zaterdag 23 mei 2020

De energie van 2020 ~ Willemien Timmer

De energie van 2020

De energie van 2020 is van een totaal andere orde dan het voorgaande jaar. We betreden de 2-energie of de 20 energie, de verbinding met onze Blauwdrukken. Dat betekend dat alle processen die we op persoonlijke groei basis zullen doorlopen een enorme verdieping en versnelling mee krijgen. Telkens opnieuw wordt in al je processen en schaduwlagen toegewerkt naar het naar boven halen van je Oorspronkelijke energie, die voorbij de dualiteit, schaduw en illusie is.  
Dat betekend versnellingen maar ook verdieping van processen in die zin dat processen nog intenser aan zullen kunnen gaan voelen en nog meer lagen diepgang zullen krijgen. Daar waar grote delen van jouw bewustzijn al bereid zijn en mogelijk al vele jaren ana het groeien zijn in bewustzijn, zul jij gaan ervaren hoe al jouw voorgaande groei nu steeds meer vruchten gaat afwerpen. 
Je zult waarschijnlijk minder moeite hebben met alle trillingsverhogingen en versnellingen die 2020 zal brengen. Even los van sommige persoonlijke processen die misschien nog best uitdagend zullen kunnen zijn.  mar over de grote lijn bezien zul je makkelijker mee kunnen stromen en moeitelozer in het nu kunnen blijven, afgestemd op je Zelf en jouw proces en makkelijker overgave kunnen vinden om door confrontaties met schaduw lagen heen te kunnen gaan.

Daar waar mensen nog weinig zelfbewustzijn dragen of veelal weerstand ervaren vanuit (vaak onbewust) ego tegen alle trillingsverhogingen en vernieuwing, daar zal het best wel eens pittig kunnen worden. we zien nu al gedurende 2019 geregeld zeer korte lontjes. En ik vermoed dat dat in 2020 alleen maar sterker zal gaan worden. ego kan bijzonder hardnekkig zijn en met ijzeren hand het stuur willen blijven vast houden bij hen die weigeren om mee te gaan stromen in vernieuwing.
In 2020 gaat ook de Oorspronkelijke Mens Codering telkens weer op de achtergrond, in een versterkte vorm t.o.v. 2019, mee stromen. Die poorten zijn dankzij 2019 al meer open gegaan en deze Oorspronkelijke Godsfrequenties krijgen daarmee nog meer ingang om via alle trillinsgwijzigingen ons daarin aan te raken.
Dat betekend dat fysieke processen en alle vormen van groeiprocessen en bewustwording in de menselijke lagen (emotioneel, mentaal, in ego, in kindlagen, spiritueel en energetisch) nog verder aangetrilt en uitgediept gaan worden. steeds dieper wordt ons celgeheugen en DNA aangezet om de oude ballast te gaan loslaten en de oorspronkelijke Godsfrequenties weer te gaan herinneren, de coderingen van Heelheid en Eenheid, van Meesterschap, tot in dei meest verdichte lagen.
Hoe dieper deze frequenties weer werkelijk door je mens-zijn kunnen stromen, des te dieper opent je Menselijk Meesterschap zich en kan deze zich op aards, dagelijks leven vlak manifesteren. Dit is de weg naar volledige Zelfrealisatie waarbij je totale Goddelijk Bewustzijn steeds dieper belichaamd kan worden in de aardse realiteit.  (Meer daar over kun je hier leren).
Meer informatie en artikelen over de 2020 energie gaan er ongetwijfeld komen, maar voor nu voelt het belangrijk om vooral in het hier en nu te blijven. Niet te ver vooruit kijken (waar ons mens-zijn zo’n ster in is). De kunst is gewoon nu te Zijn en niet alle focus naar ‘wat komt’ te verplaatsten.
Dus tot zoverre even deze energetische update.

©Willemien Timmer 7-12-2019