donderdag 28 mei 2020

Wat ziet deze monteur op het circuit board van de kit die hij in de mast moet monteren, mei 2020 / 27 Mei 2020 / Door eventnl


Wat ziet deze monteur op het circuit board van de kit die hij in de mast moet monteren, mei 2020
27 Mei 2020 / Door eventnl

Ik kreeg het volgende toegestuurd van vrienden in Duitsland. Het is een kort filmpje dat op locatie bij een 5G mast (volgens het onderstaande bericht in Nederland) is opgenomen door een 5G-mast monteur en waarin hij laat zien dat op het circuit board dat in de 5G kit zit COV-19 staat. Hij spreekt Engels. Dit is het filmpje: Https://streamable.com/k5cxkb
Dit is een zo goed mogelijke weergave van de gesproken tekst (Engels) door de 5G monteur:

“Het is het beste om dit te filmen. De afgelopen weken hebben wij gewerkt aan het oprichten van 5G-masten zoals deze achter mij terwijl ieder ander in de lockdown zat. Ons is expliciet gevraagd om deze kits niet te openen, maar ik heb hem geopend. En hier is datgene dat ik u moet laten zien: het is het beste om het te tonen, dit stuk fu…ing 5G kit heeft COV-19 erop staan. Ik weet van geen bedrijven die dit soort circuits produceren met code COV-19, zoals hier staat op het circuit board. Wat een fu..ing conspiracy theory. Ik heb hierover online gelezen, over het coronavirus en COVID-19, maar … Waarom stoppen ze dit soort circuits in zulke torens (wijst achter zich). Ik begrijp dit fu..ing gewoon niet.”

De begeleidende tekst bij dit filmpje (vertaald uit het Duits – bron onbekend) is de volgende:




“Het gaat om totale controle over de mensheid met behulp van een kwantumcomputer met de CoVID-19, dwz het’ Certificate of Vaccination ID ‘(analoog certificaat van de vaccinatiecode), waarmee elke persoon volledig en volautomatisch moet worden gecontroleerd!’
De afkorting ‘CoVID-19’ staat voor:
Certificaat van vaccinatie-identificatie – (A) rtificial (I) ntelligence
A = 1
I = 9
(Let op de positie van de letters [A en I] in het alfabet!) [= dus 19]

Voordat een elektronische module op een 5G mobiele telefoonmast werd geïnstalleerd, opende een Nederlandse technicus de behuizing van deze module en ontdekte dat de afkorting ‘COV-19’ op het [circuit board] bord stond. De video van de ontdekking van deze technicus is: Https://streamable.com/k5cxkb

Deze module is daarom een ​​besturingseenheid voor het zogenaamde ‘Certificaat van Vaccinatie’ (project: ID2020). In combinatie met een geïmplanteerde microchip is dit certificaat bedoeld om een ​​uitgebreide controle van de gevaccineerde persoon mogelijk te maken (sociaal kredietsysteem, digitale valuta, enz.)! De gezondheids- en financiële situatie van het gevaccineerde slachtoffer wordt vervolgens gekoppeld aan sociaal gedrag dat de (wereld) overheid behaagt!

De controlemechanismen worden bestuurd via een besturingssysteem genaamd ‘Cerberus’ ontwikkeld door ‘Bill Gates’. Dit besturingssysteem draait op kwantumcomputer technologie!
Het getal 19 (AI – Artificial Intelligence) symboliseert dus ‘kunstmatige intelligentie’, gekenmerkt door neurale, dwz ‘zelflerende vaardigheden’, bestuurd en gecontroleerd door een kwantumcomputer.

Verduidelijking:
Er is geen ziekte die CoVID-19 wordt genoemd. In werkelijkheid duidt de afkorting ‘CoVID-19’ het vaccinatieprogramma aan, dat aan de hele wereldbevolking moet worden opgedrongen.
Een veronderstelde ziekte wordt aan mensen gesuggereerd! En jij, als publieke media, circuleert SINDS WEKEN – mogelijk onwetend.

Mensen moeten volledig worden gecontroleerd door nanotechnologie en geïmplanteerde microchips – door een zelflerende kwantumcomputer.
De Cabal / Illuminatie hebben dit plan (Gates, Soros, Rockefeller etc.) – onder leiding van William Henry Gates III (ook bekend als ‘Bill Gates’ als alias) en de farmaceutische producten.
De controle van mensen, hun activiteiten en de talloze andere factoren moet worden gerealiseerd via een besturingssysteem genaamd ‘Cerberus’, waaraan ‘Bill Gates’ al vele jaren werkt.

Herhaalde vereenvoudigde verduidelijking:
GEEN ZIEKTE BESTAAT DOOR DE NAAM ‘CoVID-19’. Dit alles is om een ​​wereldregering in de zin van de Deep State te installeren en om van onze hele planeet een concentratiekamp te maken.

MENSEN ZIJN IN LEVENSGEVAAR, NIET DOOR EEN VIRUS, MAAR DOOR HET ORGANISCHE WAPEN IN HET VACCIN.
We moeten openlijk dit thema bespreken.

Want op een gegeven moment kan niemand een zelflerend computersysteem onder de knie krijgen dat is gebaseerd op kwantumcomputertechnologie! Behalve diegenen – NIET GEVACCINEERD – die dit systeem besturen en laden! “

Vertaald door Veronica