maandag 11 oktober 2021

De 9D Arcturiaanse Raad ∞ Zou De Mensheid Mars Moeten Koloniseren? ~ 11 oktober 2021 ~ Daniel Scranton

De 9D Arcturiaanse Raad ∞ Zou De Mensheid Mars Moeten Koloniseren?

Gechanneld door Daniel Scranton – 9 Oktober 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd ons met jullie allen te verbinden.

Wij zijn zo blij om aan jullie allen aan te kondigen dat jullie een prachtige realiteit hebben gecreëerd om in te ascenderen. Het is een realiteit die gevuld is met licht en liefde, compassie en creativiteit, en het is de realiteit die gecreëerd wordt uit de wereld waarin jullie nu leven en alle onenigheid die jullie ervaren. Een deel van wat jullie daar op Aarde doen is voor jezelf en voor het collectief bepalen wat beter zou zijn.

Jullie kunnen het misschien niet eens worden over hoe die betere wereld, die betere werkelijkheid te bereiken, maar de meeste mensen op jullie wereld van vandaag willen vrede, harmonie en dat mensen met respect worden behandeld. De meeste mensen willen dat iedereen voldoende voedsel, kleding, onderdak, schoon water en alles wat hij of zij nodig heeft om te gedijen heeft, en dat is waar de meerderheid van de creatieve energie op dit moment naar toe stroomt. Jullie bouwen die realiteit op uit de as van deze realiteit die jullie overal om je heen zien afbrokkelen. Jullie zien dat de realiteit waarin jullie leven niet duurzaam is. Jullie weten dat jullie niet op dezelfde koers kunnen doorgaan als die jullie als collectief hebben gevolgd en daar op Aarde kunnen blijven, en daarom zijn zoveel mensen geïnteresseerd in de ruimte, het koloniseren van Mars, het vinden van een nieuwe Aarde-achtige planeet, en de mogelijkheid om op een ruimtestation te wonen.

Mensen zijn klaar om de handdoek in de ring te gooien daar op Aarde omdat ze met hun verstand niet kunnen uitdokteren hoe ze van waar jullie zijn kunnen komen naar waar de meesten van jullie naar toe willen. Natuurlijk zijn er nog steeds mensen in posities van grote rijkdom, macht en autoriteit die willen dat de dingen blijven zoals ze zijn, maar hun aantal is klein, en jullie aantal is groot. En wanneer jullie het oneens zijn over hoe die betere realiteit te bereiken, verdelen jullie jezelf en maken jullie jezelf minder machtig als collectief. En daarom dienen jullie, zoals in de meeste gevallen van manifestatie, het ‘hoe’ los te laten. Als jullie je concentreren op ‘het wat’ en je concentreren op hoe dat voelt, komen jullie er als collectief steeds dichter bij.

En alleen omdat jullie geesten niet kunnen bedenken hoe je komt waar je heen wilt, betekent dat niet dat het pad niet bestaat. Het bestaat wel. Zoveel dat jullie ervaren gaat het bevattingsniveau van de fysieke geest te boven, en toch aanvaarden jullie het als echt en waar. Jullie moeten accepteren dat deze wereld die jullie co-creëren niet alleen bestaat, maar ook gemakkelijk toegankelijk zal zijn voor jullie allemaal die haar co-creëren, en jullie moeten de behoefte loslaten om te weten hoe het allemaal zal gebeuren. We weten wat de theorieën zijn. We hebben er een heleboel gehoord, en ze zijn heel logisch voor een fysieke geest, en dat geeft mensen een beter gevoel voor een moment omdat ze denken dat ze weten wat het gaat worden, hoe het gaat gebeuren, hoe ascensie eruit zal zien.

Jullie leven het op dit moment; het gebeurt omdat jullie om je heen kijken en merken dat er verandering nodig is op jullie wereld, en dan reiken jullie met jullie harten uit naar degenen die het meest lijden, en jullie voelen mededogen. Jullie zenden genezing en liefde; jullie zijn het licht voor hen die in het donker leven, en zo gebeurt het. Maar omdat niets van dat alles tastbaar en kwantificeerbaar is, moet je vertrouwen. Jullie moeten erop vertrouwen dat jullie in de richting gaan van de nieuwe Aarde, de nieuwe realiteit die jullie de hele tijd co-creëren en dat alles wat jullie buiten jezelf zien en wat het tegenovergestelde is van wat jullie willen leven, de brandstof is die het vuur brandend houdt in jullie binnenste om je te richten op de realiteit die jullie willen leven.

De sleutel hier is om je niet te verzetten tegen en te duwen tegen die realiteit die je nu buiten je ziet, want dat zal het actief houden in je vibratie, wat betekent dat je het zult blijven creëren. Kijk in plaats daarvan naar wat jullie als collectief hebben gecreëerd, en weet dat jullie altijd voorwaarts gaan, altijd uitbreiden, en altijd spiraalsgewijs omhoog gaan naar het vijfdimensionale frequentiebereik dat onvermijdelijk is en jullie geboorterecht is om te ervaren.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben genoten van onze verbinding met jullie.”

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org