf instorten. Beide richtingen worden versterkt en versneld.

We kunnen kiezen welk pad we nemen. We kiezen ervoor om een slachtoffer of een meester te zijn. Een meester haalt wijsheid uit elke ervaring, vergeeft, en staat toe dat de wijsheid zich nestelt in de ziel om verder te gaan op zijn reis. Een slachtoffer projecteert, geeft de schuld, gebruikt zijn slachtofferschap om emotionele of fysieke steun van anderen te krijgen en neemt geen persoonlijke verantwoordelijkheid. Word de waarnemer van jezelf, houd je emoties en gedachten in de gaten, laat het verleden los en maak je geen zorgen over de toekomst. Verplaats je van de reactionaire geest naar de scheppende geest en creëer jouw toekomst. Maak beslissingen en acties gebaseerd op de Universele Wet met een onberispelijke integriteit. Eenvoudig gezegd, als het niet goed is voor iedereen, dan is het niet goed. Als het schadelijk is voor de mensheid en de Aarde, als de winst van de ene man/vrouw het verlies van de andere man/vrouw is, stop ermee. Het is echt zo eenvoudig.  

Ik wil deze nieuwsbrief eindigen met een droom die ik had. Ik overzag verschillende tijdlijnen. Ik zag ook meer dan één Aarde. Ik zag wel 8 Aarde’s die allemaal net uit elkaars fase waren. Elke Aarde had een ander collectief bewustzijn. Op de tijdlijnen die ik observeerde was er één heel donker, sommige mensen werden grijs en openden zich voor spirit. Ik zag een oudere man, zijn energieën waren heel lichtgrijs. Hij was zo dicht bij het ascenderen uit zijn tijdlijn maar hij was stervende. Er was een andere tijdlijn net naast de zijne. Er was een rij monniken die allemaal iets droegen wat leek op pizza vol beleg. Eén monnik legde een stapel beleg op de linkerhoek van zijn pizza om met anderen te delen. De stervende man reikte uit zijn tijdlijn en greep een handvol beleg en at het met groot genoegen op. De energie van het geschenk, die ene gulle daad, was alles wat hij nodig had om uit zijn tijdlijn te ascenderen. De monnik was opgetogen toen hij het offer zag verdwijnen en voelde de transformatie. We moeten allemaal zoals die monnik zijn. Zet een beetje opzij voor anderen.

Pas op voor hen die in nood zijn en hun hand uitsteken vanuit andere tijdlijnen en dimensies. Vergeet diegenen in nood op deze dimensie niet. Heb een bewustzijn van dankbaarheid en vrijgevigheid. Het belangrijkste is, leer dat we leven in een multidimensionele wereld met verschillende tijdlijnen. Sommige vloeien over in andere, de sluiers worden dunner. Onze gedachten en daden beïnvloeden anderen, niet alleen in deze dimensie en tijdlijn. Leer hoe je ongeziene negatieve invloeden kunt helen, je eigen autoriteit kunt handhaven, heilige ruimte kunt creëren en multidimensionaal dienstbaar kunt zijn aan anderen. Je bent niet slechts een lichaam en een sociaal gemanipuleerde persoonlijkheid. In werkelijkheid ben je een eeuwige ziel, een multidimensioneel wezen dat bestaat op een vibrationeel continuüm helemaal terug naar de bron in meer uitgebreide staten van bewustzijn.

Alleen al het lezen van dit artikel heeft alles veranderd. Doe er nu iets mee. Houd een open geest, een liefdevol hart en een zuivere intentie. Kies wijselijk in je gedachten en handelingen. 

James Gilliland

Toestemming om ver en breed door te geven verleend.

Vertaling: Martien / wakkeremensen.org