zaterdag 9 oktober 2021

De 9D Arcturiaanse Raad ∞ Luister Naar De Signalen Uit Het Universum 9 oktober 2021 ~ Daniel Scranton

De 9D Arcturiaanse Raad  ∞  Luister Naar De Signalen Uit Het Universum 

Gechanneld door Daniel Scranton – 7 Oktober 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij om ons met jullie allemaal te verbinden.

We zijn erg opgewonden om jullie deze statusupdate, dit voortgangsrapport, te brengen. We hebben gemerkt dat meer en meer mensen in staat zijn om de energieën te ontvangen die binnenkomen om jullie allemaal te dienen, vanwege de kansen die ze nemen om zich te openen en te ontvangen. Het universum geeft degenen die er klaar voor zijn de ene kans na de andere om het rustiger aan te doen, te ontspannen, minder te doen en meer te ontvangen, en we zien dat de overgrote meerderheid van die mensen naar de signalen luistert.

Jullie zullen er altijd baat bij hebben om te luisteren naar de signalen die jullie van het universum krijgen. Deze signalen worden jullie rechtstreeks gegeven door jullie hogere zelven en jullie spirituele gidsen, terwijl ze in hun geheel georkestreerd worden door het hele universum en door Bronenergie. Wanneer mensen nu deze kansen krijgen, beseffen ze door wat ze geleerd hebben, dat synchroniciteiten belangrijk zijn om aandacht aan te schenken; ze beseffen hoe ze hun eigen persoonlijke signalen moeten interpreteren, de dingen die in hun leven gebeuren. En genoeg mensen hebben op dit punt de boodschap gekregen om in te zien hoe krachtig het is om stil te zitten, niets te doen en je open te stellen.

Jullie zijn er niet om het allemaal te laten gebeuren. Jullie zijn er om de verschuiving in bewustzijn te ervaren. Natuurlijk zullen jullie soms tot actie worden geroepen; jullie zullen een sterke impuls krijgen om iets te doen of om op een of andere manier te helpen. Maar voor het grootste deel is het het beste voor jullie om het rustig aan te doen, te ontspannen, niet zo hard te werken of zoveel te denken, en de verschuiving te laten gebeuren. De verschuiving van de hele tijd doen naar niet zo veel doen is een verschuiving.

En dus, als je doorgaat met het loslaten van de noodzaak om alles zelf te doen en de universele krachten het over te laten nemen, ga je ook meer van de rit genieten, en we zien dat meer mensen dat doen. We zien meer mensen zich realiseren dat de ervaringen die ze van buitenaf kunnen hebben verbleken in vergelijking met de ervaringen die ze van binnenuit kunnen hebben, en dat is een heel goede zaak om te erkennen, want die innerlijke ervaringen zullen zich ook voor jullie beschikbaar blijven maken. Dat betekent dat jullie meer zullen voelen; dat jullie meer zullen verbinden; dat jullie meer toegang zullen krijgen tot jullie spirituele gaven en bekwaamheden. Wat we graag zouden zien is dat sommigen van jullie afstappen van het idee dat je moet gaan zitten nadenken over wat je gaat doen of wat je zou moeten doen.

Als je niet die krachtige impuls hebt, die inspiratie die van binnenuit komt om iets te doen, zie dat dan als een aanwijzing van het universum dat het nu de bedoeling is dat je gewoon achterover leunt, ontspant, je openstelt en ontvangt. Speel met het openen van je kruinchakra, want dat is een prachtige poort waardoor je kunt ontvangen. Besteed meer aandacht aan je ademhaling, aan het in je lichaam zijn, en laat het idee los dat je in dit leven geacht wordt prestaties te verzamelen. Dat heb je al genoeg gedaan in al je vorige levens bij elkaar. Jullie hebben niets meer te bewijzen en alles te winnen door jezelf geleidelijk te laten verschuiven, en met gemak en vreugde in het proces.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben genoten van onze verbinding met jullie.”

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org